a bad habit

Det börjar bli en vana att blogga på natten, ingen bra vana för det betyder att jag är uppe onödigt för länge.. Aja idag har jag inte gjort mycket alls :) De stora händelserna under dagen har varit att gå med pappa på en golfrunda, vara på coop, övningsköra och äta tai-mat :) resten av tiden har varit så stillsamma som möjligt. En sak som har varit med mig hela dagen är en låt som spelades i Lidköping, Scotts. Hemskt dåligt band men en låt har bara stalkat mig hela dagen. Aja, får kolla upp detta men nu blir det nog ett tredje och sista avsnitt för ikväll av AMB (Ally McBeal♥) Sovgott!

inspiration

Om du inte redan har kollat in denna sidan så gör det. Det är människor från överallt som man kan få inspiration av :) Hittade denna svenska tjejen och en av hennes bilder föll jag knäsvag för :) Den är såå snygg enligt mig!


night quote

I'm pretty, but I'm not beautiful
I Sin, but I'm not the devil
I'm good, but I'm not an angel



Could you use it as a bag?

Kuddar ifrån H&M home är enligt mig riktigt snygga, man skulle nästan kunna göra om dom till snygga väskor istället ;) en ny affärsidé kanske :) Nu, Ally sen sova! Sleeptight!´


I feel good

För det första vill jag bara säga tack och förlåt till vissa personer för igår :) Men imorse så kom Hanna och hämtade mig vid 8 tiden för att åka ut till Tjörn och bara ta det lugnt! Jätte skönt, en kanon fin stuga och massor med mat och annat, haha! Det kändes som vi åt hela tiden men det är härligt :) Sen var det mycket trevligt att träffa Hanna igen efter att hon varit på Rhodos i två veckor och verkligen levt loppan! :D


För att sammanfatta det så en jätte trevlig dag i gemytlig miljö :) så vacker solnedgång på vägen hem!

Hanna: Nu ser vi bara fram till Januari! tagga,tagga,tagga :)

today, tonight and tomorrow

hej och hå här går det undan! Nu är det dags att åka till Lidköping med folket och träffa lite nya människor! Sen tidigt imorgon så bär det av med Hanna till hennes stuga över dagen ;) Ser fram emot det massor massor! :) Iallafall så är denise och jennie numera försenade men jag ska nog inte säga nått ;P

Outfiten ikväll blir hannas linne ♥, shorts och kofta :) Ganska enkelt men skönt! Får se om jag tar på mig jeans senare ikväll om det blir kallt :) Jag bjuder på den ursnygga posen i spegeln ;) oja!   Have a great night!

who let the sun out

SOL! det är helt underbart skönt på vår balkong just nu! På med skön sommar musik på spotify och i med hörlurarna :) och nej jag kan inte släppa datorn en sekund! Det är iallafall super skönt :) och ikväll bär det av med sofia, denise och jennie till lisch! Hoppas på en trevlig kväll där :) alla ni som läser detta nu, UT MED ER! Solen skiner ju :)



outfit when the sun comes

En snabb outfit som jag vill ha när solen kommer fram eller när jag är i tunisien :)

Ojsan, jag glömde att skriva vart du kan hitta grejerna också :)
Klänning
Asos
Kavaj Topshop
Sandaler Nelly
Väska Bubbleroom
Klocka från DKNY Klockor

wierd, happy, nighty

Efter en faktiskt ganska rolig kväll på jobbet så har jag och pappa hamnat djupare och djupare ner i soffan :) Det var en lite små konstig dag, vet inte var det var med mig.. Helt konstig var jag två - tre timmar men men :) Imorgon är de lunchjobb, inte länge alls men men :) Har egentligen ingenting att skriva om så blir ett glädje rop nu bara! Pappa har köpt Fanta, Glass, Choklad och Mozarella! Underbar mix alltihop! :D Nu blir det nog lite av allt de där innan det är sängdags :) Sleepelysleep tight!


on my mind

Godmorgon eller aa, Godförmiddag!

När jag vaknade så låg jag och tänkte och längtade efter Tunisien (3 veckor!!). Det jag tänkte på var iallafall vilken bränna jag skulle satsa på. Väldigt mycket dagens I-landsproblem! Jag kan ju köra på tubtoppsbikini som jag har haft hela sommaren, spelar ju egentligen ingen roll eftersom det inte har dett någon bränna.. Eller om jag ska ha trekantsbikini. Hm, mycket svårt val och brännan blir ju inte snygg i vilket fall. Men tänkte kolla vad folk tycker är bäst eller snyggast, vad tycker ni?


Jag demonstrerar med mina paintskills vad jag menar ;)

nighty night

klockan börjar ticka mot nästa små timme och jag känner att jag borde sova. Så hej och hå! Trevlig vi-gör-ingenting kväll med Sofia och Denise :) oj, jag fick precis en känsla av att jag borde ta tag i mitt liv. men det gör vi imorgon :) Sov så gott!

the weather makes me schizophrenic

schizofren framkallande väder! Ena sekunden är allt helt okej, sol lite moln och sen blinkar man och då verkligen öser regnet ner :S Inte konstigt om man blir schizofren i detta landet ;) man får nöja sig med att kolla på roliga bilder från back in the days! Åh, grill/chill skulle inte skada om någon dag eller två :)
Nemen nu ska jag nog ta och hänga tvätten och sen blir det att handla för att göra Tacooooos!

Någon som har förslag på vad man kan hitta på när vädret växlar varenda sekund? :)

huge cravings

Hittade min "höst" jacka på H&M :) den var snygg bara den och sen fanns det en underbar inspitarionsbild med den också! Finns i svart eller mörk grön! och det bästa av allt, den kostar 299 kronor! Rena rånet ju! :) Nästan att man längtar efter då det blir sensommar och början av hösten. Precis innan det blir så tråkig kallt och ruskigt :)

sunnyday

Fick lite flashback från smögen där Ammy gick runt och gjorde egna versioner av Bruce låten. Många olika days blev det men aldrig rätt :) Iallafall så är det Sol ute! Så ska ta mig ut i solen och jobba på brännan :D Måste passa på, vem vet kanske är sista solen sverige får i år :S

Ny lugn sommar/sol låt :)

powernap - yeah right

Sofia skulle efter att ha ätit på rådhuset och snackat skit i min soffa ta en liten powernap eftersom hon inte hade fått så mycket sömn inatt. Denna powernap har nu pågått i över en timme. Jag kan inte med att väcka henne så hon får väl sova vidare :) Tog dock en liten bild med camen i datan (bara för att se så att den funkade i mörker) på sömntutan, får se hur glad hon blir när hon upptäcker den :P
 

update: Sofias powernap avbröts av bergström för en kort stund då hon mummlande fick ur sig "carro, jag sover här, okej?" för att sedan i soffan somna som en sten igen :)

food sneak peak

Jag hittade programmet för årets Matfestival som snart äger rum, mer exakt sista helgen i Augusti :) Tänkte att jag kunde ge er några utav "höjdpunkterna" om vad som komma skall.

Fredagen: E.M.D uppträder, Lee Ericsons band, Glennartz band som man ska dansa till och danskurs med Candanza

Lördag: Dansuppvisning, Orkestersällskapet spelar smakbitar av grease, en till dansuppvisning, Polkapix, The Gloria Story, Crusader Sect, Magnus Carlsson, Danskurs och sen Dansbandsnostalgi.

Japp, där har ni det bästa ur programmet. Tror bara att det är ifrån scenen på torget. Nere vid biblioteket så finns det oftast en scen också men hittade inget program dit.. Aja, jag ser fram emot det. På nått sätt så är det ju nått som man måste vara med på, man missar ju inte en matfestival :)

tip tip tip

jag hittade zoom funktionen på datan, tänkte dela med mig av detta. för er som har xp så är det ctrl och + eller - :) Inte så svårt när man väl kommer på det :D


oh dear lord

info: det är 22,6 grader varmt, helt kvavt och sol! 
 
Jag var tvungen att få ur mig mina uppbyggda aggressioner och bästa sättet är att antingen slå på någon/något eller ut och springa. Så på med skorna och ut i detta underbara  väder. Men jag är fan nöjd! Fram och tillbaka till heneporten, dit 20 min och tillbaka 25! För att vara otränad så är jag nöjd! och helvetikum vad varm, svettig och trött jag är! Men största delen av aggressioner är borta :)

Nu är det bara att dö på golvet med vattenflaskan! So long

the day after

Skulle ha varit en mycket trevlig torsdag som började och avslutades at my place men biten där i mellan var väl mindre lyckad. onödigt är nog ordet för kvällen. Aja, inte gräva ner sig i skit. Iallafall så har jag inte mycket mer att säga just nu, får nästan som utbrott i efterhand av någon konstig anledning..

Sammanfattande så trevligt ändå under de omständighter som var med Anton, Anders och Bergström :) och en kanon film på morgonen!

have a good one!

my mother is the best

Vid åtta tiden imorse så knackar det på dörren och jag kan inte ens tänka mig vem det skulle vara, när jag öppnar så får jag skönsång och ett paket med frukost av min mamma ♥ Detta blev också en påminnelse för mig själv att det är min namnsdag idag. Inte för att jag tycker att de behöver något större firande med saker som dessa är mycket roligt! :) Så nu ska jag njuta av nybakat bröd med drickyoghurt!

Jag Älskar Dig Mamma

end of the day - the start of the night

Efter en riktig ta-det-lugnt-kväll i sällskap med Anton, Anders och Bergman (mycket trevligt bytheway) så finns det inget som passar så bra som att hoppa och dansa till riktigt bra musik! Det är precis vad jag gjort nu :) Så nu blir det nog ett eller två avsnitt av Ally ♥ med minin i sängen, shit vad jag tjötar om den men den är nice! :) Aja nu är jag på plats och klar att inleda natten :) sleep tight!

ps: dagens sötaste citat :)

Att kunna stava är inte det viktigaste.
Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag.
Kanin från Nalle Puh


in my hand

Yepp jag har den nu och den är super liten :) haha som en kattunge eller nått, nej nu ska vi inte överdiva :) Men är det någon som vet hur man typ zoomar ut i internet fönster? vissa sidor blir liksom för stora för min skärm.. Får ragga upp någon ordentlig datanörd för att hjälpa mig :) Nu ska jag in i duschen och efter det får vi se vad världen bjuder på för äventyr ;) So long!


min minidell!

bumps are just a reason to keep on going

We all must go through it sometime
you were not the first, you know
you stick your head in the sunshine
Don't expect the worst, though

If a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road.
don't give up, you will make it
don't give up, you will make it

We all must go through it sometime,
you were not the first, you know
Love got more hooks than a fish line
belive it hurts.

Out of the dark
into the light.
Over the edge
over your life.

upgrade

Fick veta idag att vi har fått hem min nya lilla lover. Efter en väntan så får jag min dell! Just nu är jag hos min mamsibummsing så får ta en titt på gobiten imorgon :) Faktiskt ett ganska smart drag för då kan pappa fixa allt som behövs fixas med en ny dator, allt som ska installeras och så.. Nu slipper jag det! Kanon :)

kort tips: kolla in Martinas blogg . enligt mig jätte kul blogg att läsa!

something to try

Aftereight med hallon! så super gott och så enkelt! antingen som en dubbelmacka eller enkelmacka! :D ett litet tips att prova :) Nu är det tillbaka till Allsång på Skansen :)

See that idiot walk

Är det verkligen nödvändigt med en fru gårman? Kan man inte bara göra herr gårman könsneutral som Här gårman - en streckgubbe eller nått? Mycket enklare än att sätta in en kvinna också. Allt kommer ju alltid att vara kränkade för någon. Om fru gårman är smal är inte det kränkande mot feta personer då? Herregud, listan på kränkningar kan göras lång och det kan ju gå hur lågt man vill. I alla fall så kommer troligen fru går man upp på gatorna efter 1 oktober. Får väl se hur det blir :)


you must be kidding



Detta är en insädare som en har skickat in till en tidning och blivit publicerad och jag hoppas verkligen inte att han var seriös. Jag hoppas att ni som läser den förstår den, om inte så kommentera så ska jag förklara :)

baking it is!

Efter att ha ätit lunch hos mamma och haft slapp-stund så fick vi för oss att baka! och inte så lite heller. Sammanlag blev det cupcakes och två sorters bröd! Mina cupcakes blev stora så det är som en hel middag men sak samma :) Jag måste ta bilder så att ni kan få se mina underverk! :)

På tal om inget så hittade jag en sida med inredningsbloggar óch blev mycket sugen på att göra om hemma :) Måla om, pyssla och sånt men det får bli en annan dag :D Iallafall så lägger jag upp några av de bloggar jag har kollat in :)

Husmusen
Homesweethome
Husetpåkullen
Inredningsdesign
Myownhome
Husligheter
Perlan
Husethed
Inspirationsdesign

Nej men nu så är det sängen nästa! :) nighty!

we should not be thinking about tomorrow

så, 8 dagars ledighet ser jag starkt fram emot! Jobbar inte förens nästa Måndag! Hoppas Hoppas Hoppas på att vädret ska bli så bra som det var i början av sommaren nu :D Jag och Sofia har ju planerat in roadtripp som jag hoppas blir av :) sen hoppas jag också på massor av andra spontana aktiviteter. Bara vädret blir bättre så att man kan grilla och vara ute utan att frya ihjäl eller bli helt dränkt :) Nu blir det duschen för att få av sig allt pizzaflöt :) Bjuder på en bild ifrån då vi var i Stockholm och det var bra väder :D


where can I find you?

Vet någon om den underbara mocka jackan ifrån gina har nått Skövde ännu!? Ser den överallt på nätet tycker jag och när jag var i en av stadens butiker idag så såg jag inte skymten av den. Attans, jag är lite förälskad i den och vill pröva om den är lika snygg i verkligheten. Det tråkiga med att bo i en mindre stad är att så gott som alla andra kommer att ha den också men men den är ju snygg så ge mig!


nothing, nothing, not at all

Att jag skulle lägga mig i tid är väl de flesta gånger jag säger det bara nått jag säger och sällan nått som händer. Ikväll efter jobbet så drog jag till Sofia där hon, folk och mat väntade :) Alltid trevligt att få mat utan att göra nått! Blev inte så långvarit där utan åkte hem och var sen ute och promenerade tills nu ungefär. Inte så smart av mig som ska jobba imorogn, det är ju ändå sovmorgon till klockan 10-11 tiden eftersom jag börjar 12 men iallafall.
För att avsluta med någonting som faktiskt är intressant är att jag bara vääntar och läängtar efter att min minidator från dell som ä beställd ska komma! Är riktigt sugen på att ha en liten bruk istället och ett mobilt bredband så är det den som åker med mig överallt :) Måste kolla upp måtten så att jag man skaffa ett snyggt fodral till den och kanske ett sånt stickers till baksidan av locket, också mycket coolt. Någon som har förslag på vart man kan hitta detta? :)
Nu blir det sängen illa kvickt innan man ska upp och ge fler människor fet mat ;) sov gott sverige!


late summer inspiration

kikade in på Bikboks hemsida och hittade en ny lookbook för sen sommaren. Kom fram till att det är nog min favorit årstid på ett sätt för man kan ha nästan vad som helst på sig. Det är varken för varmt eller kallt i bästa fall. I alla fall, här kommer bilderna jag hittade och jag tycker verkligen att ni ska in på deras sida och ta en sneakpeek på vad som komma skall. Deras höst kollektion ser ut att bli helt okej den också!

  
 
 
 

here comes the sun, and now it's gone

Igår drog jag, pappa och pillan iväg till Örebro för att bada mer än någonsin. Det var kaononväder så mellan baden låg vi och pressade i solen vilket resulterade i att pappa såg ut som en polkagris och jag fick brännan som jag verkligen inte vill ha. Eftersom det gick över under natten gjorde jag ett tappert försök att visa hur det såg ut med paint :) min bränna är ifrån banden till bikiniöverdlen och bilden bredvid ska visa vilken färgskillnad pappa hade under sin arm!
Och när jag vaknade idag i hoppet om bra väder så icke-san-icke.. det är typiskt svensk sommar väder - molningt och 18 grader :) kanonkul!


My head will explode

Ja, just nu känns det som att huvudet ska sprängas, men det var värre på jobbet. Helt yr och vimmsig så det var tur att det inte var mycket folk som ville ha pizza.. Dagen har segat fram men vi var och badade och käkade lunch vid sjötorpa idag, riktigt trevligt! :)

Jag har även glömt att berätta om min och Hannas spontana dag igår. När vi stod och tankade så fick vi hjälp av två snälla herrar att få upp tanklocket. Dessa herrar umgicks vi sedan med hela dagen och kvällen. Vi badade, gick på bio och kollade film, mycket trevligt måste jag säga och spontant dessutom :)

Nu iallafall är jag helt slut i huvudet så funderar på att ta en powernap för att kolla på sex and the city eller ally mcbeal sen :) låter som en kanon idé! so long my friends!


ps, vill bara hälsa alla som ska ut på krogen ikväll en riktigt jävla rolig kväll!

Jessycat 18!

Kom precis hem ifrån att ha firat Jessica som blivit 18 :) Mycket trevligt och super god mat och roligt sällskap.. Kvällen avslutades med en stadspromenad med Hanna och Sofia för att sedan ta vägen hem :) Men en riktigt trevlig kväll sammanfattningsvis och alltid lika roligt att dansa loss och skrik/sjuka med i magnus uggla låtar! Tog inte många bilder ifrån denna kväll så Sanna får äran att vara covergirl för  kvällen tillsammans med en äldre bild på huvudpersonen :D



Grattis igen till the one and only Jessycat!



don't plan, just do it!

SPONTANITET är härmed sommarens ord. Det är det ordet som man ska leva efter under sommaren helt enkelt - skit i att planera allt i detalj och gör det bästa av det hela ändå! Tror att det blir bäst då till slut :)

Jag och Sofia har nu invigt detta ord och livsstil genom att slänga oss ut i sjötorpssjön klockan 04:30 (soluppgången). Mycket mycket spontant var det och väldigt roligt ;D Jag ser med glädje fram emot nästa äventyr men nu blir det att krypa ner i en varm säng :) Godnatt eller Godmorgon - det beror på hur man ser det!

way down for a minute or two

Just nu är jag på botten av en plötslig deppgrop och kan inte säga att jag är direkt motiverad till nått.. Jag längtar till sommar, sol och värme vilket man inte kan få i Sverige längre. Känns som jag har gjort flera små felsteg som i slutändan gör så att mycket blir fel. Kan nog inte klandra någon annan är min själv men det vore lättare om man hade någon att skylla det på. Jag vill att det ska hända nått radikalt, att det bara plötsligt händer nått och inte är som nu - hela staden står still. nu har jag fått ur min negativitet så får fira med hallon :)


hallo lovers

Nu står mina två absoluta favoriter ifrån din sko hemma hos mig! :) Jag var på stan med min syster och provade dem i säkert en halv timme och sen fick de följa med hem :D I love love love them!
    

cause you don't wanna miss out


this city is just to small

Jag är så trött på Skövde och vill härifrån så snabbt som möjligt just nu! Nulägesrapporten ser ut följande: det är pisskallt, regnit och blåsit även helt grått i skövde. Alla för finns i Skövde är ute på krogen och roar sig men är man inte 18 så kommer man inte in och får då vara hemma. Halva Skövdes befolkning har utvandrat nu i sommartider och är ganska avis på Hanna, Hanna och Carro som är på väg mot två veckor på Rhodos medans vi är fast i denna svenskasommargegga!

För att sammanfatta detta hat mot Skövde så är jag sjukt sugen på att fylla 18 - körkort och krogen och sen att komma ut ifrån denna stad och ut i världen!


the meny

jag och min syster ligger utslaga och proppmätta i soffan efter att ha gjort och käkat tre rätters :) Mycket gott vill jag lova och tänkte dela med mig av menyn för kvällen :)

Förrätt
Smörstekta champinjoner med bacon och lök
bara att steka allt i stekpannan tills det är mjukt och brunt. Vi smaksatte med salt, vitlök och clementinsaft

Varmrätt
Wokade nudlar med sweet chilli kyckling
ganska lätt, stek kycklingen och krydda med salt sweetchilli krydda och lite swetchilli sås. Koka nudlarna och efter att det hällt av vattnet lägger du dem i stekpannan och häller på mer sweet chilli sås, klart!

Efterrätt
Glass med hallon och oreos
Värm frysta hallon i micron och rör sedan ihop det så att det bli sås. Häll detta i botten av skålen och toppa med glass. Sen antingen krossa oreosen om de är normal stora eller lägg några minioreos ovanpå och några hallon!

Allt blev super-duper gott! och det är verkligen inte svårt att göra nått av det :)

Suède

lite förvånad över översättningen av rubriken då den ska betyda Mocka men man lär sig nått nytt varje dag :) Till poängen så har jag hittat tre underbara skor i mocka på din sko! jag är kär i alla tre med mest kärlek är det till klackarna då de är sjukt snygga och sköna att gå i :) Stort vill ha på alla tre !

299 spänn
349 kronor
399 pengar

we took a ride

Efter jobbet så gick ett snabbt sms till Hanna med texten "nattdopp?" och självklart så tog vi våran (haha) bil till Sjötorpa och hoppade i det otroligt varma vattnet! Sen väg för kvällsmål på donken, skräll :) Mycket trevligt tycker jag! och Myran gick bra som attan ska ni veta !


a little bit to much?

Måste säga att jag tycker att det är lite hysteri över att the king of pop har dött. När vi var i Stockholm och nyheten kom så satt det folk vid en liten minneslund och grät otrösterligt. Jag tycker att det är ganska konstigt - de kände ju inte ens honom, vissa kanske hade sett en konsert med honom och gillar hans musik men inget mer.. Jag tycker att det är mer så man reagerar om en nära person gör men inte en kändis.Och media gör det ju inte bätte.. Först var det hela nyheten om att han dött och att det kunde ha varit någons fel eller liknande. Sen kom det en video på en helikopter som skulle transportera kroppen och då hävdade folk att de såg att kroppen satte sig upp. Men det kan ju lika gärna ha varit en kropp som de använde för att ta bort all media ifrån den riktiga kroppen. Och nu idag så kör MTV en tribute day till honom och kör bara hans låtar om och om igen med inslag av människor som har jobbat med honom som säger vad det tycker om honom. Plus att tv4 har världens grej till honom också och hans begravning. Det såg mer ut som en välgörenhetsgala än en begravning men jag skulle ju inte tacka nej till att bli hyllad så efter att bara dö..

så, nu har jag fått skriva vad jag tycker om det :) good!

better late then never

bilderna ifrån Smögen har nog de flesta sett på facebook redan men tänkte lägga upp några i alla fall. Tog inte så mycket bilder som jag önskade att jag hade gjort men några minnen finns fångade :) and don´t judge after what you see here ;)

Åkte dit med Mörken och väl framme så var de andra i full gång med festande..
    

En av alla dessa miljontals powernaps
 


en förfest på balkongen
        


Början av midsommarafton med middag hos grannarna
  
    

erik hassle - amazing


Var bara tvungen att lägga upp tre låtar med en sjukt bra artist - Erik Hassle :) musiken är lite deppig men ändå riktigt riktigt skön :) Lyssna och säg vad du tycker.

Hurtful
 
The thanks I get

Bump in the road

time for sale

Jag såg precis att ASOS har en jätte rea på massor av produkter. Det är kläder, skor, accesoarer, badkläder - helt enkelt allt! Så skynda in på deras hemsida och fynda! Det är vissa ordentliga prissänkningar så om man söker hittar man guldkornen :)

detta hittade jag efter att ha kollat rean i fem minuter.
    

Congratulations

Frida Sjölin är 18 år idag!
gå in på hennes blogg och säg grattis :)


grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis

No time to think of consequences

Tänkte samla ihop alla helgen och veckans bravader så här på en Söndag. Jag precis tagit en powernap på 1,5 timme efter jobbet och ligger nu och väntar på Pappas pannkakaor - världens bästa!

I alla fall, början av veckan ägnades mest åt att njuta av vädret genom att bada och sola i massor :) vissa gånger i spöregn men det funkar det också! Jag har även suttit mycket i den så kallade Myran vilket för övrigt är Hanna Lindströms bil! en nästan fullt fungerande svart golf som vi har dunkar och skrikit omkring på skövdes gator i :) muy bien!
På Torsdagen så skulle så klart alla som har passerat 18 års strecket ut på krogen och det avr då förfest hos Hanna som jag, Frida och Sofia bestämde oss för att vara med på :) Efter att vi hade följt de som stog på den ocoola sidan med hängpattar så satte jag och Frida oss och snackade och innan vi visste ordet av så var klockan ett :) så kan det gå!

 

Sen dagen till ära så fyller Frida 18 år! Vi fick en liten försmak av detta i Fredags då det var firande hemma hos henne :) Jag, Sofia och Hanna körde på en oseriös men mycket välbehövlig present och gav henne en Hanna Montana pool! Vem vill inte ha det? Den var rosa och lila med massor av fina dekorationer på :) Innan vi kom till Frida så var jag och Sofia i Götet för att se då ifk spelade partille cup! Vilket väder, kanon varmt och super soligt! det gillar vi :)
   

Igår, Lördag hjälpte jag mamma att flytta lite möbler då det renoveras hemma på Solvägen :) Hon bjöd även på Grillad sweet chilli kyckling och ris, väldigt gott! Och sen efter flyttningen så blev det glass och ett snabbt dopp innan det var dags att ta på sig arbetskläderna och tjäna lite pengar :)

Och idag, Söndag har jag som sagt jobbat till 5 och sen sovit :) Har inga planer för kvällen så vi får väl se vad det blir! Hoppas ni får en trevlig kväll :)


a small midnight nostalgia

jag sitter uppe och klockan är nu 04.37 . jag och hanna har spenderat dagen i hennes bil, vid vattnet eller framför "filmmaraton", bara det att efter en och en halv film (med pauser) så somnar hanna och vaknar så gott som inte efter det :) aja, tur att min syster kunde hålla mig lite sällskap iaf.

jojo började min lilla rotning i gamla bilder nu istället för senare och nostalgikänslorna bara kom flygande över mig så tänkte dela med mig lite utav det :) många många många minnen som dyker upp bara av att se alla bilder :)



avslutning sista året på vasa

hallonpaj och cider i kyrkparken

göteborgskalaset
cash*
♥ ♥ ♥ ♥

i can almost see myself

snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens

jag är 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker man hur fort det går
och jag är 17 år och vill inte va den
som blev kvar

RSS 2.0