cuting you off

att klippa eller att inte klippa kort...
det är väldigt många stora frågor att hitta svar på just nu :D haha

so baby let me in and show me

En gång en kärlek - alltid en kärlek. Har nyligen återförenat mig med min favorit sångerska back in the days. Hon är nu tillbaka och har sjuk attityd och är awesome med sina nya låtar och album men ändå gör nostalgin sitt till de äldre favoriterna. Hon är sjukligt underskattad i Sverige och har även gjort sig känd i resten av världen. Att hålla fast i vad man vill måste vara ett av hennes motton då hon inte fick som hon ville av nått skivbolag startade ett eget och kan numera bara skratta åt dom som skrattade åt hennes idéer. Hon blev en stjärna för flera år sedan men har nu utvecklats och blivit lite av en supernova. Och efter denna introduktion kan det inte vara nån annan än ROBYN!

what to do what to do

det kommer svåra val i livet, detta är ett av dom: gul, orange, lila, mörk grå, blå-randig eller lila-randig??
det är inte lätt att bo i ett i-land ibland, hahaha!

the weather is just a reflection of the inside of my heart

Snökanon kallas det på nyheterna men jag skulle nog kalla det för storm. Det blåser helt gaalet och det är snö, vitt och fint överallt. Kallt är det också men det är väl bara att vänja sig med de! En redigt tjock jacka vore ju inte helt fel. Snart är det ju ändå dags att flytta en liten bit och sen en längre bit uppåt, långt uppåt i landet! :D

just a bad time for a good time

pigg och glad kexchoklad. Uppgång imorgon som resten av veckan, innan tuppen, klockan 05.15. Troligen sista veckan som man självmant håller på med detta omänskliga beteende. Men nu är det numera sent i min värld så det är hög tid att sova. frys nu inte ihjäl :)

Happy fathersday

Grattis eller Glad farsdag Pappsebumsingen!!!!

shirt up you fool

urban outfitters kicks ass på t-shirts .

white light moment

Nu är den min! Min första mac men min tredje apple produkt, men nog fan den bästa. Jag trodde att jag skulle vara helt lost men det funkar rätt bra och egentligen är det ganska logiskt. Så nu är kvällen, helgen och livet räddat :D Nemen kvällen kommer att bestå av att få allt som jag vill ha det på min nya vita favorit och sen lite av min favorit thaimat på det också! Ser ut att bli en fruktansvärt bra lördagkväll :)
Kvällen och helgen toppas med Tove Styrkes nya skiva och speciellt min nya dans-hopp-glädje-låt!
Tove Styrke – White Light Moment

i dont have a diagnosis, i am sick in so many ways

Min räddning idag och troligen resten av veckan är alvedon. Då både huvud och hals är som svullna fötter går dagen ut på att försöka undvilka att nysa ut hjärnan. Och sen har jag hört att sova är den bästa medicinen, efter alvedon, så det blir att bädda ner sig så snabbt som möjligt eftersom klockan fortfarande ringer runt fem tiden :) Att vara förkyld känns ibland som rena dödsförklaringen och det kan bannemig inte vara värre för män för då skulle de inte orka klaga så mycket som de gör när svullnadssjukan attakerar dem.. Men jag är jäklar i havet inte sjuk utan bara krasslig. Jag kan erkänna min sjukdom när jag inte får betalt för att gå upp på morgonen eller jag verkligen inte kommer upp, först då. Måste även erkänna att jag känner mig en skvätt hög, skulle gissa på en blandning av tabletter, piller och lätt syrebrist. Så jag får väl göra det bästa av det och njuta av att världen snurrar.

Men först säger jag godnatt.

Snöstorm, två minusgrader, nionde november...

Snöstorm, två minusgrader, nionde november, klockan är snart halv sju och jag och Hanna är på väg ut mot Timmersdala och jobba! Det känns lite som att köra i en sån snö-skak-boll :D


i wanna turn this sucker out

Att vara som en berg-och-dal bana är tröttsamt. Men att vara en berg-och-dal bana som försöker stanna högst upp på toppen där allt är som bäst och lyckas bra med det ganska bra, tills ibland när man mist anar det så stupar man med huvudet före ner i dalen och runt i en loop. Och plötligt är man tillbaka i uppförsbaken innan man kommer upp på toppen igen. Det, det är utmattande. Men jag antar att det är så det är innan man är back on track igen.

och nejdå, jag är inte alls arbetsskadad efter en sommar på Sommarland, haha!


RSS 2.0