happy new year my friends

Tänkte bara önska alla ett Gott Nytt År! Och mitt nyårslöfte blir att jag ska försöka att blogga mer.. blir nog inte svårt att klara av :) Men ha en riktigt kul nyårsafton! :D

 



presents


Såå, nu är julen över.. Måste erkänna att man får mindre och mindre julkänsla ju äldre man blir. Och speciellt om man som jag fyller år sista november så känns julafton bara som en förlägning av sin födelsedag, man får presenter först på födelsedagen och sen så kommer några fler.. lite tråkigt om man jämför med när man var liten och allt var roligt, tomten, maten och till och med kalle anka..
Aja, efter några roliga julaftonar i år så har man fått presenter :)
Jag har bland annat fått:
- En digitalkamera
- Pengar
- Böcker
- Kläder
- Massa smink
- Smycken och hårband
- En väska
- Wii fit

Pappa tyckte också att det var dags att köpa ny tv snart så ska ut imorgon och (Troligen) köpa en, pappa har sin favorit en LG 47" så jag kommer inte att argumentera mycket med honom :) I'm looking forward to it!
Jag är i alla fall hel nöjd med detta årets jul och längtar tills nästa år redan nu. Men mest längtar jag efter sälen!! Bara några dagar kvar nu :)

Nepp nu är det dags att spela wii och bli lite fit :) Ha en bra fortsättning!
Puss<3



before christmas

Denna trevliga afton började med spaghetti och köttfärsås sen blev det baka och jukpynta för hela slanten. Vi klädde granen och ställde upp liten änglar och fina grejer. Aja, efter det så bakade jag, eller aa jag ver ju tvungen att göra det eftersom det är avslutning imorgon med Mysteriet på grveholm, Sunes jul och alla har bakat (förhoppningsvis) så det är vad jag ska göra imorgon! Jag bakade i alla fall världens godaste knäck! och sen slängde jag ihop några pepparkakor och var ju tvungen att ha glasyr på dom :)


   


  

 


Have it everyone! :)



I loved you first



just dance


Idag var det dansdag och det gick prima, jag och Emil ägde dansgolvet. Vi gjorde tom så när jag hoppar upp på hans höfter :) sjukt snyggt var det! Sen åkte hela familjen till Rusta och inhandlade vår julgran, en stor och fin plastgran!
Ikväll så skulle sälengänget samlas och planera inför resan men det blev som det blev. Vi gjorde inte mycket mer än att skriva inköps-/packninslista på datorn. Men men det läser sig nog :)

Igår så fikade jag med min favorit på Rådhuset i nog två timmar, Mys! :) Sen bakade eller lagade vi knäck när vi kom hem :D Riktigt lyckad faktisk, seg som sjutton men det är så det ska vara. Måste bara inför fredag också, ska ha fika i klassen och alla ska baka och vara finklädda.

aja, nu ska jag lägga mig.
Pusshej!



third candle


Idag har nog varit den slappaste dagen på länge, har vart på mediamarkt och kollat på tv och pluggat engelska, inte mycket mer än så. Och eftersom det är söndag så blev det parlamentet och Wallander med pappa och Andreas. Imorgon klockan 8 så sitter man och skriver engelska prov, men det ska nog gå bra :) Senare i veckan så är det turismredovisning och idrottsinlämning så det är ganska slappt. Det är även på tisdag den berömda och omtyckta dansdagen, yippie! och sen tillsist så kommer Julavslutningen! :) tre veckor lov! :D

Ne nu ska jag kolla klart på Wallander
Trevlig advent på er! 



christmas edition


Hej igen, kvällen blev så att jag bowlade (denna helgen också!) med pappa, syster och några pappa-kompisar sedan hem och äta julmat men alla och Andreas och kolla lite på El Clasico.. Det blev däremot ingen julpyssel eller bakande idag, men får ta det någon annan gång :)

Sedan har jag suttit här och fixat en ny design på min blogg, fick till en christmas edition som jag är ganska nöjd med, det har ju kommit snö och det börjar ju faktiskt dra ihop sig till jul - och jullov! Jag längtar verkligen! :) Har ärligt talat inte köpt alls många paket ännu, kanske två stycken max. men det är iallafall ett tag kvar. Ingen som har något tips på vad man kan ge till sina föräldrar? Jag har verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska ge dom. Tips välkomnas :)

Aja, nu blir det nog en film innan natten, ha det bra allihopa!
Och GOD JUL i förskott!






well


äntligen helg! :) det ska bli så skönt att slippa skolan för två dagar iallafall. Hatar den veckan jag har haft, två prov och inlämningar och läxor till hela Sverige men går man samhäll så gör man. Iallafall igår så var jag först och fikade med Hanna, Tove och Emelie sedan var det nästan som ett byte för då var det fika med Andreas, Bischoff och Sofia och tillsist så var det bara jag och Sofia.. Senare på kvällen så var det folk här och kollade idol och spelade wii, alltid lika roligt. Idag så blir det nog städning och engelska plugg sedan kanske lite julpyssel. Ska nog göra lite knäck och kanske nått annat juligt :) bilder kommer senare.

Ikväll så väntar jag på om det finns någonting som händer, men det verkar just nu som om det blir hemma kväll eller liknande.. hm, jag är sugen på att hitta på någonting.. aja

Imorgon blir det nog engelska hela dagen, prov på måndag tro det eller ej. Men nu ska vi vara positiva och se framåt. Framåt till SÄLEN! wiie det är nått att läängta efter. Alla ni som är i Sälen och främst ni i Tandådalen vecka 2 bör se upp, vi kommer att vara höjdpunkten! :D

Ne, nu ska jag äta och sen blir det städning, have it folket!


Sälen! fast detta är Alperna men samma sak..
 


what did I do this weekend?


Denna helgen kan beskrivas med två ord, plugg och blogg. har pluggat och försökt få bloggen att se bra ut.

I Fredags åkte jag till Hanna Mörk och kollade på Idol och Fredag hela veckan. Och  när jag skulle åka hem så var vi tvugna att hjälpa en bil upp ur ett dike. Trevligt Värre!

Sen i Lördags så bowlade jag med med pappa, syster och Andreas. Mycket trevligt, trots att jag kom näst sist..

Och idag Söndag så har jag bara läst/lyssnat svenska boken "Parfymen" som jag har på ljudbok istället, mycket bättre.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg!



hallo



Hej!


Nu ska jag börja blogga och jag hoppas att ni kommer att läsa den. Nu ska jag försöka lära mig hur allt funkar.

ha det bra!




RSS 2.0