torn

Dagens mest använda ord måste vara Herregud för jag vet inte hur många gånger jag sa det när vi var inne på GinaTricot för shit pommes va mycket folk det var! Och massor av småtjejer, inget illa menat men det var nog en medelålder på 15 där inne :) Iallafall så köpte jag en underbar stickad stor tröja i svart. Det är inte bara jag som kommer att ha den tröjan kan jag säga för det var flera stycken som köpte den också men men..

Imorgon så har jag sovmorgon till 11 så ska hinna ner till stan med hanna och titta lite till på stan. Funderar starkt på att köpa jeansleggings från veromoda. riktigt snygga med bakfickor :) Men nu blir det att avsnitt av McBeal och sen sova ;) Nattinatti!

do not go. but I am

Gina Tricot här i staden har ju förvandlat om sina lokaler och öppar imorgon i två timmar och jag ser bara framför mig hut mycket folk som kommer att försöka få plats i den butiken på en och samma gång. Så ett tips gå inte dit för då får jag mer plats att gå på :)

En annan grej! Både Bikbok och Makeupstore ska snart, mycket snart öppna i Skövde centrum :) detta tar vi emot med öppna armar och gillar stort, Skövde växer! underbart.


gnegeght

Har nyligen kommit hem efter en kvällspromenad med Hanna efter att ha gjort engelska. Helt underbart att gå kvällspromenader kom vi fram till och tillochmed när det små duggar lite... Vi bestämde även att så fort vi inte hade något att göra på kvällarna ska vi försöka klämma in så många promenader det går, detta funkar toppen till min livsförbättring.

Justde det kanske jag inte har sagt men vi i familjen sa att när veckan drar igång efter tunisien så blir det förändning. Vi ska börja träna och inte käka massa godis och onyttigheter. no,no,no säger vi till det! Och dagen har ju anpassat sig bara bra till detta fram tills efter träningen men jag har mina anledningar till det moffandet av godis.. Jag var ju och tränade för första gången på år och dar.. Och det kändes min vänner, ojojoj... Att springa på löpband i 20 minuter var ju kanon jobbigt och otroligt varmt och sen stryka på det, u-underbart! :) kommer nog att kännas imorgon.

och förresten till rubriken, jag har inte bara tryckt på massa tangenter utan det är ett hemmagjort slang för gnight. och det uttalas med ett gnegg-ljud i mitten. om ni undrar.

I am, yes I am

Sitter hemma efter att jag slutade 12.15 idag! Sista lektionen vad marknadsföring och den kursen verkade riktigt rolig faktiskt :) Jag, Mallan och Oscar skapade en tvål med massor av fördelar och sånt :) com.com skulle vara våran hemsida. Vi hade jätte kul och vi var oseriösa och inte så jätte realistiska :)

Nu ska jag laga kyckling och lyssna på gårdagens låt! Så underbart bra :)

dagens citat som verkligen förklarar mig; I'm troubled

I have no idea where this song comes from - but I love it!

Hörde en låt på radion hemma hos mamma i helgen och fick en jätte flashback från någon gång som jag inte har en anning om när.. Iallafall så hittade jag precis den låten igen och jag kan verkligen inte sluta att lyssna på den! Helt underbar! Millas Mirakel ♥


gnight!

Means there is no second chance

Jaadu, det där med att vara ordentlig och göra uppgifterna. Det gick väl på en långsam halvtimme och sen har jag ägnat mig åt "utklädnad". Det måste vara bland det roligaste man kan göra, idag har jag varit allt ifrån super business woman till partyprinsess :) Helt otroligt kul iallafall och kom på att jag måste verkligen lära mig att gå ordentligt i högklackat och köpa ett par låga och ett par höga converse :)



I just can't believe that you are gone.

oh no I do not hook up, I fall deep

Första måndagen i skolan är avklarad med plus i kanten. Jag vet inte varför des känns så bra efter att ha gått i skolan mellan 8 och 4 men det gör det! Inte så roligt med Cambridge engelska och Matte C som I-val när man kunde ha gått typ bartekning eller makeup eller nått annat roligt men så är det.. :)

Hade en länge lunchrast idag också så passade på att kila ner till staden en snabb sväng :) muy bien! Hade inte alls mycket att göra där nere så gick ner till clarks och yap, dit jag nästan aldrig går. Jag glömmer nästan bort att den delen av stan finns men iallafall då hittade Tove en supersnygg kavaj modell längre som jag har letat efter men alla jag har prövat har sett ut som en säck men denna var kanon! och priset var ännu bättre 400 kr var ju rena rama rånet :) katsching säger vi bara! Och tack till Tove tovenatorn!

Justdeja, jag hittade ett par u-nderbara byxor på H&M också! Helt vanliga svarta med dragkedjor nere vid fötterna och sen var det inte vanlig jylf och knapp utan det var dragkedja i sidan vilket gjorde att de satt som ett smäck och in med magen på det också! :) kanoners. Så har haft en riktigt riktigt bra dag idag, kanon humor efter en kopp kaffe i skolan innan sista lektionen, den gjorde underverk helt enkelt! :)

Nu ska jag vara ordentlig och börja med de små uppgifterna som vi har fått i skolan redan. Inget stort men det var något i Engelska, plasta in en bok och lära oss några ord.. Det är nästan så att jag ser fram emot det (?) vet inte vad det är med mig idag :)   Have a wonderful one!


This is bound to be a while

Hej och hå! Har nyligen kommit hem efter en mycket trevlig fika stund med Jessica the one and only. Har fastnat i soffan för tillfället men är ju trött i kroppen och känner mig små krasslig eller aa det känns igen som att mitt huvud är omringat av en bubbla eller liknande :) jaa nemen nu blir det en knall varm dusch och sen sängen på direkten :) Imorgon vänat skolan på allvar och mina måndagar är inte att skryta om, ser ut som om jag har lektioner hela tiden mellan 8 och 4 menmen kul ska man ha! :)

nu ska vi inte dra ut på tiden, jag är redan på väg :) Gonatt gott folk!


coffee

Känner mig inte allt för nyttig idag. Kladdkaka och saft efter maten hos mamma sen direkt till stan för att fika med sofia och köpa lite godis efter det. Sen nu precis plingar Jessicat och vill fika på stan och jag är inte den som inte vill fika men idag är nog ingen dag jag berättar om för gymmet :) Men iväg och fika! have a good one!

update

åh herregud det var inte igår som man fick sitta vid datorn. Har varit upptagen med massa annat :) Iallafall så har skolan börjat så smått och det är ordagrant smått det har börjat. Det vi gör är att disskutera kurserna och vad vi ska göra. Förutom när vi hade fika (finansiering och kalkylering) då tyckte Stockholm (eller Monika) att vi skulle ha ett diagnostiskt prov, för att se vad vi kom ihåg sen förra året och jag kunde inget! jag visste inte vad jag skulle göra för att räkna ut årets varukostnad.. Det känns lovande inför detta året! :) Aja, nu ska jag kolla på en b film och bara ta det lugnt. Ser mycket fram emot att sova inatt :)

so long my friends

ear ear ear

Öroninflamation lagom tills skolan börjar! yey. Men men det är inte så farligt, ska knarka tabletter typ 8 om dagen men det är småsaker :) ingen alkohol heller men varför ska jag dricka det för när jag inte få gå ut. Så det spelar egentligen ingen roll :) men skulle ju gärna vara utan... Aja nu ska jag kolla på AllyMcBeal! Det var längesen. Sen hoppas jag att vi blir lite folk som ska träffas nu innan skolan börjar. Sista året - here we come!


looking forward to it - alot!



Mitt schema för det kommande året ser inte helt fel ut! Kommer troligen att vara massor med jobb men kolla in dagarna! great. Eftersom min dator inte vill starta så får ni nöja er med denna bilden så länge :)

back to reality

Då var man hemma igen och tillbaka till Sverige... Inte så jätte kul att kliva ut på flygplatsen och frysa knäna av sig men men så är det! Har haft en kanon vecka borta i Tunisien med hur mycket sol och värme som helst :) Vi har verkligen inte gjort någonting mer än att ligga vid poolen och bara bara slappat! Det fanns inget att göra och man orkade inte göra nått heller :) Aja, jag saknar värmen, ca 40 i luften, 30 grader i poolen och något varmare i havet :) helt underbart!

Nu blir det snart tillbaka till sista året av gymnasiet! Yeeey! :) Kommer nog bli ett stressigt år men även det roligaste året någonsin! :D Det ser vi starkt fram emot! På torsdag är det tydligen vitklädsel och ultra pepp som gäller nere i boulonger innan skolan! kanonkul.

vem vill gå i trean nu? ALLA ALLA!

just a few hours left

Snaaaart så sitter vi på planet ner till värmen! Det ska bli så extremt skönt att få lite riktig värme och inte bara svensk sommar! Mmm, runt 35 grader är inte helt fel faktiskt! :D Har dock lite smått panik eftersom jag har en känsla av att jag har glömt att packa nått men vet inte vad :S Får väl se ifall jag kommer på det.. Aja, ska fixa ny musik till ipoden och sen blir det att gå och lägga sig för att gå upp tidigt och åka till göteborg :) Mot TUNISIEN!

ha det så bra här hemma i Sverige nu! :) morsningkorsning

keywords for this autumn

Hittade hur elin kling för expressen hade förklarat hur du ska klä dig i höst.

Metallic gärna detaljer på enkla basplagg eller varför inte gå wild&crazy och köra hel metallic
Axlar i fokus det är bara att fråga mamma, mormor eller farmor vart de har sina axelvaddar!
Markerad midja ingen nyhet. bara ett skärp i midjan helt enkelt.
Bandeau översättning: en korsning mellan linne och BH. ett avklippt linne ungefär
Plisserat tyg är riktigt synkigt tyg
Lårhöga stövlar jag får lite hoe känsla av det men om du har snygga ben och matchar det rätt så visst.
Samet känns lite gammalt men kan funka på rätt plagg.
Hög slits på kjolen sexigt, vad mer kan man säga. ha snygga trosor eller strumpbyxor. vem vet vad som kan hända.
Djupa v-ringningar låter som tonårskillar har fått sin vilja igenom inom tjejernas mode. grattis och varsågoda
Mixa skinn och ull über mysigt med ull på hösten och vintern och skinn är snyggt,snyggt,snyggt!


this day is over - finally

Idag har jag:

Jobbat på pizzerian (jobbade tom över en timme)
Sagt hejdå till Dennis och lillebror som åker för att bestiga kebenekaise
Legat på golvet och i soffan
Ätit biff me bambuskått, fitelade läkol å sösusås å liis
√ Legat i soffan ocg hittat två otroligt bra spotify spellistor
och sen legat ner lite till :)

Känns som om detta var en givande dag på många sätt!

Imorgon blir det bara att packa packa packa för vi åker på TISDAG!! yeeey! :D

my body is spelled D E A D

Nu är tre extremt svettiga och jobbiga men roliga dagar på Sommarland avklarade. Imorgon blir det ner och servera pizza igen i några timmar :) Idag iallafall så stog jag i western kiosken med lite annat folk, hade massor att göra och har skapat ett nytt hat emot sockervadd - att göra den.. Man blir verkligen helt kletig och det fastnar och kliar över hela kroppen :) Så när jag kom hem så såg det ut som jag hade frostiga ögonfransar, lite snyggt ändå :)
Nu ska jag lägga mig och vila min outvilade kropp :) see you lateer!

ett stort tack till dagens änglar, anders och lina som kom och hämtade mig efter nästa 12 timmar på sommarlandet..

way to go pope


Jag såg precis på nyheterna att självaste påven har skrivit på ett skivkontrakt och kommer att ge ut en skiva i jul :) Haha jag tycker att det verkar vara en riktig sköning den där påven! Signar för samma skivbolag som t.ex Guns n roses och Aerosmith. Det finns allt en rockare i oss alla, tillochmed påven :) Ser fram emot låtarna och hoppas verkligen att han satsar fullt ut och gör musikvideo och hela karusellen :D





yeesbox!

Jag ska jobba på Skara Sommarland hela dagen imorgon! tror att det kommer att bli super kul! :D Vet inte riktigt vad jag ska göramen hon som jag pratade med trodde att jag skulle stå i någon kiosk eller nått :) Jag kommer troligen vara nervös men det kommer nog att gå bra :) I'm looking forward to it! Laater,


swedish women top 99

Hittade en lista på de 99 vackraste kvinnorna från Sverige. Hela listan hittar ni här men topp 3 är:

#1 Malin Åkerman

#2 Josephine Bornebusch

#3 Mini Andrén


sovsågott!

cookie

Har nyss kommit hem ifrån fika med the Tovenator på Rådhuset. Det var inte igår man träffade henne, trevlig fika med överraskningar och annat att prata om :) Aja, har bloggat om dessa förut men de ser så goda ut att jag ville lägga upp dom igen. Ursöta halsbandsberlocker finns på cocoo :) So long mates, have a great one!


just a week to go

Om en vecka så är det jag som sitter i Tunisien och njuter av värme, kan ju inte mer än erkänna att det ska bli sjukt gött att komma ifrån Sverige och den svenska sommaren som inte har varit något att hänga i julgranen. Kollade precis lite info om vädret och så där nere och jag citerar apollo: "Ännu lite varmare och torrare klimat än i huvudstaden Tunis. Sommaren är het med temperaturer över 30 grader mitt på dagarna och toppar på över 40 grader kan uppträda." I mina öron låter inte det helt fel och speciellt inte när det är mellan 10 och 12 soltimmar varje dag :) Här ska vi steka ska ni veta! Ett extra plus är att vi har all inclusive på hotellet så gratis dricka och massa sånna bra saker! Sen är det billigt där också, så hoppas att det finns nått att fynda där nere, det är ju ändå afrika! :D En vecka och jag räknar ner! :)


around my neck and wrist

Hej alla nattugglor jag är på väg till sängen men tänkte bara slänga in ett inlägg innan :) Jag såg lite av ett SATC avsnitt och jag vill ha ett carrie halsband :) så enkelt och så snyggt! Hittade en sida som gjorde dem som både hals- och armband men tycker att halsbandet är lite snyggare ändå :) Får se om jag hittar nån som kan fixa det i skövde.. Nu ska jag sova och njuta av att jag är ledig fram till söndag! Yeees


I take it as a compliment

Nyss hemkommen ifrån ännu en kväll på jobbet :) inte mycket alls att göra på hela eftermiddagen och kvällen sen vid nio tiden så kommer en hel drös men  pöjkar som vill ha mat. Får då reda på att lumpen har börjat, det är väl lite blandade känslor över det :) Kul med folk till skövde men det är ju trots allt millitärer ;) Aja, trevliga pojkar allihopa! kommer väl att antingen springa in i dom på väg till stan eller på jobbet :) justde, det roligaste av allt var att två av dom trodde att jag var runt 22! jag blev helt förvånad ;) men jag ser det positivt!

Aja, nu blir det kanske överraskande Ally McBeal och tee! Have a good night

I need diesel

Hittade helt underbara smycken och klockor ifrån diesel. Skulle kunna tänka mig hela kollektionen :) den är helt proppfull med nitar och i färgerna guld, silver, svart och brunt! Såå snyggt! :) Tråkigt att det som är så snuskigt snyggt oftast har ett inte så snyggt pris :) Måste säga att den sista klockan ifrån den manliga kollektionen är så sjukt cool! En blandning av två olika klockor i en, klockren idé! Men vem älskar inte ögonshopping ♥ Glöm inte att kolla in hemsidan heller :)

Women
   
  
Men
   

I'll wait forever

Okej, jag ska bara säga som det är JAG HATAR ATT VARA 17! Det har jag väl gjort ett tag men just nu slog det mig extra hårt eftersom jag inte har ett piss att göra. Skövde har verkligen tömts på folk! Och de som fortfarande är kvar i denna håla ska ut på krogen eller liknande :) Kul för er! Aja, jag väntar så gärna några månader till! Mm, kanonkul! Nepp ut i solen :) have it!

RSS 2.0