john mayer.



We got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue



klickbar bild till min nya favorit låt.


today


Efter en dag i skolan som skulle ha varit lång men inte blev de och en vandring på stan så bestämde vi att det var hemma kväll hos Anton. Det kommer att bli pizza, popcorn, film och roligheter. Jag ska precis åka iväg och hämta de andra deltagarna Hanna och Frida (glöm inte att kolla deras bloggar) så tänkte bara låta kvällens värd komma upp på bild, vi gillar dig Anton!



forever and ever.


Forever 21 är en kedja som inte finns i Sverige ännu men kan käpa deras grejer på deras hemsida. Jag har hört att det ryktas om att denna underbara kedja nu ska komma till Sverige och jag håller alls mina tummar och tår för de för deras kläder är skit snygga. De liknar H&M till viss del men visst vore det kul om de fanns i Sverige. :)




cookies


Visst ser de mumsiga ut, tyvärr så går de inte att äta utan de är faktiskt handukar! Jätte roliga tyckte jag och en smart present om man ska på kalas till någon som inte önskar sig någonting :) Dessa och mycket mer hittade jag här. ♥

   


I ♥ H&M


Var inne och kollade på H&Ms hemsida och hittade billiga saker som jag är riktigt sugen på att köpa så lite pengar skulle inte sitta helt fel just nu.


 

* Kavaj/Jacka 398 kronor
* Väska 249 kronor
* Sandaler 129 kronor (finns även i svart)
* Leopardskarf 40 kronor
* Klänning 198 kronor
* Jeansjacka 249 kronor
* Axelväska 198 kronor
* Ballerinaskor 129 kronor




antitouch


Sen en tid tillbaka så har jag nästintill hatat min telefon pga av storleken och att det är touchskärm.. så gjorde ett försök att byta med någon kompis men sen så ville min syster byta med mig så det har va ägnat kvällen åt. Det är konstigt vad van man blir med den telefonen man har. Så ikväll har jag gått ifrån en lg ku990 till en sony ericsson w890i, riktigt skönt faktiskt.

Men nu är det sängen som kallar!
sov så gott allihopa ♥



a new prince is born.


Idag så har även vår u-underbara kronprinsessa förlovat sig med Daniel Westling, en man av folket. När jag såg detta på nyheterna då kungen och Silvia snackade om hur glada de var så blev jag förvånad och besviken, och kom då fram till att jag är Hey Baberiba skadad. Eftersom jag kollar på de så blir de lätt att man tycker att shit va cool kungen är men sen när man ser honom "på riktigt" så är han kul som en trästock :) Så min slutsats blir att kungen och hela kungafamiljen borde släppa loss lite och köra lite Hey Baberiba style! Men Grattis till Victoria och Daniel :)





my first day


Nu har jag precis kommit hem efter min prova på tid på Benidorm. Det var super kul men massor att tänka på men man kommer in i det ganska snabbt.. Man ska fixa allt i speciell ordning, de är menyer, sallad och bröd, hålla koll på vems mat det är man delar ut vad det är, sen ska man fixa dricka till alla och kolla att alla här de dem behöver men kul är de. Ska dit imorgon och prova igen så får se hur de går :) fingers crossed!

Nu är jag så sjukt hungrig så ska övertyga pappa att han ska fixa mat till mig! :D Imorgon så är det stepup och core för att sedan gå tillbaka till skolan och göra extra uppgift i FeB, kontera och hålla på, och det måste vara en gigantisk uppgift vi ska göra för vi ska vara där mellan 15:30 till 17:00 men får se hur de går :)

Ha de gött!


give me

 
SOMMAR! Jag börjar få smått panik på all denna kyla och slask. Längtar efter när de är så varm så att jacka är överskattat och vattenpölar inte finns så långt ögat når.. Åh sommarlovet kommer att bli toppen i år det är jag säker på redan nu! Så snälla vädergudar ge mig värme och solsken!



happy suprice.


Idag har varit en ganska vanlig dag i skolan och sen på stan med hanna :) När jag kommit hem så blev jag jätte trött så efter att ha suttit vid datorn och gick jag och kollade på tv i sängen.. Då plötsligt så kommer pappa in med telefonen och säger att det är Benidorm (en restaurang som jag har sökt jobb på som liggen 50 meter från där jag bor). Jag svarar och till min stor förvåning så vill tjejen som jag pratar med att jag ska komma dit imorgon och provjobba! Så på två sekunder gick jag från att vara seg till att vara helt exalterad och glad! :) Får se hur de blir imorgon..

Finns dock en risk eftersom jag inte är 18 och inte har någon erfarenhet så vill jag inte ha för stora förhoppningar men hoppas och håller tummarna de gör jag :)



to do list

Nu är helgen över så då är det tillbaka till allvaret. Det blir ingen överdrivet jobbig vecka men måste börja skriva på Historia inlämningen och vi som ska ta studenten som diplomerade gymnasieekonomer måste göra en extra uppgift på onsdag, vi ska kontera! :) annars lugn vecka säger jag nu så får ve se vad de blir!

Puss!



H&M furnitures


Jag är bara tvungen att visa er H&Ms hemsida för möbler. Jättefina grejer men de känns lite B, en blandning mellan Åhlens inredning och Ikea inne på H&M! Aja, fina grejer till bra priser därifrån hittar du här!
 Puss och godnatt!



superstar!



 Dagens absoluta superstjärna går till min syster som har spelat Igelkotten cup i Arenan hela dagen och detta slutade med att de så fenomenalt blev tvåa! De förlorade sista matchen på sudden deth straffar mot Skövde kik som vann med 3-2.. Och Pillan som gjorde hela 3 mål är härmed dagens största stjärna! Grattis till silvret skultorps If!








daddy


Idag fyller Pappsibumsingen och det firade vi inte så storartat men med våfflefrukost på sängen och jag och Pillan hade bakat egen fudge! Vilket är pappas favorit godis. Så Grattis Pappa, du ser inte ut att vara en dag över 30! :D




girls girls girls.


Ikväll har de varit tjejkväll för hela paketet, Tove, Hanna och Emelie var här och vi käkade tacos, snackade om allt mellan himmel och jord och var även ute och gick efter många om och men. Tack så mycket för en super trevlig kväll tjejer! :)

Alla dessa underbara brudar har ju också bloggar så kolla in dem!
Tove, Hanna och Emelie

Imorgon blir det upp med tuppen, eller nästan klockan åtta iaf. Pappsibumsingen fyller år så ska upp och baka våfflor till honom och sen sticka iväg och träna med Sofia! kommer nog att vli en hel del tjatande då också! :)

ha nu en trevlig sen kväll och en underbar morgondag!
Puss<3


Spcs


Jag sitter nu med min klass SP2es och försöker att hålla upp takten med Storken när hon dumförklarar oss med Visma Administration 2000, det är ett program där vi har varsitt företag och ska försöka att ta hand om tex fakturor osv. Det är helt oförståligt! Tänkte visa er hur kul det ser ut det vi håller på med.


Ser det inte otroligt roligt ut? :)
PUSS!


.


all good things comes to an end.



fat?


Idag har jag läst två artiklar om att Heidi Klum och Jessica Simpson har gått upp i vikt och blivit feta. Detta är för mig helt otroligt, det är två superstjärnor med kroppar som vi dödliga skulle göra vad som helst för och nu anklagas de för att vara feta! Vad för budskap ger de till dagens ungdom? Att vi måste vara smalare än dom för att se bra ut?..  I mina ögon så ser båda två skit snygga ut och jag förstår inte varför så många anklagar dom för att de inte skulle göra de.

 
Vem skulle inte vilja ha en kropp som någon av dom har?

Här kan du läsa mer om detta:
mode.msn/jessicasimpson
mode.msn/heidiklum
nöjesbladet


happy valentines day



pictures


Här är några bilder ifrån gårdagens partay, so look and enjoy!

 
  
Tack för en kul kväll tjejer!


party outfit


Hej!

Igår så tog Sofia med mig och Frida på födelsedagsfest för en i hennes klass :) riktigt trevligt till slut! Jag hade jätte kul med de två underbaringarna :D Bilder ifrån kvällen kommer snart, mycket snart! Men nu blir de bara min outfit :)

• svarta jeans, äldre H&M
• tunika, Bikbok
• adidas tröja, Stadium
• Jacka, H&M
• Halsduk, Veromoda
• Skinnhandskar, Wedins



mckey


Igår fick america en ny top model, super fina McKey. Idag tänkte jag gå ut på stan för att lämna cv men vi hade inga häftklammers så det får bli imorgon istället. Har varit en kortis på stan idag och nu ska jag börja skriva på mitt tal som jag ska hålla på Onsdag :/
Puss<3




jönköping


Mot Jönköping, A6 och Ikea drog jag och Andreas imorse för att shoppa och ha de kul! Precis när vi hade kommit dit och skulle käka så märker Andreas att han har glömt sitt kontokort hemma och det blev därför inte någon shopping för honom.. Jag däremot hade med mig de jag behövde och inhandlade en hel del.

Ifrån A6 så fick jag med mig:
→ Rött-och-vitt randigt linne, H&M
→ Blått-och-vitt randigt linne, H&M
→ Grå väst, H&M
→ Vit 3/4 tröja, H&M
→ Sjal med fjädertryck, H&M
→ 3 örhängen, Åhlens

Från Ikea så köpte jag två nya kuddar till våran soffa, nya badrumsmattor, ben till tv-bänken och en mjukisfotboll till Andreas.

En riktigt kul dag har de varit och idag är det "endast" 292 dagar kvar till min 18 års dag! :)

Ha de bäst!


säfsen


Gårdagen spenderades som sagt i Säfsen på skidor med pappa, syster-yster med kompis och Andreas :) riktigt kul att få åka lite,trots att ganska stor del av tiden så befann vi oss inne i värmestugan och vilade upp oss. Det kryllade utav danskar där, de var munnen-full-med-potatispratare överallt och dom är som tyskar ibland, tar ingen hänsyn och ska alltid fram först.. 
   



haircut


Denna dagen har dedikerats till städning av lägenheten fram till klockan halv 6 för då bar de ut till Amanda för att klippa av mig håret. Det blev jätte kort men super snyggt! Amanda är en riktigt hejjare på de där med frisyrer och Sofia är det bästa moraliska stöd som man kan få! Tack så Jätte, jätte mycket! :D Imorgon så blir det Säfsen med pappa, syster och  Andreas :) åka lite skidor är alltid roligt! Super med sportlov! ;)

Här ser ni resultatet
Have it!

 

  



<3



Du är världens mest underbara syster och de finaste som finns.
Jag Älskar Dig,


weekend


Hej! Nu är veckan slut och helgen har dragit förbi i ruskig fart. I fredags så var det ju födelsedagsfest hos Julia och jag hade med min nya kamera i högsta hugg men när jag la ifrån mig den för en liten stund så kollar jag och då är alla bilderna borta! åh jag blev så sur så sen va resten av kvällen förstörd.. Sen hittade min pappa att någon hade gjort någon konstig inställning så att alla kort på mitt minneskort försvann! åh skit folk!

Sen i Lördags så gick min vecko-längtar i uppfyllelse, jag fick äta min kebabrulle med vitlöksås! De va helt sjukt, himmelskt, underbart gott! Sen fick jag gå till 20års fest eller snarare förfest hos en av Andreas kompisar, Louise. Riktigt trevligt :) Efter de så åkte jag och Andreas och hämtade min syster och hennes kompisar på ett dicso och sen hem! :D

Och en rolig nyhet är att imorgon måndag så ska amanda klippa mig! Inte riktigt så kort som jag hade förra gången jag klippte mig men typ till axlarna tror jag. Amanda som är utsedd till min frisör får fixa de :) Sofia ska vara med som moraliskt stöd! Det kommer att bli super tror jag :)

Nu ska jag sätta mig vid msn en stund!
Men ha de bra allihop!  :)



give me some sleep


Nu ska jag dra mig till sängen och vänta på att fredagen med stort F kommer, först ut denna kommande Fredag är Företagsekonomiprov! yippiekay jey! fattar fortfarande ingenting men de får gå som de går nu. Sen de stora F:et är Födelsedagsfest/tjejmiddag för tove (igen) och Julia som har/kommer att fylla år! 15 tjejer som kommer och invaderar Julle-Bullens hus :) Det kommer att bli super! 
 
Men nu blir de sängen för min del!
Ha de bra, och en riktigt härlig Fredag!
Puss<3







madness


Denna dagen stavas T R Ö T T. Jag är helt seg utan andledning och det hjälper inte mycket när man ska försöka lära sig Företagsekonomi. Jag fattar ingenting! Och det värsta är att när man tror att man kan fattat så kontrollräknar man och då är de fel! Jag blir så frustrerad!

Dagens ramsa: Hata, Hata, Hata Fe B!..



Favorites


Hej! Jag tänkte slänga in ett inlägg med ett urval av mina favorit länkar till sidor just nu :) Hoppas att ni hittar någonting fint!
Ha en bra kväll!
Puss<3

Mihi
Nelly
Asos
Bubbleroom
La Redoute
Kyss Johanna


Tove 18!

Här kommer bilderna ifrån Fredags då var det Toves överraskningsfest :)

     
   
   
  
  
  


weekend


I fredags så var det överraskningsfest för Tove ute i Skultorp och det var super kul! :) Jag och Hanna letade som galningar efter en lokal och sen så fixar Andreas så att vi kan vara i Skultorp ifs klubblokal, Tack Älskling!
Och jag som skulle ta bilder med min kamera utan fungerade skärm fick en rolig överraskning när jag fick se att alla bilder var blåa.. Det finns en inställning som man kan göra på kameran så att alla bilder blir blå men det kunde jag ju inte se för att skärmen är paj. Aja, ska sätta mig och göra alla svart-vita eller nått istället. Men tack till alla som kom och gjorde Toves födelsedag oförglömlig! :)

Igår så tog jag och pappa tag i kamera problemet och åkte ut till Mediamarkt, där hittade vi en bra kamera och snäll som min pappa är så fick jag en ny på villkoren att jag ska städa i två månader och aktivt söka jobb. För mig så var det helt okej vilkor för att få en ny kamera. Så för er som läser och sitter inne med ett sommarjobb till mig, Hör Av Er! Jag är i stort behov :)

Idag, Söndag så befinner jag mig i Skultorp hos mammsibumsingen och vi fick finfrämmat av vår granne Nova snart ett år gammal.. Jätte söt och sprallig :) så det är ungefär så som min helg har sett ut. I eftermiddag så är det hem till  ch städa iordning och göra klart inför en vecka till i skolan. Kommande vecka kommer att bjuda på Spanska förhör, Företagsekonomiprov, projekt start och mycket annat roligt!

Puss!


RSS 2.0