cut and clean

Jag vet inte om det bara är jag men känns det inte väldigt ensamt att åka skidor själv. Det kände iaf jag imorse när man inte får svar från vissa och andra jobbar och man själv är ledig till klockan 16... Nu i efterhand kanske jag skulle ha åkt ut och åkt men aja det kommer fler tillfällen :) Och nu är ju stugan ren och fin inför nyår så det kanske gick bästa vägen ut ändå!
Ska packa på mig hur mycket grejer som helst och bege mig bort mot tandådalens poolarium för näst-sista arbetspasset för i år. Vissa jobbar ju på nyårsafton! :D haha kanske hinner ett åk om jag skyndar mig.
Gott nytt år på er i förskott !

back in life

Ibland kommer man på hur mycket tid man spenderar på vissa saker som typ telefonen! Min nämligen för att lägga av idag efter ungefär en timme på jobbet. Och jag vet inte huuur många gånger jag har gått och försökt få igång den ! Bara kolla vad klockan är va ett problem idag. Tur att de va digital klocka på jobbtelefonen. Det fanns ju bara analoga annars ! (Och nejdå jag bor inte i ett i-land) Men för att se det positiva så är min livskamrat nu återupplivad. Han/Hon (vet inte vilket som är bäst än) har återställts och uppdaterats och allt möjligt! Så den är så gott som ny. sköööönt! Förstår inte riktigt hur man klarade sig förr. Man va ju tvungen att komma ihåg alla nummer hit och dit, nu behöver jag inte ens kunna numret utan bara tycka på en skärm två-tre gånger. Eller ännu värre - hålla nere en knapp och när det piper så säger man bara vem men vill ringa eller vad man vill att telefonen ska göra. Sjukt egentligen!
aja, mamma, pappa och familjen - vi mår bra och allt de där! :) puss o kram på er!

Det är dagar som denna som det tar emot at...

img_6521 (MMS)

Det är dagar som denna som det tar emot att gå in och jobba på badhuset i 30 graders värme istället för att få åka skidor.. Men jag har riktigt fin utsikt ut i backen på alla vurpor och nybörjare :) sen har jag alltid århundrades bästa spelningslista! Haha hälsningar från en av poolarna


merry christmas baby

GOD JUL på er allihopa! :D Här uppe i Sälen har vi ca 18-20 minus och solen håller på att gå ner. haha! Hela dagen har jag och mina roomies varit i backen och kört slalom mellan nybörjarna (lite mer sport mer rörliga portar). Men efter ett besök hos Hanna på badet och ett tjöt med henne så va de dags att åka hem för mig och göra mig iordning för en skype-dejt! Låter lite flashigt faktiskt, men det är roligt också! :D
Igår kväll var det julpyssel-time så det blev rockyroad, sjukt söt och smulig knäck och sen en U-nderbar julskinka om jag får säga det själv! :) Efter en egen tolkning av Tina nordströms recept så måste man nästan säga att de va gottelligott-gott! Knäcken däremot, ger vi bort på badet.
Men nu är det snart Kalle Anka så det blir att kolla på det medans jag väntar på att familjen ska äta upp hemma i skaraborg. För vår del blir det inte julbord förens halv 10 ikväll eller nått. Men det är ju gratis så vi kan ju inte klaga :D och hanna ska vara tomte - ännu bättre.
Stort och varmt god jul på er alla! :) ♥

down the celcius

Livet här i sälen är underbart när man är tillbaka på fötterna. Efter att ha varit "sjuk" i nån dag så är jag på vägen mot friskhet. Sjukt segt att må dåligt när man är här uppe. Då är man glad att mobiltelefonerna är uppfunna och att man har kompisar som gör dagen massor med mycket bättre. I måndags (dagen jag mådde som sämst) välkomnade vi personalen på hundfjället reception till poolariet. Mat och dricka bjöds de på men så fort de hade lämnat lokalen så blev det en mini-personalfest i poolen och bubbelpoolen med öl och cider. För de friska i personalen blev det måndagsklubben på wärdshuset men för mig blev det att krypa hem och lägga sig.
Jag har nu lovat mig själv att bli bättre på att uppdatera bättre på vad vi gör och vad som händer. Och att det självklart ska komma upp bilder på vår fina stuga. Kanske tom ikväll om jag tar tag i mig själv ordentligt.
Men nu är det dusch och sen kanske lunch med Fredrik innan man går in i värmen på badet.
God Jul och en extra hälsning från två av de snygga badvakterna! :D

all set, all in

Därså, då är man HLR utbildad - igen. En riktigt trevlig utbildning i poolariet i Tandådalen. Varmt som satan va de men det kommer vara skönt när man ska jobba i piké och shorts. Skit snyggt btw! Så nu gäller det bara att hålla benen nyrakade och gärna mot det brunare hållet men det kommer vara svårare. Så efter lite utbildning osv så tog jag och Hanna oss en härligt uppfriskande (menas kylig) promenad bort till Hundfjällets poolarium för att se hur långt de va och om man kunde gå dit då vi även kommer jobba där då och då. 40 min fram och tillbaka i mindre snöstorm.
Men nu har gourmet kvällsmaten käkats upp och första ölen har öppnats tillsammans med chips och goodis. Bättre slut på kvällen får man leta efter. Så imorgon kör vi igång!  Tills nästa gång - snö på er.

Framme i Sälen, i Tandådalen, i stugan. Ef...

Framme i Sälen, i Tandådalen, i stugan. Efter ett par timmar i bilen så är vi nu framme, inpackade och har tillochmed precis käkat vårt första mål mat. Stugan är sjukt nice så vi kommer att trivas riktigt bra här uppe ett tag. Imorgon börjar vi med hlr utbildning och sen är det bara dags för att börja lära sig vad det nu är vi ska göra här uppe. Det lämnar vi till imorgon. Nu blir det nog att försöka organisera vårt lilla kaos här :D men hur skönt som helst att vara på plats och att allt är bättre än bra! Snö och hej!


North is our destination

Imorgon är dagen då jag och numera kvinnan i mitt liv Hanna Mörk knöör in oss i bilen med massvis med packning för att styras upp mot Sälen. Efter en veckas packning och förberedelser i kaos artad form chansar vi nu på att vi har med oss allt och lite till upp till vårt nya hem för några månader. Det enda problem som återstår är att få in allt i bilen och oss också. Två personers skidpackning för fem månader + skidgrejer + massa mat + ett halvt ton reklamblad ska in i en volvo v70 med takbox tillsammans med 3 personer. Vi har en utmaning framför oss.
Så runt 10:15 - 10:30 imorgon så lämnar vi skövde för en säsong i sälen och en jävla massa äventyr. Ska försöka att få in de mesta av de här eller på facebook och för er som vill vara med är det bara att höra av er eller komma och bada deklart!
Tills nästa gång! Tyck om varandra :)

jump in

en ny livsstil har börjat idag! onepiece borde vara ett basplagg i varje garderob, sjukligt skönt ;) perfekt att göra det mesta i faktiskt ! :D jump in!

RSS 2.0