just a week away

Nu är det banne mig bara en vecka kvar på minuten tills jag och resten av 91orna tar studenten! Det är helt sjukt men jag ska bli ännu sjukare kul :D har endel kvar att göra men det mesta är saker som rör studenten och balen. Men i helgen bär det nog av med Frida till Göteborg för att fixa klart allt så att man kan få slappna av iallafall sista veckan i skolan. Sista veckan är mer aktiviteter än lektioner så det ser jag mycket fram emot! Men nu bär det av mot sängen för att sova av sig förkylningen :)
Sov gott vänner! :D

i cant see the finishline for all the things i have to do


veckans planering, 3 prov och x antal inlämningar. better get on with it!

is it, is it?!


Detta är ungefär enda anledningen till att jag inte ger upp på och hoppar av skolan nu. och speciell den där satans matte C som man måste läsa för att få ett förbannat diplom. agressionsutbrott - tackar!

not that kind of magic

Söndag, det blir bara plugg för hela slanten idag. Är dock inte helt iställd på det när man nästan har hostat lungorna ut kroppen och därmed inte fått mycket sömn. Men det är väl bara att bita ihop och fixa det som behövs fixas inför SISTA (!) skolveckan!! Paniken börjar närma sig, måste fixa massa med skit för att få ta studenten.. Aja, det är väl bara att ta tag i det :)

champions league

Just nu sitter jag framför tvn med pappa. Kall pizza och fanta står på fotbollsmenyn ikväll! Jag måste dock berätta att jag har världens bästa kommentator till både spelet och kommentatorerna bredvid mig. Senaste kommentarerna har varit:

När en av spelarna missar "friläge":
Men herregud, du har 5*3 meter att skuta in bollen på, och det står 1 gubbe på 0,5*2 meter i vägen. Det kan väl inte vara så jävla svårt att missa han!?

När pappa upptäcker att en av spelarna har hjälm på sig:
Men vafan har han på sig? Hjälm? Haha De får väl ta i lite! Tänk om jag skulle komma med hjälm till mitt jobb?
Svar: Men du nickar ju inte på ditt jobb.
Nee det vet man aldrig...


you and i, we were dancing in the closet


Gårdagens tvåmanna förfest i min garderob i bilder :)

dance out

Ikväll blir det utgång med Frida! :) Vi matchar sjukt snyggt med svarta klänningar och bruna ben så nu är det bara lite mer alkohol och musik med dans som saknas innan vi drar ner till staden och dansen skiten ur de andra! Lite besvikna är vi på att födelsedagsbarnet inte går ut men vad ska man göra vi får helt enkelt dansa åt henne också!

Det är ju ändå bara 15 dagar kvar till Studenten! :) wiho!

hanna goes 19

Grattis Grattis Grattis till Hanna Körk Mörk som fyller 19 idag! Samma dag som jag själv har namnsdag, det är en stor ära att dela denna dag med dig ♥


will you see an edge or a field

Skolarbete skolarbete och skolarbete, det känns lite som att det är det min värld kretsar runt just nu. Men det är ju bara 2-3 veckor kvar innan man slipper skiten. Och glada nyheter för mig är att jag börjar jobba på Sommarlandet redan den 8/6 - dvs två dagar efter balen. Rätt skönt faktiskt att komma igång direkt, speciellt när det är som tåg 2a. Det säger inte de som jobbat på sommarland nått men slappt ska de va :)

Nu blir det tillbaka till de älskade och underbara skolböckerna och idag bjuds det på Organisation och Ledarskap. Wiho, glädjen är enorm! Men det blir nog att slinka ner på stan och fika med Frida senare!


until what


lite värmande väder och sommarkänsla i skolan. det är bara att bocka och buga och hoppas att det håller i sig.

i want paradise

Efter en lite onödigt lång dag i skolan då jag glömt kalendern hemma och glömde att sista lektionen var inställd. Superkul att komma på det sisådär någon minut innan man början och har väntat i timmar för längre. Menmen fick ju gå hem iaf! Nu är resväskan urplockad och första tvätten tvättad och det är väl bara att slita sig från datorn och börja plugga. Har ju idiotiskt mycket att göra innan studenten så det är bara att bita i de sura äpplet och inse att livet är enklare när det är varmt. Saknar Turkey lite redan nu...
back to the books.

tshirt love


jag älskar de ursnygga t-shirtarna från modekungen! de skulle gärna få hänga i min garderob :)

back home

Nu är man hemma igen i kalla kalla Sverige, långt borta ifrån varma varma Turkiet. Efter en vecka med sol, bad och fest så är det med blandade känslor man är hemma igen. Måste erkänna att vi har haft helt otroligt roligt! Vi på vårt hotell blev lite av en elitåtta! Troligen bästa hotellet med mat, dricka och allt annat och sen med resterande delen av folket från Skövde så var det kanon! Vet inte riktigt vad jag ska berätta mer, vi har haft det Underbaaaaart! :) Skulle gärna göra det igen! Bilder på allt detta kommer att komma upp i början av veckan som kommer.

Nu är det tillbaka till skoljobbet, lite brunare än innan i 19 hårda dagar! :D ojojoj va kul vi ska ha och va jobbigt det kommer vara men allt kommer att vara värt det den dagen då man får springa ut med klassen och veta att skolarbetet är över. Satans vad jag längtar till sommaren!

Snart blir det plugg om man orkar men innan det ska man försöka uppdatera sig om vad som har hänt här hemma :) have it!

heat



Vädret under Alanyaveckan ser ändå helt okej ut tycker jag allt :D Sol och värme är precis vad ag behöver! :) Hoppas hoppas att det blir som förutspått eller bättre ;)

Telling the truth

img_6807 (MMS)

Telling the truth


in the night the dreams come alive


less then a week

Nu är det måndag igen men det är ändå lite mer motiverande att gå upp på morgonen när man vet att vi åker på lördag! :D ca 100 elever från Skövde drar till exotiska alanya :) ska bli sjukt skönt att komma bort och få lite värme! Dock ät det miljoners-miljarders saker som jag måste göra innan... Prov och inlämningar i massor som måste in. Jag älskar verkligen skolan just nu :) Ne jag kanske ska börja lyssna på Inger nu igen, vet inte om hon säger nått värt alls men kan ju lyssna iallafall :) trevlig måndag gott folk!


RSS 2.0