someone famous

Nemen då var helgen avklarad, check! och den härliga vardagen ska börja igen. Helgen har bjudit på zumba dans med tove, afterwork, träning, födelsedagsfirande, spänannde och musikaliska bilfärder, jobb och mys. Massor med kul kan man sammanfatta det som :) Jag måste slänga in att jag kan inte längta mer till lov just nu! Jag vill bara vara ledig :D och åka bort, jag vill helt enkelt ha semester :) Men nu är det dags att göra iordning inför veckan, wiiho!


Grattis på 19 års dagen TOVE (i efterskott) tove är bäst!

all you have to say

Har försökt att plugga marknadsföring så gott det går men ska inte för en sekund påstå att det är roligt för det är det verkligen inte. Sen startade jag upp ett litet syprojekt på prov som vi får se hur det blir. Hoppas på det bästa så att jag skulle kunna ha de i helgen men vi får se hur det blir. Imorgon är det Fredag igen och jag och tove ska ge som på att dansa zumba på gymmet vi nyligen börjat på :) Det kan bli en mycket intressant syn, minst sagt :) Men nu är det sängdags, nighty!

and dot, dot, dot


Lite sugen på att ha ett par nitade converse! Men får nog bli att man letar upp några coola nitar och ett par halv sletna converse och slå ihop det till en härlig mix till våren :D

nerd is the new hunk


Måste erkänna att detta påslakarnsätt skulle passa ganska bra, faast som iphone. Min iphone är ändå den som jag delar sängen med varje natt så skulle ju kunna vara snällt att dedikera hela sängen till min älskade lilla apparat. ;)

you have got to love it

385acdf8855e43be1154d856adaf2768.png
Matte C, jajjemen! Det är mitt absoluta favoritämne, verkligen :) Känner mig ändå lite ordentlig som iaf försöker mig på det ... dagen i sig är inte bland de bästa men man kommer väl genomlida denna också :) have a good one!


let the voice be passed forward

Nu är jag finally nöjd med min bloggdesign. Att hitta den rätta headern är inte alltid det lättaste men nu är jag nöjd! Diggar att typsnittet är nästan samma på min NEW tröja från weekday, nice! Så detta är hur det kommer att se ut ett tag framöver, tillochmed det nya favvo mönstret kom med på ett bananskal. Nu back to work, later on we will drink coffee :) glöm inte att ge varandra kramar!

have been so lost

Ja Carolina nu var det ju detta med matte och marknadsförings plugg... Nee, det fick bli att tillverka ett stort halsband istället. Såg på Frida Fahrmans blogg på tv4 ett stort grönt halsband så när jagt kom hem nu så blev mina fingrar galna och slängde ihop ett snarlikt fast svart. Inte allt så tokigt och inte svårt heller. Nu blir det mat och sen en titt i skolböckerna iallafall.

you just go around in circles

Dagens frisyr tager vi ifrån den stilsäkra Natalie Karlsson aka Elin Klins släkting som bloggar på kanal5. Diggar toffs-fläta-toffs frillen men inte så stram som jag har sett den innan men att ha den loose faller mig mycket i smaken :)

i don't bite that often

Nu var naglarna klara och måste säga att jag är ganska nöjd! :) Det var redigt svårt att få till höger handen men det gick det också till slut. Grr! ;)

let go of the animal inside


kände för att få lite klös på tassarna mina. Gjorde lite olika förslag med orande, naturell, vit eller röd "bakgrund". Vilket är snyggast? Just nu får det nog bli med vit bakom, men imorgon får vi se vad dagen bjuder på :)

can't stand them, can't stand without them

Tog hänsyn till de (om några) killar/män som nån gång har ögonen förbi min blogg och inte är jätte lyriska över det feminima modet som jag mestadels skriver om. Därför rekomenderar jag en sida med massa av nyheter om det manliga modet. Bloggen uppdateras flitigt så glöm inte att klickan in allt som oftast :)
ModeMan

something different

0-793d10fb5cf796aac3f98a7cb47da2e6.png
Hittade massor av små säkerhetsnålar som fick bli ett armband. Sisådär på en höft. Måndagsfika med Hanna nu :) Hoppas på att de har varm oboy eller liknande, mer fika åt de kalla svenska folket!


waiting for the bells

Håltimme i all ära men när man är i behov av att snacka med rektorn och hon inte är här så är det mer än frustrerande. Man blir arg, sick and tired. Iallafall igår kollade jag igenom lite bilder från utlandsresor och kom fram till att jag vill ha värme nu! nu nu nu. Så sjukligt trött på denna kyla, snö och vinter. global warming my ass! Det kan få vara kallt på skidorterna och sen varmt på resten :) Jag vill vara brun, blir att dra in på destination.se för att kolla sista minuten till nån varm plats!

last night was a great night


Vi hade riktigt roligt igår när vi tog över dansgolvet på bogrens. Mycket trevligt och roligt folk och bra musik, vad mer behöver man? :) tack alla för en rolig kväll!


you just gonna let me know

Told you, hittade lite inspiration istället för matte c.. Det blir en annan dag för nu, nu ska jag skrika sönder halsen och dansa så att grannarna blir oroliga till plain white t's :) see you!

Sweater from Monki & shorts from Topshop.

Vintage shirt, jeans from H&M, vintage belt and shoes from Topshop.

Leather shorts from H&M and sweater from H&M.

Striped sweater from Weekday, bag from Balenciaga, vintage fur tail and shoes from Topshop.

Tank top from Monki & jeans shorts from Levi's.

Tank top and striped shirt from Monki, leather pants from H&M, necklace from Cornelia, bracelet form Givenchy and shoes from Topshop

the world is flashing by

För att vara en Onsdag mitt i veckan så är jag ganska nöjd med dagens upplägg. En lektion på morgonen där jag får det glada beskedet att vi ska börja med derivata.. Ser vi verkligen fram emot, oja! Sen var skoldagen klar och avslutad och fick traska hem och sova igen. Min tanke med att bara sova till 11/12 tiden var god men när jag vaknar och ser att klockan är 14 så känns det som att det är dags att gå upp. Nu har jag ägnat mig åt att fixa block och skit till de nya kurserna och finner mig åter igen att göra verkligen allt för att slippa ta tag i matten. När matten är sånt som jag vet att jag kanppast kommer att ha någon nytta av i framtiden känns det otroligt onödigt att lära sig. Allmänblidning? no way! bara allmänt jobbigt. Men kommer nog på nått roligare att göra snart :)


i close my eyes

Truth be told, jag vill ha sommar. jag vill ha varma dagar och varma nätter. jag vill ha shorts, t-shirt och bikini. jag vill ha kusten. jag vill ha havet. jag vill ha grillkvällar. jag vill ha midsommar. jag vill ha spontana biltipper. jag vill ha vänner från håll och kanter. jag vill ha värme. jag vill ha sol. ge mig sommar!

a book of papers

Jag blev jätte glad när jag fick veta att min lektion som skulle börjar 11 var inställd och att jag var i skolan helt i onödan. Min lektion var därför idag mellan 3 och 4 och inte speciellt ansträngande :D Morgondagen väntar med ungefär samma upplägg med en lektion på morgonen och sen ett snack med rektorn sen är dagen slutt!

blåa naglar från depend, likelikey!

the door to my dreams are open for you tonight


do i really feel the way i feel

Bloggpausen blev inte speciellt långvarig men förbered er på att den kan komma oförberedd senare. Denna dagen, Måndag spenderades i skolan för att sparka igång eller spaka sönder ett nytt och lite små trist schema inför sista terminen. Håltimmar lite här och var, ver inte riktigt vad folket tänkte med då men inte var det någonting i närheten av huvudet. Så nu börjar vi med lite härliga nya ämnen såsom Internationell ekonomi, Filosofi och Organisation & Ledaskap är terminens färskingar och vi får väl se vad det blir av detta. För att komma till inläggets poäng (som jag precis tänkte stava med å!?) så var jag på stadens gator och fann mycket nyheter inför våren. Därbland ett par mega coola skinnbyxor och smått och sött som skulle vilja krypa in och lysa upp i garderob som just nu mestadels består av mörka eller svarta plagg. Våren, du är välkommen! :)


pastellfärgad kavaj - Gina tricot, vacker blus - Gina tricot, beige färgade skinnbyxor - Kappahl

hold your horses

Bloggandet tar en paus på nån dag eller två av olika anledningar men I'll be back before you know it. Så länge, kolla gärna in mina coola kompisars bloggar som ni hittar till höger, längst ner i menyn :) have a great time and take care of eachother :)

walking up...

0-2cd814f11062e1ae1d022f892d810fea.png

walking up and down
Pulkaåkning med Skövde som utsikt!


move me in a dance

Kompisar, vänner och bekanta är de har jag umgåtts med större delen av dagen. Hanna, Frida och Tove var de som jag fick nöjet att fika med och efter att Tove gått åt sitt håll traskade vi vidare och hamnade på Emmas pysselbod. Där brast Hanna ut i ett humör som är över molnen och det höll i sig resten av dagen och kvällen. Väl hemma bakade vi varm smet och smoothie. Därefter tog Frida lokaltrafiken hem till sig och jag och Hanna flummade vidare hela kvällen. Vi bestämde bland annat att vi skulle ta en tripp till Skara för att gå i deras Slöjddetalj butik och där förhoppningsvid hitta massa saker som vi ska pyssla ihop. It looks like a great day! looking forward to it alot. Nu blir det att sova, någolunda tidigt för att vara mig men det ska tydligen vara nyttigt att få ordentligt med sömn ochdet lär jag väl få med en sovmorgon till klockan 11 imorgon. nice! Sleep tight and follow your dreams.


spring season...

17bed55ea339e2fb4276bdc9d5eb69a0.png

spring season by h&m?


walk with me

Psykologiplugg för hela slanten idag. Jag måste erkänna att jag somnade minst tre gånger i böckerna. Det händer inte ofta med just psykologi verkar ha den effekten på mig. jaja, provet är imorgon så vi får väl se hur det slutar!
Hittade precis lite vårnyheter från H&M och H&M divided och våren är mer än välkommen i klädväg! Just nu är jag lite mixad mellan att vilja ha vår och åka på skidresa! Skidåkning måste ske men just här kan väl våren börja så smått, snön börjar bli tråkig...

divided
    
 
  
♥♥♥
 
  
  
   
kärlek, kärlek, kärlek! Jag kan se mig själv i allt de där. Allt kan mer än gärna få flytta in i min garderob! :)
sleepy time

mr. making me go nuts

Hittade precis en designer som verkligen tänker utanför alla ramar och utanför de ramarna också. Både nytänkande idéer och det i mycket snygg design blir en jätte hitt! Hur coolt är det inte att ha en mobil som drivs på coca cola eller morötter i ciggpaket, selleri i pommeshållare eller blåbär i tablettkarta. Riktigt nice! Kolla hans andra projekt här.


a tribute

I veckan finns det andra. på lördag är det fest men Freeda är ändå den tjejen som  känns bäst Ge mig då henne, det gillar jag mest Ge mig Freeda det enda jag vill ha. Bara bara Freeda då mår jag riktigt bra. Ge mig Freeda!  vad var det jag sa? Jag vill ha Freeda idag... Till världens bästa Frida bara för att hon är snygg! Känn dig utmanad Marcus...

can anybody

Färdigt, det är vad det är. Under kvällens pysslestund har jag lyckats få fram en pimpad väska, lite små  tjaft från symaskinen som kommer användas senare och ett halsband. Diggar både väskan och halsbandet ganska ordentligt. Inte så svåra grejer att göra heller. Det enda som behövs är tyg, pärlor och bling, nitar, kedja, symaskin och fantasi - sen klart! Men nu är det hög tid att sova för imorgon är det ändå tillbaka till verkligheten och skoljobb. sleep tight!


where are you tonight

Jag vet själv att jag har massa ideer men just nu bubblar allt upp och jag bara mååste skapa lite :D så nu blir det att nita lite grejer så får vi se hur det blir. Bilder på resultatet kommer senare. Men jag säger, hejdå nitbälte och hej nitade kläder, väskor, skor osv osv :)


you may say I am a dreamer

Nu så, nu kommer en ordentlig bildbomb på vad jag köpt igår, köpt innan men inte visat här och vad jag tillverkat på senaste tiden.



  
  

grå kavaj - topshop, kofta - h&m, svarta jeansleggings - kappahl, genomskinlig tröja - gina tricot, nitbälte - shock, minnetonkas - åhlens, jacka - reddevil (svea), äpple halsband - accessorise, bladhalsband - lindex, franshalsband - egen design, fjäderhalsband - jc, kors - bikbok (från bästa lillasystern), kedjehalsband - lindex (från världens bästa syster), klänning - h&m, tröja - omsydd egen design.

about now

0-3c0b084785aeae48ff7b26a6fb9ba95f.png


Nu är jag med släptåg strax framme i Sveriges framsida, Göteborg. Dagen kommer att bjuda på förhoppningsvis mycket shopping och sen lite god mat. Jag har gett mig den på att hitta nitar i lösvikt idag som har vill använda i några projekt hemma. Hoppas på en grym dag i Götet! Dagens accesoarer fick ni bild på också, nitarband från Lindex och Knokk klocka köpt på Yap :) have a great day everyone!


It is never just another day

Eftersom jag lovade Niklas att lägga upp lite inspiration för killar att ha på sig och det först jag kommer att tänka på är en speciell person vars stil jag verkligen avgudar sen ett bra tag tillbaka och han bloggar numera för veckorevyn och det är Anderas stil som jag hyllar. Hans stil är klockren gång på gång. Jag lade upp ett inlägg där han sjunger ganska nyss men det är inte det enda jag kan utan också klä sig. http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/ Enjoy!

call heads


Kolla in dessa budget snyggingar från Lindex och Kappahl! I love them. Det blir nog en eller flera tripper till dessa platser för man vet aldrig vilka fynd man kan hitta där. Ställena är fulla av överraskningar, kolla själva. Just nu är jag helt såld på de tightsen och färgen på väskan. likelikey!

there is a place

Efter att ha stosat runt på jobbet i någta timmar och frusit händerna av mig och sen pina sig igenom kyla på vägen hem så väntade mina kära och underbara duntofflor och min värmefilt på mig! Så nu sitter jag nerbäddad i soffan med värmefilten på maxvärme på och kollar på firandet av MJ 30 år inom musikbranchen från 2001. Det känns inte som att det var så länge sen det var millenieskifte men det är ju för bövulen 10 år sen. Tiden flyger ju fram!

i just want to get to know you

Rckarns banane va kallt det är ute, det verkligen biter och gör ont i kroppen när man nuddar ute luften. Tvingade med lillasystern till solariet när jag på stan blev desperat efter värme! Heaven. Helt underbart att få lite värme just nu när allt verkligen allt är kallt! Nu bär det av till jobbet. Jag längtar bara till Lördag då vi styr mot Göteborg för lite shopping, det har ju aldrig skadat :)

later,

i want to create



Hett som få! Mina fingrar vill bara sy om ett par jeans till jeans/skinnbyxor nu och tröjan ska vi inte ens snacka om för det finns inte ord för hur snygg den är. Den i vår och sommar med slitna jeansshorts eller pastellshorts. Plus, ryggsmycke.. så så snyggt. Jag vill skapa nu så joo det blir nog ner till tygaffäsen imorgon för att ragga efter nått så att dessa kan komma till min äga utan att runiera mitt bankkonto och stolt kunna sätta det egna märket på :) Gnight everybody!

someone in my camera








on my own

Jag ställde mig frågan innan jag gick till jobbet; Vem äter ute idag? och svaret fick jag se ganska snabbt, inte många eller rättare sagt knappt nån. Så en slapp dag på jobbet, det skadar aldrig! Så det är vad jag har gjort mestadels av dagen. Gjorde ett försök till att hitta min jacka men icke. Nu har jag städat iordning i min omgivning då jag fick (indirekta) kommentarer på att de var stökigt.. men nu är det ordning på torpet. Så nu ska jag ladda upp bilderna från nyår, bättre sent än aldrig du vet. stay tuned to find out more. 150 dagars igår var riktigt trevligt med massa massa folk inknödda på Vatras dansgolv, men kul var det! :D

Evacuate the dancefloor

Nu är håret tonat och resultatet blev riktigt nice faktiskt. Mamma fick i slutändan välja och det blev mäkta bra. Nu är jag och Frida med killdelen av klassen hemma hos mig och laddar inför firandet av 150 dagars! Ner till vatra bär det av senare för att dansa livet ur dansgolvet, men nu blir det Wii för hela slanten :) SP3es är de BÄSTA!!

i will dance with the prince


Inatt får Andreas Wijk stå för musiken med bästa versionen av Where is the love. Bara ikväll har jag lyssnat på den oräkneliga gånger och kommer fortsätta tills jag tröttnar, om jag tröttnar :)

don't kiss and tell


i n s p i r a t i o n - the word is said, no need for more explanations.

honey, give me your style

Måste bara berätta att denna människa är ett geni! Kolla hennes blogg och ni förstår vad jag menar, bild efter bild och jag vill bara sno hennes kläder och ha dem i min garderob. Hennes hår vore inte heller helt fel att få ha. Oh så mäkta avis. och ge mig sommar, värme och sol. fick just ett sug av att åka longboard, konstigt  jag har ju aldrig åkt de..



ge mig pippitröjan, ge mig håret, ge mig (skosnöret) handsmycket och stilen NU!

back flip

 
jag vill färga håret igen, den fägen jag har nu börjar gå ut och i ett av provrummen idag kunde man tom se utväxten.. Så nu är frågan åt vilket håll jag ska gå i färgningen, antingen kör jag på djupare röd färg som vänstra bilden eller mer brunt som till höger.. Just nu är jag nog lite mer sugen på den till höger men vi får se vad det blir... man kanske rest av skulle gå wild and crazy och gå åt de blonda hållet..? right or left, what do you think? :)

standing strong

Dagen har spenderats på stan med mamma för att byta och fixa med saken man fått i julklapp och en av dessa var ett namnhalsband som nu är beställt och kommer till min ägo inom två veckor. Likelikey! Det kommer troligen att se ut som bilden nedanför. Still no signs efter min jacka som någon tog i lördags, jag blir så trött på folk ibland.



Jag tror allt att det är dags för a cup of tea

this is when you say i told you so

En stor eloge till Carolina som på 12 slaget sa att hennes nyårslöfte skulle bli att blogga mer, det ser vi ju att det gick så in-i-gatans bra! Nej men jag måste ta tag i mig själv och komma igång lite nu. Mina ursäkter bygger på att det är lov, jag har varit sjuk och jag har jobbat mer än jag orkat så det får ni godta.

Men nu vill och ska vi se till att det bloggas som aldrig förr. Egentligen har jag ju så mycket att skriva, berätta och visa men det är den allmänna latheten som spelar in ännu en gång...

Nog grubblat om det... hej bloggvärlden, jag lever!


RSS 2.0