love yourself.


Att tycka att man själv är bra eller att ha höga tankar om sig själv är hur man får självförtroende. Utan självkänsla, självrespekt eller självpepping kan man inte lyckas. Jag erkänner att jag har höga tankar om mig själv för att jag vill sätta mig själv under press på både gott och ont. Ni som tycker att man inte ska ha höga tankar om sig själv, ni borde höja er själv i era egna ögon..




the night in images


Det var en lugn kväll hemma hos hanna med för mycket spelande av Hon slukades av vargen och Sanning & konsekvens, vissa fick ju känna av den leken mer än andra, på allas vägnar ursäkta oss! Här har ni de få bilder som togs under kvällen :) Vi skickar även en hälsning till Hanna som ligger på Sjukhuset,  Krya på dig! ♥
Natti!




wipeout.


För er som inte sett detta underbara program så går det på Söndagar mellan 8 och 9 men sen går de på fredagar  i repris, och det måste ses. Inte bara ses utan också höra den underbar Felix Herngrens kommentarer "Där fick du danskjävel" :)

Idag har jag städat och slappat till max! Senare så drog både pappa och jag ut och sprang, jag sprang från mig till heneporten och det tog cirkus en halv timme så jag är nöjd eftersom jag knappt har tränat på länge.. Men nu väntar Kinamat!
Peace out. ♥


Earth Hour.


GLÖM NU INTE AV EARTH HOUR!

Det är om exakt 3 timmar som du och alla andra ska släcka lampan, tvn, datan och allt annat som drar ström. Detta för att hjälpa naturen och varför inte spara in en slant eller två :) Så släck lampan ikväll klockan 20:30!




alot of muscles


Ni som är som jag, alltså ni som älskar män/killar med muskler, ni skulle ha varit med mig på jobbet idag. 30 personer hade reserverat bord och sen när de kom så var det snygg kille efter snygg kille som ramlade in och för mig så var det gåshud non-stopp.. Och de hade inte bara snygga muskler de va verkligen sjukt snygga nästan varenda en, helt otroligt! Det var verkligen ljuspunkten på dagen och jag får gåshud bara nu när jag skriver om det :s Jag undrar verkligen vad de var för lag, det måste ha varit typ amerikans fotboll eller nått för alla ver verkligen gigantiska, mums! ;) Ett speciellt tack till er för att lysa upp min dag med era kroppar :)

Ikväll bär det av vill Hanna för hemma kvällsmys med tjejer! Bilder kommer säkerligen senare :)
Ha de! ♥


the waffles day


Idag är det VÅFFELDAGEN och det tycker jag alla bör fira med att bjuda familjen eller vänner på just våfflor. Därför slänger jag in ett enkelt recept här och för er som vill ha speciella våfflor så hittar ni det här :) Ha en bra våffeldag allihop! ♥

Du behöver
♦ 3 dl Vetemjöl
♦ 1 tsk Bakpulver
♦ 4 dl Mjölk
♦ 50 g Margarin eller Smör
♦ 0,5 dl Grädde

Smält margarinet eller smöret och låt svalna. Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Vispa ner mjölken, grädden och det smälta matfettet till en jämn smet. Hetta upp ett våffeljärn. Innan man gräddar första våfflan så penslar man laggen med smält fett. Häll på smet och bred ut så att det täcker undre laggen och grädda våfflorna guldbruna. Lägg våfflorna var för sig på ett galler när de är färdiga.  Hoppas det smakar!



smögen - here we come


Så kommer det att bli detta året, idag blev det bokat och klart! Vi ska ca åtta tjejer göra Smögenbryggan osäker under midsommarveckan. Vi har en lägenhet precis ovanför the place to be, bryggan Jag är så glad och över lycklig plus sjukt pepp redan nu och jag är övertygad om att det kommer att bli en Super vecka! :D
Detta ser vi fram emot tjejer!




hannabanana!


Efter jobbet idag så försökte tog jag och Hanna en promenad, eller vi skulle ta en promenad men konstig nog hamnade vi på Pims med Kaffe Dumle.. Menmen, efter de så bar det hem till Hanna och snacka :) Alltid skönt att få prata av sig lite och snacka lite skit om folk, det är sånt man behöver göra som tjej.

Aja, nu är det snart dags för Måndag och en ny vecka igen, en vecka närmare påsklovet! veckan är ganska händelselös. ska jobba imorgon eftermiddag sen blir det att jobba med projektarbete i veckan :) Hoppas att det inte dyker upp några missade viktiga saker..

Tänkte bara tips om även denna sommarens snyggaste skor, gladiatorssandelerna. Har hittat några snygga till överkomliga priser :) Men nu blir det bums i säng, puss ♥

 

watch out.


Jag är helt kär i klockor, det är så snyggt och hittade en sida där de flesta av de ovan finns. Den D&G klockan till höger vore inte helt fel till sommaren, någon som vet vart man kan köpa den? :)


21 03 09.


Jobbat har jag gjort idag mellan 12 och 5 så ny sitter jag och slappar i soffan och har absolut inga planer alls för kvällen, Jag är riktigt sugen på att grilla med lite folk men eftersom jag är trött som bara den och har ont i fötterna så orkar jag inte ta tag i  någonting. För er som inte vet så jobbar jag på restaurang Benidorm som ligger ca 100 meter ifrån fär jag bor. Idag var det en riktigt slapp dag på jobbet så det va riktigt skönt..



Nu ska jag ut och övningsköra och handla, sen får vi se vad kvällen bjuder på för äventyr.
Ha det underbart! ♥


fresh news


Idag så kommer pappa med den goda nyheten att jag har fått en ny dator! En liknande som jag hade innan bara nyare och snyggare :) Efter skolan så gick jag och min syster ner till stan för att kolla parfymer och käka glass i solen på torget. När sedan pappa kom dit så blev det shopping också. Jag fick ett par skit snygga crocker jeans och en vanlig långärmad tröja ifrån H&M :) Så nu håller jag på att fixa med bilder och liknande och älskar min nya dator! Tack Pappa




when I am home alone

blir jag uttråkad och om kameran finns nära till hands så blir det grimasdags :) med fett hår och helt osminkad så bjuder jag på varje bild :) Imorgon så blir det skola och sedan jobb, men nu sova! ♥




h o m e


Nu vill jag bli frisk så har varit hemma och tillfrisknat idag. Har bara kollat på dåliga talkshows och som alltid när man är sjuk blir det tv-shop. Sen har jag även ändrat utseendet på min blogg, hoppas att ni gillar det :) Jag blev riktigt nöjd med huvudbilden men kommer säkert att göra om den lite men den blir bra nu..

Här är en bild på örhängena som jag tillverkade igår, inte så jätte komplicerade men jag tyckte att de blev ganska bra :)
Ha en bra idag allihop!
Puss ♥




first day of the week


Jag kan inte påstå att det var någon speciell Måndag, de är den 16 mars och Herbert och Gilbert har namnsdag och jag inte gjort någonting, satt kvar i skolan till tre och sen jag har försökt att göra så lite så möjligt :) Jag har under förra veckan kommit i kontakt med mitt undermedvetna. Det är nästan så att jag börjar tro på att det finns, för att det lyckas övertyga mig från gång till gång :)

Ikväll så fick jag ett pysselryck, det blev inte så mycket av det men jag tillverkade ett par örghängen och lagade en klänning och kom fram till att antingen måste vi flytta eller så måste jag skaffa en ny garderob för just nu befinner sig ca en femtedel av mina kläder i garderoben.. Nu ska jag kolla på ballar av stål och sen blir det sägen för min del, sov gott allihop ♥



you never know


Jag är imponerad och förvånad över Malena Ernman, en helt udda låt som sjungs av en tjej som knappt ingen i Sverige har hört talas om och vinner Melodifestivalen. För er som sitter hemma och är arga och förbannade så kan jag säga att denna Malena faktiskt är riktigt känd på andra ställen i världen. Sen kan man fråga sig, när var det senast som en tippad elelr vanlig låt vann Eurovision? Som exempel har vi Finland.. Så jag tror på Malena och jag hoppas att denna franska hit gör nått oväntat och spektakulärt när det väl gäller i Ryssland. På tal som konstiga låtar så kan jag nästan för att skryta säga att jag "kan" sjunga liknande Malena, pappa blev nästan imponerad när jag sjöng med i vardagsrummet :) så press play och sjung med här nedanför, texten och allt finns med! :D good luck! ♥




partyparty.


Igår så var det fest med stort F på volvo, kul att så många kom och riktigt roligt var det! Sen har jag även funnit mitt partytrick! jag är nog inte ensam om det men jag solt över att få in en snusdosa i munnen! bild bevis finns. Mina bilder kommer senare men nu kan ni kolla bilder från festen på Julias bilddagbok. Tack allihopa för en riktigt kul fest!

 


get ready



Nu är det pepp, pepp, pepp inför ikväll, in i dimman!
Och vi peppar med Jesper och Hjalmar! <3

Och alla vet att ingen är hetare än en samhällsvetare!


damn.


Helvetes dator! Nu är jag riktigt förbannad på min dator, detta är den fjärde gången som den bara dör och sen startar den inte upp igen!! Så jag undar om det finns någon som har en Hp laptop (se bild) som jag kan låna för att rädda mina bilder och liknande.. Om du har de så snälla hör av dig! ♥




worlds greatest

http://www.youtube.com/watch?v=o50BFpR7m6o

I am a mountain, I am a tall tree, oh
I am a swift wind sweepin' the country
I am a river down in the valley, oh
I am a vision and I can see clearly

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
And I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

I am a giant, I am an eagle, oh
I am a lion, down in the jungle
I am a marchin' band, I am the people, oh
I am a helping hand, I am a hero


hanna 18.


Girls only party at hannas yesterday! Jätte kul kväll med massa dans, pokerface var en självklarhet, och många skratt! Tack alla för en riktigt trevlig kväll! ♥



fashionshow.


Kvällen bjöds på modevisning på valhall och två kaffe dumle på pims och till mitt sällskap så hade jag Tove och Julia. Mycket trevligt och det är alltid roligt när det händer nått i lilla Skövde. Johan och Aila har som projektarbete att göra en modevisning och det blev riktigt lyckat, här kommer blider! :)












americas most smartes model.


Detta är en reality show och jag börjar undra om man verkligen kan vara så dum!




last night.


Gårdagens kväll bjöd på många skratt med Tove och Hanna. Vi käkade på Mangos som nästan var fullsatt, nae.. sen så skulle vi fika på rådhuset men då stängde dom men vi fick gratis kaffe! :) så då tog vi våra take-away kaffemuggar och satte oss på Mcdonalds.. På vägen dit så upptäcker vi att Hjalle har varit framme på torget och försökt att göra reklam för sig själv, mitt på torget står det Hjälle 08 dock så har han lyckats att skriva J:et på fel håll och 08? Nae det blir ett snack med den grabben imorgon! :D
 



student 2010.


Fick precis reda på att de är 458 dagar kvar tills vi 91or tar studenten! Jag vet redan nu att för det första hela trean kommer att vara super kul och studenten kommer att var oslagbar! :D
För er som inte orkar hålla räkningen själva så går det att följa nedräkningen i min meny till höger i bild!




Tove can drive!


GRATTIS I MASSOR TILL KÖRKORTET!




study


Idag måste jag skriva klart mitt Histora arbete men eftersom det ska skrivas på datorn så blir det lätt att man sitter här och skriver och lyssnar på John Mayer istället, my new lover!

Ett hett tips är att kolla under kategorin Länkar här till höger, där hittar ni nämligen mina kompisars bloggar och de är absolut värt att ta en titt dit :)


Ha det super ♥



RSS 2.0