it is good, real good

Efter att ha schlappat i tv-soffan med familjen hela kvällen och även hunnit med lite små fix så som att plocka ögonbryn och fixa naglar så är det nu dags att ensam slå sig ner för att hejja på curling-tjejerna när de spelar mot canada. Kvällens tilltugg: Kall prinskorv och morötter ♥ Gooo Sverige!

uptown and downstairs

I'm so Happy! Jag har precis hittat ett par perfekta boyfriend-jeans :) Tycker att det är sjukt snyggt om man matchar det rätt men det är svårt att hitta en modell som sitter redigt bra men lääängst in i pappas garderob fanns dom! Det blir att slita till dom lite sen kommer dom att användas massor när det kommer lite värme med platta tygskor eller gladiatorer, can't wait! ;) Ge mig värme!

hungry eyes

Nu är det inte längre tresiffrigt antal dagar kvar till den både efterlängtade och hatade studenten. Alla (tror bannemig att det var alla) 91or klämde in sig på Bogrens i Onsdags vilket slutade i att det var rena rama bastun. Svetten lackade från alla håll och kanter, ordagrant :P

Nu är det åter igen helg och själv har man både skolarbete och jobb att göra. Måste försöka att klämma in lite oplanerad tid också :) Kanske borde städa också meeeen vem bryr sig om att kläderna inte ligger i garderoben eller om det är lite skit i hörnen? Not me!


let me know your answer

Don’t know much about your life.
Don’t know much about your world, but
Don’t want to be alone tonight,
On this planet they call earth.
You don’t know much about my past, and
I don’t have a future figured out.
And maybe this is going too fast.
And maybe it’s not meant to last.

I just want to start again,
And maybe you could show me how to try,
And maybe you could take me in,
Somewhere underneath your skin?

And I had my heart beating down,
But I always come back for more, yeah.
There’s nothing like love to pull you up,
When you’re laying down on the floor there.
So talk to me, talk to me, Like lovers do.
Yeah walk with me, walk with me, Like lovers do, like lovers do.

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there’s solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say?

Don’t know much about your life
And I don’t know much about your world.
So what do you say?


i said i'm alright

Förkylningen har tröttnat på att plåga mig så nu är jag back on track igen :) Morgondagen är en gnutta speciell då der endast är 100 dagar kvar tills jag tar studenten. Tydligen AfterSki tema, spännande! Lite helt otroligt att jag ska ta studenten och sen komma ut i det så kallade vuxenlivet. Vi får väl se hur vuxen jag egentligen blir av att dricka mer än vad jag någonsin gjort under sista veckan, hahaha!

blir väl riktig sälen anda i skolan imorgon, nått i stil med tove och hanna.

thinking about it

Blev utmanad av Camilla min äldre kusin och eftersom hon är äldre så är det bara att följa order för man vet aldrig vad det blir för konsekvenser annars..  Men jag har inte mycket bättre för mig :P

Din stil i en mening: Enkla, basic plagg som jag gör om och blandar som jag känner för.
Stilförebild: Har ingen stilförebild utan flera inspirationskällor
Vilken är din favoritdesigner/märke: Jag har verkligen ingen favoritdesigner (skulle vara mig själv isåfall ;P). Märke skulle nog vara H&M, Monki, Lindex, Kappahl - enklare sagt lågprisbutiker
Vad inspireras du av i vår: Allt och alla jag ser. Både dyra och billiga kläder och olika stilar. Enligt mig så finns det inspiration överallt
Vad tror du på inför våren: Vad jag tror på? Att klä sig som man känner för och man själv tycker är snyggt är nog det viktigaste. Men som treder skulle det vara pastellfärger, djurmönster, spets, skinn, nitar och blommönster. Gärna så konstigt och spännande kombinerat som möjligt.
Det bästa plagget i vår: En ljus kavaj i längre modell. Det funkar enligt mig till allt. En snygg skinnjacka har ju aldrig skadat heller. Tights, klänningar och slappa linnen och t-shirts är ju inte helt fel det heller.
Färger i vår: Både pastell och etnofärger och möster. Om man vill satsa så kör på en cool blå nyans men basic färger funkar ju alltid.
Skor eller väska: Skor! Kan snitsa till hela looken med ett par balla skor.
En ideal outfit i vår: Slitna jeansshorts med hög midja, ett slappt coolt linne, kavaj/jeansjacka/skinnjacka, converse eller gladiatorsandaler och gärna en hatt. Toppa med massa detaljer och smycken.
Do's and dont's: Kör på vad du älskar att ha på dig. Tycker du att du ser grym ut så ser du ännu bättre ut!
Ditt senaste inköp: Gråa myskläder. Inte jätte fashion men jätte skönt
Tre saker på vårens önskelista: En eller flera skinnjackor, massvis av converse i fab färger och flera sköna basic plagg.

Nu vet ni lite mer om mig och vad jag längtar efter så fort jag ser ett spår av värmen :)


going crazy

Inte nog med att jag ska behöva må dåligt och veta att pojkvännen mår ännu sämre så ska Iphonen sluta att fungera. vafan. Jag har länge erkännt mitt mobilberoende men jag blir bannemig inte friskare av att den inte funkar. Telenorbutiken lär få en arg kund imorgon. Både laddare och telefon är ofungerande. 1+1=3!


hood up

Då så, hemma igen efter en otroligt rolig skidvecka i sälen! Mycket skidåking, stretchning, träningsverk, verk och slapp. jätte skönt! Men nu när det gäller att komma tillbaka till verkligheten med skolan så sviker kroppen och man hamnar utslagen i sängen. Jag har inte helt erkännt att jag är sjuk än utan jag skulle vilja kalla det krasslig men vi får väl se vad det utveckar sig till. Bilder ifrån sälen kommer senare från Jimmies systemkamera ;)

Nu blir det honungsvatten och kladdmuffins sen kanske kolla lite på OS för omväxlingens skull.. :)
pusspårej!
nee men jag gillar att frysa med myskläder + täcke... no I don't!

we are...

7989ae6f4a4d34aec86d11d4c9cd017e.png

we are in pain

Måndagsångesten är inte jätte stor när man vaknar upp till ett småsoligt Sälen och 14 minus grader. Det är heelt okej! Dock är inte den träningsverk som nästan alla av oss lyckas få det :D måste bara visa coolare snowboarden som jag hittade vid en av liftarna idag :) dedikeras självklart till Tove - en gnu, flera gnötter ;)


first day...

7293d420505410cf62b2bda0ddc05dc4.png

first day - check!

Första skiddagen eller halva dagen med skidåkning är avklarad och det är nu dags att dra sig till kojs för att orka med en heldag och hela veckan med skidåkning från att liftarna öppnar tills de stänger :) ingen tid att förlora. Om det är nån som kommer upp till tandådalen under veckan så hör gärna av er! Bilden är från dagens  första pissepaus på vägen upp :) 


race you...

0-62d5f9afcdb5b18e70d70df8effccc3e.png

race you to the top

Med Jimmie framför ratten och resten av årets Sälencrew är vi på god väg mot vår destination. Jag tror att vi är i Filipstad vilken minut som helst men jag kan ha fel :) have fun all people! 


free your mind

Nu är natten här och det är dags att gå och lägga sig för man ska ju ändå upp imorgon. Dagen efter skolan har spenderats på stan där jag fixat nya mjukiskläder! M-m-mm :) har glidigt omkring i dom resten av kvällen. Köpte byxor från herr avdelning på stadium och hoodtröja från herravdelning på h&m :)

Sleeep tight!

sun, snow and ski


Aktuell information om läget i Sälen:
Väder: -14 och sol
Snödjup: 70 cm
Liftar: 82/85
Pister: 103/115

from the stars

Sitter i skolan och har skrivit klart projektarbetet så nu är det dags att sätta sig och göra finliret och rätta de små fel som lyckats klämma sig in. Känns skönt att vara klar så nu kan man slappa lite innan lovet då vi drar till sälen :D swisch! swiisch!



some nice shit härifrom!

 


walk at the rainbows edge

Igår var jag och Tove på yoga och böjde oss åt alla möjliga håll. Känner ändå inte så mycket som jag trodde att jag skulle idag :P har hittat en stuga i sälen under nästa vecka och det skulle inte vara helt fel om man fick åka iväg för att åka lite skis! Men får se hur det blir med de. Nu tillbaka till projektarbetet...



open your eyes, but not to fast

Nu är det dags att krypa ner i min mysiga säng, blir väl att sova om en stund iallafall. Funderar på om man ska vara hurtig och orka sig upp och gå på morgonspinningen på gymmet. Det får bli en fråga jag får ställa mig imorgon. Natti sverige!

here for you

Hade en riktigt trevlig kväll igår tillsammans med många vänner och bekanta gjorde vi stadens gator eller aa dansgolv osäkra :) Mycket dans och skratt blev det och några smickrande bilder fick man väl också bjuda på, haha!

I am...

0-578270d3c0662dd537a0b446074dc878.png

I am going out in zebrashoes 


my world is not what it used to be


my best friends are wierd, thats why I love them

När man är ledig en helt vanlig torsdag så får man passa på att sova ut och slappa ordentligt. Det är precis vad jag har gjort, underbart! Men nu blir det väl dagens första kraftansträngning. Det är dags att duscha och göra sig iordning för att träffa Frida på stan. Vet inte riktigt hur det står till med henne idag. Har nämligen fått två klockrena sms från henne nyligen:

14:26
Frida: Hellu vad gör du? :)
Carro: Tja, slappar bara, vad gör du? :)
Frida: Okej samma här :) är du sugen på en kanske?
Bla bla bla, fika skulle ordet mellan en och kanske vara iallafall. Senare:
14:39
Carro: aa deklart jag vill fika, vilken tid? :)
Frida: haha nice, halv tre?
Carro: Haha vaa? halv tre?
Frida: Haha nu fan går jag och lägger mig den här dan började ju bra! haha halv fyra? Jag tänkte halv över tre! Det blev inte rätt

jag älskar mina smått knäppa men väldigt snygga kompisar! <3

out of my head

Snö Snö och ännu lite mera SNÖ! Tror hela Skövde fick skotta sig ur sina kojjor imorse och pölsa igenom iallafall en meter med fuktig snö för att ta sig till jobb och skola. Jag börjar bli lite trött på den vita massan som ligger som ett täcke överallt. Skulle vara skönt att kunna se slutet på denna vintertunnel. Nu ska jag banne mig sätta mig och göra dendär förbannade matten som hänger som ett mörkt moln över mig. Jag tror att det följer efter mig också...

vill inte, vill inte, vill inte. men måste, måste, måste.

someone has got to go


Hittade bilden på de ursnygga armbandet jag hittade på bikbok i veckan som jag glömt lägga upp här. Dock var det för stort men fortfarande lika snyggt! Det ryktas om att det finns ett liknande i silver på indiska, måste checkas! :)

come what may

hej träningsverk imorgon! Man inser att det var ett bra tag sen man tränade när man känner i musklerna efter uppvärmningen. Det borde vara en liten varningssignal. Men jag och Tove klarade oss igenom hela core passet men man kände änna träningsverken komma redan när man bytte om. Så jag känner att jag har rätt att vara lite nervös över hur jag ska komma upp hur sängen imorgon och inte mindre klara av step-up passet. Det ska bli muy intresante.

go away, get away

Projektdag står på schemat men ännu har inte mycket blivit gjort. Mycket snack och lite verkstad eller rättare sagt ingen verkstad. Iallafall ingen värd verkstad. Men nu är det lunch och sen ska vi köra för fulla muggar! Det låter ju bra sen får vi se om det händer nått :D älska projektdag! och älska rektorn!!

RSS 2.0