home and then off again

Det väntas roadtripp med morgondagen. Söderut bär det och den otroliga treigheten kommer att förenas ännu en gång! Start 09:00 ish och då bär det Söderut med en ljusare Mörk som codriver och sen kommer budgeten att gå åt helvete och lite till. Note: Birgitta skulle inte vara glad. De står även bad och mat och bastu på schemat. Sen ännu mer konsumtion och lite mer av allt. Kul och se dig Skövde och på återseende!

back south

Nu är vi då efter många X antal mil i våra super snygga urban cruisers tillbaka i Skövde. Världens märkligaste känsla att komma tillbaka hem och det känns som att tiden har stått stilla här. Jag åkte och gick runt hela första timmen och hoppades att hitta en spännande förändring men det största som hänt är att macken bredvid oss är riven, pappa har satt upp gardiner och mamma har målat om köket. Tror att detta bara är en känsla man kan få om man har bytt vardag liknande de vi har gjort. Jag vill be Skövde så hemskt mycket om ursäkt men jag vill inte vara kvar här, eller jag tänker inte vara de. Satan i gatan de finns ju en hel värld att upptäcka så får se när jag drar iväg igen och vart..
Nog talat om Skövde. Hatten/Mössan av för att er som gjort min och alla andras säsong till en helt otrolig tid! Kommer aldrig glömma de eller er och hoppas vi ses snart igen. Om inte i Sälen så nån heeelt annan stans ! :D

RSS 2.0