by the lake

dagen har mer eller mindre spenderats vid skultorps stjärnplats sjötorpasjön :) mycket trevligt tycker jag allt i alla dess olika sällskap det var i, först tove, hanna och samia sen lillebror och senare sofia, amanda och frida + hanna och tove på ett hörn :) muy bien!

ganska mycket nostalgi när vi gick hem ifrån sjön ikväll och gick vibogatan :) känns som mycket längesen fast än at det inte var det men mycket har hänt sen dess kan man ju inte mer än säga :) måste sätta mig någon dag och gå igenom alla bilder på min dator och se allt det som finns där, oj så mycket kul bilder och videor det finns :)

Nu blir det en kopp te och tidning till bra musik!

sweet home alabama

nu, hemma igen ifrån vår huvudstad och har nyligen käkat och badat i sjötorpa :) så nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, är så sjukt rastlös men det är inte en kotte i stora skultorp som rör på sig.. oj, vad sugen jag blev på kvälls/nattdopp helt plötsligt. det är en bra idé! :) jaja, antingen det eller kolla på reprisen av allsång på skansen som jag såg live men det lockar inte för mycket. justde, uppdateringen oc bilder ifrån smögen och stockholm kommer senare för jag orkar inte göra det nu eller jag har ingen usb sladd till kameran här men men på väg :)

ett snabbt dubbelgrattis till Hanna Mörk och Anine Olofsson som båda har tagit KÖRKORT! Grattis Grattis!

so long my friends :)


new adventures

Upp med smögenpackningen och sen ner i nästa väska för nu drar jag till Stockholm en vecka och njuter av det kommande super vädret :) Får bli en massiv uppdatering när jag landar i Skövde igen, tills dess simma lugnt och kom ihåg att livet är alltid lite bättre at the C-side

So long!

Project Natal till Xbox 360

Stor wow-effekt och vill ha behov! :) se själv!


unforgettable!

Hemma igen efter en underbar vecka i smögen med bästa gänget! Speciellt tack till Hanna, Tove, Frida, Julia, Ammy och Jejja som gjorde hela veckan och sedan ett stort tack till alla er andra som var på samma ställe som gjorde veckan så extremt rolig och till en upplevelse som jag aldrig vill eller kommer att glömma! Uppdatering över hela denna veckan kommer senare med bilder och annat roligt! så håll utkik :P Nu blir det slaggning i soffan ett tag :)

Igen ett stort tack till Smögenfolket och eliten nedan :)




SMÖGEN

Ikväll är det jag och självaste Hanna körk som sätter oss på tåg och bussar mot SMÖGEN där resten av eliten väntar :) packningen är färdig och det blev två resväskor knöfulla med grejer och handbagage =) Hur detta ska fungera på vår resa återstår att se :) Nu är det bara att PEPPA. LADDA. TAGGA iför midsommar och en underbar vecka men världens bästa brudar! :D


over the rainbow

bara lyssna och njut, han är numera den som ger mig bäst rysningar över hela kroppen :) Jason Castro


SATC news

Nyheter om den kommande SATC filmen:

Om två månader,  i juli ska dom äntligen börja spela in Sex and the city II. Tydligen ska det handla om att Carrie blir gravid, Big kommer ha jobb i London och ett förhållande med en annan kvinna och att Britney Spears ska spela släkting till Carrie.

Jag vill se den nu nu nu! :)

summerbreak

Detta är dagen då vi 91or inleder vårt sista sommarlov och då ni 90or tar STUDENTEN i Skövde. Kan ju inte säga att vädret har varit speciellt bra men vad gör de :) Sen ett speciellt grattis till Ainos som är skövdes snyggaste student! Jag önskar stort GRATTIS till alla studenter, att ni verkligen festar tills ni inte kan röra er! :D

free before the great freedom

känns ganska ovärt att vara lediga innan skolavslutningen men jag klagar inte :) Dagen har ägnats åt att inte göra någonting alls, var ute i skultorp och hjälpte min syster göra sig iordning för hennes skolavsluting idag för att sedan träffa amanda och sofia vid vasa och se avslutingen. Mycket trevligt, fick möta Sam och se de andra stofilerna som fortfarande finns kvar på skolan :) Dock och väldigt tråkigt fanns det ingen möjlighet att göra gitarrsolo eller headbang, mycket tråkigt jämfört med förra året!

Ikväll så avr första tanken att kolla på korpenfotboll men eftersom det endast höll på i en halv timme så la vi den idén på hyllan för att nu ta på löparskorna och ta en löprunda innan mörkret faller :) Fortsatt trevlig kväll!

på söndag bär det av för mig och hanna till smögen där resten av the gang väntar :) can't wait!


question

VAD SKA MAN HA PÅ SIG NÄR MAN GÅR UR TVÅAN?

Jag känner att jag inte vill vara för uppklädd då det egentligen inte är någon stor grej men det är ju ändå skolavslutning så man borde ju ändå fixa till sig. Åh, det är en balansgång! Nu känns det som att jag gör en jätte grej utav det men det är ett i-landsproblem det håller jag med om! :) så, tips vad har man på sig?

a great night

Gårdagskvällen och morgonen var otroligt rolig! Den bjöd på mycket dans, trevligt umgänge och massor av skratt :) Så eftersom jag är på ett så bra humör idag så lägger jag endast ut "godkända" bilder här men på facebook vet man aldrig. och jag måste tipsa er  om de filmer som kommer att komma på facebook inom kort, det kallar vi skönsång! I alla fall så vill jag tacka Ammy och Hanna för en lyckad kväll :D

    
  
  
men kvällens favoritbild är ändå på Anna och Sofia och den får sammanfatta kvällen


p-p-party

Nu är det dags för dubbelt 18års kalas för Hanna och Ammy ute vid simsjön. Jag börjar bli riktigt laddad och hoppas verkligen på en Toppen kväll! :D Vädret är inte vad man skulle vilja att de vore men vad gör de med härliga människor, alkohol och musik? :) Nu blir det att försöka lista ut vad jag ska ha på mig, då vi ska delvis vara ute så måste partyoutfiten vara varm och det är inte del enklaste :) menmen here we go.. lets party!

aggression

Jag tror att jag har blivit paranoid för överallt så ska folk ut på krogen och jag vill inte ens veta hur många gånger fraserna "ska du ut ikväll?" , "vart ska du?", "aa men va kul då ses vi sen ikväll!" har hörts idag. Det är inte det att jag inte vill att man ska ut på krogen på en billig torsdag och roa sig det är det att jag bara stör mig för att jag själv inte har möjligheten att göra samma sak. diskriminering?
Jodå, aggressionsutbrott ska vara nyttigt och eftersom det inte var någon hemma så fick jag ur mig dem genom tangentbordet! puh, jag känner mig redan som en ny människa, nästan.

arhh!

Nu har det mesta har lagt sig efter min ultra deppdag igår så är jag fortfarande lite smått sur över min lärares beslut till mitt betyg i kursen Engelska B. Jag är inte arg över betyget för det är helt okej och jag kan medge att jag kanske inte är värd att få högre. Det jag är sur över är att de som gått i stödengelska och som enligt mig inte ligger på den nivån som jag gör har fått samma betyg. Min lärares kommentar till detta var att det är för få betygssteg (vilket jag håller med om) och jag ligger högt upp i det betygssteget medans andra med samma betyg ligger längre ner. Men vem fan ser de sen i slutbetygen, det är bannemig inga plus eller minus där!

Så det första är att jag vill ändra betygsstegen och mitt betyg i engelska b, menmen jag har ju goda kunskaper att klara C kursen med högre betyg i alla fall enligt min lärare och det känns ju betryggande!


sunny side up

Underbart väder hela dagen! Så skönt att ligga på balkongen från klockan två till fem och sen ut och promenera med pappa i en timme :) Dock så kommer inte vädret att hålla i sig, så nu när man har stält in sig på shorts så blir det tillbaka till jeansen :)

Men nu ska jag kolla klart på sex and the city sen sova :) nighty! ♥


RSS 2.0