so much to do

Tänker inte blogg på ett tag (denna veckan) för jag har massor massor massor att göra :S men ska lägga upp bilderna ifårn klassfesten så snabbt som möjligt men inte mer än så blir det nog inte :)
Nu är det tillbaka ner i matteböckerna som gäller!..

Have a great time!

not so much longer

B A R A  2 5 0  D A G A R  K V A R  T I L L  S T U D E N T E N !


Hade en sjuk med rolig kväll igår men bilder kommer senare, dock kommer de flesta upp på facebook men favoriterna kommer självklart upp här men som sagt senare :) have a good one!


all grown up

Vuxenpoäng till Carolina! Skrev precis ett mail till en viktig person i Stockholm om ett seminarium som jag ska vara med på. Och inte nog med det, jag använde mig utav ord som man aldrig säger. Fina ord så att det ska låta som om jag inte kommer ifrån en mini-stad utan är lika vuxen som dom i Stockholm :) hahaha, men jag kände ändå att min vuxenpoängspott fick utökning! yes.

Nu, rättskuskap! yey...

so sweet

Detta kommer mina barn helt klart att ha! Klart att de kommer att ha regnkläder också men tänk typ på tillställningar eller om man bara ska gå på stan :) så gulligt och det blir ännu sötare när det är en asiat som gör reklam för den. Sweet Sweet Sweet!


wearable

Hemma ifrån en mycket trevlig fika med Hanna :) Pratar alltid om allt mellan himmel och jord och man undrar alltid om vi kan vara seriösa eller ordentliga någon gång men icke. Iallafall så hittade jag en playsuit på urbanoutfitters som jag föll pladask för. Jag är egentligen inget för overaller men denna gången så går det hem. Hittade även lite annat smått och gott på Modekungen och Urbanoutfitters som ni hittar i miniatyr (men klickbara) bilderna nedanför :) night

 

    
   

you could call it a quote


awesome

Hittade precis en awesome (hittade inget lika bar svenskt ord) hemsida med massor av nyheter inom teknik och roliga prylar :) jag älskar den! ♥ slänger in ett litet smakprov innan det är dags att lägga sig :) Gnight!


After-work-tie. En vanlig slips med kapsylöppnare längst ner :) Min man kommer att ha en sånn i sin garderob. garanterat!

life - remember to enjoy it


can't stop looking

Hittade två bilder varav den första jag inte kan sluta titta på, den är så gullig, fin, söt och underbar och ändå är den på två par fötter :) Mm, har varit hemma pågrundav huvudvärk idag och det var ingen dålig huvudvärk men nästan över nu :) Blev bättre efter en promenad/pratstund med Jessycat! :) Sleeptight!

 ♥


turn back time

gah! jag vill tillbaka till den tiden jag var brun och tiden innan då det¨var varmt :) ta mig tillbaka eller ge mig snö! :D



 gnight!

♥ yourself


just listen

Kom igen Lena!

För en lång, lång tid


Känn ingen sorg för mig i Göteborg

his name is håkan

Vi kör ännu ett maraton med bilder och filmklipp (av jättedålig kvalitet) ifrån gårdagskvällen med Håkan :)













 


last night was a great night

Igår åkte jag och Sofia lite små spontant till Göteborg för att göra som många andra, kolla på Håkan Hellström på Lisseberg. Det var helt sjukligt mycket folk så jag och Sofia gick ordagrant genom skog av både träd och människor för att komma in. Även där massor av folk men myket trevligt! :) Speciellt bra var det självklart när klassikerna spelades och man kunde studsa och sjunga med! Och under dessa låtar så som Känn ingen sorg för mig i Gbg, Kom igen Lena eller För en lång lång tid så är jag helt ärlig när jag säger att marken rörde sig. Det är sant, i början av låten så kände man bara hur det gick som en plus geom marken, sjuk känsla! 

Efter att Håkan var klar så vandrade jag och Sofia runt som tyska turister på stan och frös i väntan på tåget. Vi träffa de Lucas och hans kompis och blev påminda på hur kasst och vidervärdigt det är att inte ha fyllt 18! men det kommer förr eller senare, eller mest senare.

Just de, vi sprang in i Andreas som har bloggen Andreasstil. Tro det eller ej men har ser minst lika bra ut i verkligheten som på bilderna, haha! :)

Aja, bilder och videoklipp ifrån kvällen kommer senare, men tills dess ha en underbar dag! Det är verkligen sommarväder ute fortfarande så ut och Enjoy it! :)


unlogic

Det är inte logiskt, ingen fattar utom du
vi har ingen aning, vi har ingen aning, aning.

Det är inte logiskt, ingen fattar utom du
vi har ingen aning, vi har ingen aning, aning.


Matte C, Matte C, Matte C, Matte C

time is up

   

Nu är tiden inne att gå och lägga sig och speciellt efter en så dålig ordvits :) Har precis ätit tunnbrödmacka och oboy och det är som att sväva på moln om man inte har ätit det på länge. Men som sagt, sängen kallar och jag är inte den som är den. Man vill ju att det ska bli Fredag så fort som möjligt :) Sleepy

my boots are made for walking

Denna Torsdagen till ära så har jag inhandlat ett par nya boots :) Super snygga i svart med två remmar med små nitar och det bästa av allt de var inte alls jättedyra ! Underbart. Har precis vart med pappa på promenad och invigt dom och de är underbara att gå i så de kommer troligen att få gå många vändor i vinter :)

over and out.


how hot?


Hur snygga är de inte? lite vintage känsla över hela skon men ändå så just nu, love love love :)

the results of the day

Här har vi resultatet utav dagens shopping där även Frida hängde med på ett hörn :) Bästa käpen var klockan ♥ och jeansleggings som kommer att bli ett favoritplagg i höst :) Imorgon blir det ner på stan igen för att ragga upp lite skor, inte helt kommit fram till om jag ska satsa på kvalitet eller kvantitet.. Lurigt. Men nu blir det att förhoppningsvis lägga sig i tid för att få sova ut, jag har sovmorgon till 11 imorgon :) Yes! Men so long people!



svarta jeansleggings med dragkedjor, veromoda
gråa jeansleggins, cubus
tubhalsduk, cubus
längre kofta, cubus
ring, h&m
klocka av märket knokk, YAP

Listen up boys

Jag ska ta historien från början och redan nu så vill jag inte att du som det handlar om ska ta illa upp för du är långt ifrån den enda som gör det. Det började i matsalen och ett gäng med killar ska sätta sig och äta och då säger Tove "Här kör vi med häng iallafall". Vi ser då plötsligt att en av dessa pojkar har inte bara häng utan byxorna nere vid knäna. Detta är en liten överdrift men denna pojk hade byxorna nedanför rumpan så att vi som satt bakom kunde se benen nedanför kalsongkanten. Det lite komiska var också att grabben satt ett skärp ("för att hålla upp byxorna").

Och min åsikt är DRA UPP BYXORNA! jag tycker att det är helt okej att ha lite häng men inte längre ner än halva rumpan.. Och när det tillochmed är så att benen syns så har det verkligen gått för långt.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till dig som det handlar om och för att vi skrattade lite åt dina byxor. Och snälla dra upp byxorna :) Det gäller ju alla killar som har byxorna lite för långt ner, upp med dom :D

shop marathon

Sitter hemma just nu men ska strax iväg med hanna på shopping-maraton runt hela Skövde. Vi har bestämt oss för att dra igenom alla butiker för att se vad de har att erbjuda oss! Det börjar ju perfekt när man kommer hem och hittar nya H&M katalogen + H&M home liggandes på golvet :) Kan inte vänta tills jag får bläddra igenom den och kanske beställa hem någonting denna gången.. får se med det. :)

Måste berätta vad som hände idag i matsalen och ni killar kan göra er beredda på en uppläxning på hur det Inte i något sammanhang får vara! :)

Have a good one!

give me inspitation

Jag vill ha inspiration till att plugga ordentlig!

Jag vill ha inspiration till att börja träna igen.

Jag vill ha inspiration till att bli mer seriös med att ta körkort.

Jag vill ha inspiration till att städa och hålla det städat

Jag vill ha inspiration till att vara en bättre människa på de mesta sätt

Jag vill ha inspiration till att planera och organisera mer i mitt liv så att allt blir lättare.

Men man kan inte få allt här i världen och just nu verkar jag inte kunna hitta någon inspiraton alls.

I like the sun

Vädret idag. Helt underbart om alla höstdagar skulle vara som denna. Lite småkallt men ändå så att det är varmt i solen, underbart! :)  Känner att jag inte riktigt har tagir till vara på tillfället att njuta tuav solen då jag vaknade för en halv timme sen ungefär efter en lite för lång powernap och jag ska snart iväg på teorilektion.. menmen.

Måste lägga in mina favorit citat från några dagar tillbaka:

En kompis kommer in i rummet vi sitter i och säger att hon inte vill vara med kort
"Men vi spelar också kort här ju!" Tove Thorold

En klassiker numera va Jimmie idag hållandes en Mer flaska
"Vill du ha mer av mig?" ;) Jimmie

Och reggningsrepliken: Vill du följa med och bränna lite kalorier? ;)

Nå väl, måste iväg! Have a good one

just a penny


datorväska från ginatricot för en tre hundring :) Känner att jag är helt nergrävd i detta med datorväskor och dylikt men det går nog över.

Morgondagen bjuder på skolfoto - seriöst denna gången, förstår inte varför vi ska göra det menmen.. Sen är dagen bara mellan 8 och 12 så jag ser fram emot det. Men nu lockar sängen men bra musik och min stickning som bör bli klar snart :) good night song for you guys!


I gotta feeling

Nu nu nu, sätt på femman och kolla på ett otroligt kul program! :D

Körlektionen gick kanon förresten :) Nu är det bara att köra på för körkort ska jag ha! ;) Och kom ihåg att det är inte svårt att backa runt gatuhörn :) Vem gillar inte Bingo :)
 
F E M M A N   -   NU!

Watch it - I'm driving

Ahhhhh! Ska på första körlektionen strax och jag har ont i handlederna eller som normala människor skulle säga är jag nervös. Jag behöver egentligen inte oroa mig för alla måste ju ha haft en fösta lektion men ändå. Så jag uppmanar alla på Skövdes gator, Håll er inomhus! bara ett litet tips :) Over and out

some new clothes and a home

Jag vill ha ett fordral att ha min minilaptop i och ett snyggt stickers att sätta på baksidan utav skärmen, jag vill ha det nu, nu och genast! :) men plugg är viktigare än nöjen (egentligen inte) och jag behöver mat. Later lovers


 

 

the news, from gothenburg

För tillfället sitter jag i soffan och kollar på kommisarien och havet. Kan inte påstå att det är nått bra alls menmen. Ska visa the news eller det som jag handlade under min och fridas tripp till götet :) Skulle visa håret men gör det imorgon när det är fixat, det är ju lite snyggare då så att säga :) Men nu blir det att ta en kopp te med massa honung och krypa ner under täcket :) Sleep tight!



it's just not


And I will wait to find, If this will last forever
And I will pay no mind, That it won't and it won't because it can't
Because it just can't
It just can't.
It's not supposed to.



it is cosy

Klippningen är avklarar och jag ska lägga upp bilder på hur det blir men nu blir det bilder på mitt stora käp igår :) en helt underbar stickat tröja i en jätte storlek. Jag älskar "fjällen" mönstret och att den är varm och mysig. Denna kommer att användas flitigt under hösten och vintern :)


a small memorie came to life

Efter att Bishoff tjötade om sin skidjacka och lössnö hela vägen ifrån jonas hem till mig så kan jag inte säga annat än jag blev sugen på att åka sidor. Tänk bara strålande sol, någon minusgrad kallt och underbara backar :) ojojoj, jag vill åka direkt! :) Minnen från sälen och österrike gör ju inte saken bättre direkt. En blandning utav dom resorna är nästan drömmen, kanon sällskapet i sälen och allt kul vi hade då och sen skidåkningen i österrike :)
(bilderna är mad kass upplösning men så blir det med mobilkamera)

Nu är det dags att slänga sig i duschen och sen iväg till frisören för att klippa av sig håret ;) result later!


gåshud


St. Anton, ge mig snö och backar

I'm at the right place to be for me

Nu är jag äntligen hemma mer än en halv timme idag för det har varit lite snabba svängar vilket jag älskar! :) Först var det att åka till Göteborg med Frida för lite shopping och sen var det jätte längesen jag var i Götet nu.. Sen hem och slänga på sig lite andra kläder för att dra till Tove och först hem till hennes åre-kompisar och sen till Jonas som fyllt 20! grattisgrattis! Sen måste jag ge ett stort tack till Andreas och Daniel som var mitt sällskap hem i regnet, mycket snällt att ni följde mig hela vägen :) Men nu är jag helt slut i fötterna så det blir att krypa ner under täcket och sova.

Imorgon bär det av för att klippa mig och sen har jag några små läxor som måste göras också. Och ska inte glömma att lägga upp bilder på sakerna jag köpte i Gbg! plus den bilden när frida prövar en grattis-hatt på buttericks ;) så snyggt så! Gnighty night,


can you feel it?

Black eyed peas - I got a feeling



stuffelistuff

Idol var bra även denna dagen speciellt  den sista tjejen men 1000 flätor i håret, mm gåshud! Jag känner mig lite pillemarisk just nu och hittade massor av roliga och smått nördiga saker på urban outfitters :) mycket mycket roligt! klicka på bilderna för att se dem i större format.

Hamburgare och strips telefoner, jag vill ha i min kommande lägenhet
 
über coola kapsylöppnare
 
mumsiga små burkar :)
 


moving the right way

Nu bär det av ut på nya äventyr :) Ska ner till Sofia och Denise som sitter och fikar och efter det så får vi se vart kvällen slutar :) Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll och glöm inte att vara ute för vem vet nästa gång det är uppehåll och inte svinkallt i Sverige :) So long mates!

Sp3ex

Idag var det dags att ta spex fotot för världens bästa klass Sp3es :) Bästa starten på dagen när våra "största" robotar ska försöka komma in genom lektionssalsdörren :) Underbart roligt! Men knall varmt. Finns bara en sak att säga;
Sp3 är dom bästa, heja heja heja ES!


Vi är robotar - vi är framtiden!

Jessica 18











 

Tack alla som var med för en mycket trevlig kväll! :D

don't think just go for it

Sitter i skolan och väntar på att ha rättskunskap med vår älskade Birgitta och hittade att karin hade lagt upp bilder ifrån igår kväll så jag snyltade en bild på the gang :) Men lägger upp de bilder jag tog igår :D


morning sunshine

Att morgonblogga är något som jag inte har gjort mycket alls. Men nu sitter jag, framför tvn med största koppen te och norrlandsbröd och det är bra väder :) eller rättare sagt det är inte regn och sen blåser det inte orkan eller svinkallt! Helt okej ändå för att vara September och i Sverige :)

Igår så var det firande utav Jessica Jejja Hellberg egentligen bör grattas idag så Grattis, grattis! Det måste vi även säga till Jens och självklart min katt :) Mycket trevlig kväll med massor av musik och många underbara bilder :) som jag lägger upp (de som tåls att visas) senare idag.

Nejnej, upp och iväg :) skolan kallar. Later!


the night is just the start of a new adventure in your dreams

Ikväll har det varit mycket framför TVn kan jag ju inte mer än erkänna :) Först Fotboll, piss spel Sverige! ner och köpa godis på Willys sen Idol och avslutningsvis slutet på en film med jätte söta utvecklingshandikappade :) Mycket trevlig kväll med Hanna och Tvn :)

Imorgon är det sovmorgon till 11 och ska inte försova mig till kvart över 10 denna gången... Och sen ska jag hålla ett argumenterande tal sista lektionen :) men det ska nog gå bra.

Nu blir det att dra på lite bra musik och försöka göra färdigt min stickning som jag började med för ett tag sen. Jag vet att det låter lite mormor-style men det är rätt kul när/om man kommer igång och sen kan man ju skryta med att man har gjort den själv om det blir klar :) men so far so good!

Later aligators!

walk a mile in my shoes

På vägen hem tänkte jag på att jag kanske skulle börja använda högklackat men det är bara ett litet krux och det är att jag inte kan gå snyggt i det.. Det borde nästan ingå en kurs när man köper ett par höga klackar :) Ska nog börja öva lite extra här hemma :)

Hittade även vad man ska tänka på:

♥ Parallella fötter, inte utåt som en anka.

♥ Sträck på ryggen, bak med axlarna.

♥ Upp med hakan, så du inte får gamnacke.

♥ Håll blicken horisontell, inte för högt – då blir det för kaxigt.

♥ Vill du vara kaxig, använd dina ögon.

♥ Alltid klacken i först och sträck på knät.


09.09.09.09.09

Dett kan man ju inte missa, inte varje dag det händer så att säga :)

I'm going to bed with an angel

Okej, nuu ska jag gå och lägga mig. Kände mig tvungen till att skriva rent min engelsk inlämning på datan och då kunde jag ju se hur många ord det blev och för att vara på den "säkra" sidan av gränsen på 220 ord så har jag starka 218 :) oh oh oh. Så nu blir det att krypa ner i en nybäddad säng och nana :) sovgott!


and the girls that I loved



Jon

Var det någon som missade Jon i Idol och var det någon som inte föll direkt för honom? Han var så sjukt härlig och grym röst :) så tänkte dedikera detta till honom :) Blir nog hans låt som jag somnar till inatt :) Nattinatti!

hittade även ett annat klipp med honom där han gör hallelujah.. awesome


it's the night

Glömde ju att säga att ett till underbar program börjar ikväll samtidigt som Idol och det är inget mindre än Wipeout US. Samma sak som Wipeout bara det att det är amerikanare men ska tävla :)blir ännu fler som gör bort sig och endel kommer sägert (jag citerar min pappa) att vara lite rultiga i det programmet :) Det kan man ju bara inte missa! folk som gör bort sig och ser klumpiga ut :) Oh the evil side speaks again.


tonight

För er som har missat så börjar Idol 09 ikväll och man kan ju inte missa det enda roliga i hela tävlingen, devillsäga uttagningen och alla auditions :) Åh vad jag älskar skadeglädje och speciellt när det är människor som verkligen och helt ärligt tror att de kan sjunga och sen låter det som när man drar en gaffel mot porslin :)  lite av min evil-side som visade sig där.. ;)

Ska nog träfa Sofia för att skriva lite på en Engelska inlämning tills imorgon, troligen på Pims som förra gången :) muy bien! men men kom ihåg Idol på fyran :)

So long my friends, so long!

 


goosh

how hot is this!? På Asos så hittade jag precis nu två übersnÿgga jackor som jag skulle die for just nu :) Skinnjackan är läskigt snygg, oh oh oh! skulle vara underbar att ha i höst :) Kanske ska tänka över sparandet.
Nu ska jag sova! nighty

 

minnetonkas

Färdigtittat på roast på berns och för er som inte såg det så var det himmelskt roligt! jag och pappa satt eller rättare sagt låg i soffan och skrattade :)

Hittade iallafall minnetonkas inne på asos och det är för det första är ordet helt underbart att säga och det är det sjukt coola skor som verkar bekväma och jag vill ha i vinter :D Sen skulle jag också vilja ha ett par snygga uggs för det är September och jag fryser redan så jag vill inte ens tänka mig hur det kommer att vara när det blir riktigt kallt..


quicky

Ett snabbt tips är att kolla in på denna sidan för att få nyheter och inspiration om kläder och sådant :) Nu ska jag sätta mig ner i soffan med pappa för att kolla på något nytt humorprogram och äta vaniljglass med oboy :) det förtjänar man efter en eftermiddag med plugg :)

later aligatior!


I want to go topshoping

Var inne en snabbis på Topshops hemsida och hittade lite snygga nyheter och två underbara linnen ifrån Kate Moss kollektion där :) Bara det att när man som fattig student kollar där så kollar man först på priset sen på kontot och sen på pappa. Nej det jag menar är att jag skulle gärna ha lite mer klirr i kassan så att säga men vad ska jag klaga över, tänk på barnen i afrika eller.. alla fattiga människor inte bara de i afrika. Och alla är inte fattiga i afrika.. konstigt uttryck egentligen. Men iallafall här kommer bilder på det jag skulle vilja kunna inhandla på Topshop.

från Kate Moss kollektionen


Även denna ur Moss's kollektion. Det syns inte på bilden men den har nästan helt öppen rygg, snyggt!

news

übermysig kofta med en super söt volang :)

JAA, mamma och pappa jag ska plugga nu!

week 37 updated

Ja det är väl inte mer än rätt att man ska behöva fylla på kalendern inför denna veckan efter en dag i skolan.. Så nu har jag ännu lite mer att göra men ser mycket fram emot Fredag för då ska vi ta Spexfotot som kommer att representera Sp3es från sin bästa sida! Muy bien :) Tills dess är det läxor och andra måsten som ska göras :) looking forward to it! yey.


give me power

Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge
Finansiering & Kalkylering (företagsekonomi C), Matte C och Svenska artikel och Engelska Cambridge


DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL!DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL!
DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL! DET ÄR KUL!DET ÄR KUL! DET ÄR KUL!

min inspiration och motivation för att göra läxorna är N O L L.

the end of this week

Så, nu är slutet för denna veckan inte långt borta.. Men det är underbart väder så får nog passa på att njuta lite för vem vet när solen kommer fram igen.

Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet och måste måste måste verkligen städa mitt rum.. det börjar bli äckligt. Och när tillochmed jag tycker det så är det extremt :) Sen ligger det en trave med böcker på skrivbordet och jag har en känsla av att jag ska göra nått med dom.. inget att se fram emot.

Nästa vecka är inte i närheten av så slapp som denna veckan har varit men ändå helt okej, inte för mycket att göra så jag kanske måste hinna med att träna. (också en sak jag måste måste måste göra)


t-shirt up

Hittade bara en sida med riktigt coola t-shirtar och det kan man ju aldrig få för många av så jag lägger upp några av mina favoriter och alla t-shirts hittar ni här!

   
   
   

Jag är lite små kär i den med det stora hjärtat och den med tysktext på :) likelikelike!
Men nu blir det sängen :) sov så gott sverige!

Sweeedeeen!

Nyligen hemkommen ifrån att ha jobbat över två timmar nere på pizzerian :) jag är ganska så trött i fötterna. Det roligaste idag måste ha varit vid halv 10 tiden och vi hade inga gäster så vi satt och kollade slutet på matchen mellan Sverige och Ungern. Alla i personalen var sura efter att en svensk idiot lyckats ge bort en straff i typ 80 minuten! smart. Men sen i de absolut sista sista sekunderna kommer en boll ifrån ingenstans och zlatan (dagens hjälte?) lyckas få in den i mål och alla pizzabagare bara hoppar upp av lycka och alla blir på topp humör och jag vet inte hur många gånger vi såg reprisen! Gött jobbat SVERIGE.
Sen kom en kille som hade beställt pizza in och vi frågade om han hade sett matchen och han svarade: "Vilken match då? Vilka är det som spelar?" Och av någon anledning viker sig alla av skratt för denna människa har verkligen ingen aning om vad som precis han hänt :) Lite humor ska man ha på jobbet iallafall!¨

Men som sagt, Bra jobbat Sverige!


style your fingers

Har under dagen hittat några riktigt coola ringar på några olika ställen. Jag en förkärlek till ringar just nu och jag tycker att det är otroligt snyggt! Speciellt när det är lite små konstiga ringar med speciella figurer på :) I like it!


av cement

snygg och stilren

cool som bara den

vem vill inte ha en brödrost liksom

eller en monstertruck?

det är lite udda att ha en kräkloss på fingret
 
fika ringar :)

love love love love streckkoder

Men den absoluta favoriten är den med en lite gräsmatta som växer :) Hur snyggt är det inte?

continue

en snabb update. Jag ligger i soffan, kollar på pirates och stickar! Japp du hörde rätt, stickar :) otroligt kul och avslappnande :D see you late!

lay you down

att gå upp i morse var så gott som omöjligt! Min hals är inte alls på min sida och det känns som om någon har slängt in mitt huvud i en cementvägg.. inte så roligt! Just nu ligger jag i soffan och kollar på en tjatig blondin som försöker få mig att lista ut ett pojknamn på fyra bokstäver.. Det är antingen detta eller tv-shop som man kan kolla på så ingen kvalite direkt :) Men ska kolla runt lite efter roliga onödiga prylar och lägger nog upp det mesta här :)

Later!

older posts

Om någon som kommer ihåg så tipsade jag om H&Ms lookbook och även lite av de snygga saker som kommer att komma i H&M butkerna i höst. Nu är de på väg och flera favoriter finns redan ute! Hittade tillexempel den supersnygga skinnjackan där idag igen så får se om jag kanske slår till på den efter skolan imorgon.. maybe. vad tycker ni? köpa eller inte köpa?

här är länkarna till äldre inlägg om H&M
Ur H&M lookbook 09

Fler favoriter från H&M höst

raise your voice if you can

Nu sitter jag i sängen och ska strax krypa ner, en mycket tidig kväll för att vara Carolina.. men det kan nog vara nyttigt :) Imorgon och på fredag är det programdagar i skolan, vilket nästan betyder att vi inte gör nått alls. Dagens program är film på förmiddagen sen lunch och sen brännbollsmatch mot ekonomiklassen :) Sen blir det en lång helg för min del då jag är ledig hela Fredagen och det är jätte skönt!

Förresten så försvann min röst nästan helt i eftermiddags, halsen är helt uppsvullen så svälja och äta.. Hoppas inte att det ska påverka mina insattser i matchen imorgon! :) Jag ser mest fram emot fikat!

Aja, nighty!


get up and move it

Efter att ha kommit hem, helt utmatta så bär det nu av med Hanna till berget för att röra på fläsket! Hej och hå, nu ska vi ut och powerwalka! Skönt väder och underbara vänner vad med kan man önska? :)

lägger in en underbar låt som ofta spelas hemma hos mig för tillfället :) för er som känner igen den så är det med i step up 2 filmen :) move it!

It's just a dance

Sitter fortfarande kvar i skolan och jag kan inte förstå varför eftersom jag slutade för två timmar sen. Men jag har jobbat med vårat projektarbete men efter det så fastade jag lite här. Helt ensam i ekonomirummet med bra musik, helt underbart! Funderar på att ta en snabb sväng förbi stan innan jag går hem, en standard koll för att se så att allt stämmer :) Aja, det är så det får bli! Rackarns ont i halsen börjar jag få också - inte kul!

Hittade en bild som jag föll för, det är nästan så att det är ett nytt motto i mitt liv!


it's not suppose to

Mene jag sitter verkligen men böcker och allt framför mig för att kunna plugg men satan i gatan heller.. I detta vädret så borde det nästan vara pluggförbud så att vi svenskar ska kunna vara ute i solen istället :) Har planerat in att göra engelskan med hanna senare så tänkte läsa igeom psykologi kapitlet och kanske göra lite matte...

Men som sagt när vädret är så här så vill jag inte sitta här jag vill vara ute.. Längtar tillbaka till värmen i Tunisien! Hoppas verkligen inte att detta är sista gången man får lite värme och sol i år :)


saknar värmen, där är klockan runt  22 men det är ändå runt 25-30 grader


hurry curry

Jag har verkligen inte bloggar på åratal känns det som men nu så! Vad har hänt egentligen? Jo skolan har dragit igång för fulla muggar så det är ungefär det som jag gör på dagarna :) Först skolan sen plugga.. eller slappa.

Måste även nämna matfestivalen som var i helgen. Enligt mig var det mycket trevligt, ingen speciell mat men trevligt. Hur mycket folk som helst runt om i Skövde (enda gången på året) vilket gjorde det hela ännu trevligare :) Jag och Amanda hittade den absoluta och självklara favoriten detta året, ett ganska osynligt tält som man inte lägger märket till men när man väl hittat det så är man (vi var) där hela tiden. Och det vinnande tänltet var Kyrkanshus! Detta låter kanske ovanligt men det var varmt, gott om plats och bästa av allt hemagjort fika med festis för 10 kronor :) perfekt!

Med tankar på att jag låter som en kärring så vill jag bara säga att jag är emot att dricka på matfestivalen.  Iallafall om du inte ska ut på krogen men om du ska det så håll dig där! Det är människor i alla åldrar där och massor som man känner så varför skämma ut sig? Ute och festar på krogen - stanna där. Festar ändå - håll dig borta från stan :)

så där det var ett litet omdömme av matfestivalen men nu ska jag iväg och lämna tillbaka sommarlandskläderna och förhoppningsvis fixa så att jag får lön :) see yaaa!

RSS 2.0