a love qoute

hittade finaste kärleks citatet som jag ville lägg upp innan jag slockar för dagen :) Gnight!


just


you have to be able to see the light in the dark

Vet inte varför det tog så hårt på mig idag? Det verkligen borrade in sig när man träffade alla kompisar som skulle ut på krogen och när jag träffade Sofia var nog det värsta, hon har ju varit en av dom jag har kunnat vara med under de dagar då alla andra går ut men nu är även hon arton så ut med henne också! Jaja nu är det en månad kvar ganska exakt :) Då du!

Jaa.. en mycket trevlig dag iallafall, först runt hela skövde med mamma för att handla och kolla på grejer :P Sen teorikurs och sen till Pims med först Tove (torrfoder) och sen kom Julia och sen ännu fler :) Mycket trevligt att träffa allihop och jag hoppas verkligen att ni har en super kul kväll ute!

Jag lägger mig och kollar på tv eller serier :) Just de, ska ju ge lite beröm åt Hanna som finally har lagt in ett inlägg på sin blogg, det var inte igår :)

Aja, imorgon blir det götet med pappsen och syster-yster! bien, bien!

Later homies :)


the sky is the limit

För er som är riktiga nattugglor så kolla ut nu! Stjärnhimmlen är otrolig :) Jag kunde inte sluta titta upp på vägen hem ifrån Hanna. Helt helt otrolig! Det är något som verkligen imponerar mig, just stjärnhimmlen. Jag önskar bara att jag kunde ligga på ett tak ute på landet där det inte finns massor av gatulampor och ljus och bara få kolla på stjärnorna :) det är en av de mycket få gånger som jag vill ut på landet! Men nu blir det att krypa ner i min älskade säng och se vad morgondagen bjuder på för överraskningar :)

 

jag gillar inte Ola egentligen men refrängen i denna låten diggar jag ändå :)

anyway, Sweet dreams!
 

friends don't let friends dial drunk

Med en städad lägenhet och en super utvilad carro så är jag mer än nöjd :) hela dagen har jag ordagrant dunkat erik hassle och plain white t's och jag älskart! Jag vet inte om tandläkarna ovanför är så förtjusta i min sångröst men so what.. Nu tro det eller ej ligger jag och slappar i min säg och frågar mig själv vart i Skövde kan man ragga upp nitar? jag är jätte sugen på att slänga på några nitar lite här och var. Enligt mig så blir nästan allt snyggare med nitar kolla bara inspirationsbilderna nedan :) blir att gå på nit/skattjakt imorgon :) later


på knäna

undersidan av väskan
 
all over jeansen
(älskar jackan också!)


we all must go with it

Trevlig förmiddag :) Denna dagen har spenderats liggandes eller aa knölandes i soffan och sängen. Har försökt att förbränna så få kalorier som möjligt helt enkelt men nu är det andra bullar! Nu är det dags för att i mys-outfiten få lite ordning på stället :) Det betyder dammsugning, kanske moppning, buta lakarn och rensa ut all skit! :D Underbart sätt att fördriva en måndag :) Jag älskar lov! back to work in my awesome red "boots"



in the night

Så nu har jag precis kommit hem, duschat och använt 20 liter schampo och minst lika mycket balsam och ska precis slänga mig i sägen :) Har haft en otroligt rolig kväll! Ni som åkte hem tidigt missade massor, bland annat sofia, karins och en  annans film. Haha, herregud! :D Nejmen sammanfattande så var kvällen mycket, mycket roligt och det ska bli mycket, mycket skönt att gå och lägga sig nu :) Peace out!


s so sof sofi sofia

Eftersom firandet av denna unga tös som nu kommit upp i ordentlig ålder så tänkte jag lägga upp grattis inlägget då men eftersom hon fyllde år den 24 och det nu är natten mellan den 24 och 25 så tänkte jag att det var en bra kompromiss ;) så, GRATTIS (världens bästa) SOFIA! hoppas du haft en underbar dag och imorgon blir det (o)livat ska du de ;) Sleep tight!


just a try

Med lite för mycket energi kvar för att gå och lägga sig och tanken på att jag inte kommit på vad jag ska klä ut mig till imorgon så bestämde jag mig för att pröva och göra en halloween sminkning :) Gick enligt mig själv ganska bra för att vara första gången :P Sen när jag tog korten så ser det helt pucko ut för att jag själv är brunare än ansiktet så ser lite mysko ut men tänk bort det :P Så är faktiskt lite sugen på att göra en liknande sminkning imorgon, om jag inte hittar något bättre :) men we will se. aja, nu blir det att försöka tvätta bort denna masken innan man somnar :) Obs! Glöm inte att vrida tillbaka klockan :) Peace out!





i love, i love - this song


f as in freaky-funny-friday

Jaadå vad det änterligen helg! och inte nog med det utan det är ju lov på det! ledig i 9 dagar banne mig. Underbart! Ikväll iallafall så kom pappa hem med räkor och ben som tydligen kom från en krabba men man kunde tro att de var från, ett monster! helt sjukt stora och med små, vassa taggar på -  så gott som livsfarlig. Men efter denna utsökta middag åkte jag, hanna bananhammock, anton och sofia till amanda och käkade godis och skrattade oss till tårar. Speciellt parodierna av hollywood fruarna. herregud så kul! :) Sen nu är jag hemma igen och ska lägga mig och titta klart på big bang theory och käka lite ris :D

Imorgon blir det jobb på kvällen och schlappa :) Sen är det ju Halloween partay på söndag vid 8ish, gissar jag! Muy bien men måste komma på vad jag ska ha på mig.. jaja det löser sig :P Nu är det ner till min u-nderbara säng med datan ;)

bibabedoba-bye


oh shit

Blev lite ändrade planer kan man väl verkligen säga. Efter att ha predikat om att läsa rättskunskap, sticka och grejer så fastnade jag en stund vi dator och nu hänger ögonlocken snart nere vid hakan. All trötthet kom nästan samtidigt så nu blir det framstupa ner i säng i viloläge :) sleep-mode-on! Gnatti night kisses!


gratzy

Nu har jag precis kommit hem för nästan första gången på hela dagen. Känns som jag har gått från det ena till det andra till det fjärde men det är så jag älskar när mitt liv är. Full fart och saker att göra och ställen att vara på hela tiden. Denna dagen började ju med att vara i Jönköping och kolla lite på deras högskola och vad som fanns där. Man gick nog upp 2-3 kilo med all fika och mat :P Sen hem och lämna alla papper för att åka ner till stan igen och sitta med lite snubbar på teorikurs mellan 5 & 7 :) Det är ju sånna tider nu också, körkortet bara väntar på att bli mitt :) Och sen baka kaka till Amanda och åka upp till henne för att säga GRATTIS!  att hon fyller år dagen i ära! så massa massa massa Grattis grattis :D Och sen nu landar jag hemma igen :) Great day!

Så nu blir det nog snart att skumma rättskunskapsboken om jag orkar och nått avsnitt av big bang theory :) och stickningen deklart! Imorgon, sista dagen innan lovet, WOHO! ska bli underbart, har inga större planer men det kommer nog :) looking forward to it!

well well, nu ska jag tvätta bort smink och byta till mjukis! Later homies



back to bed

Nu har jag snackar stämmbanden ur mig :) Har gjort massa reklam för västerhöjd och för öppethus-dagen :) Massor med skoj! Träffade massor med vilsna åttor och oroliga föräldrar med massa konstiga och roliga frågor :P Sen bjöd ju alla andra skolor på fika, det var snittar, alkoholfria drinkar, chokladdoppad frukt, godis och morötter! Mumma i massor. Så nu är det uppladdning inför imorgon då det bär av till Jönköping och deras högskola så kan väl säga att det blir ombytta roller :) Men det blir nog kanoners!

Nu ska jag ta en übersnabb dusch och sen sticka lite till innan jag somnar :) Funderar starkt på att ta med stickningen på bussen men kommer inte göra nått ändå, blir rättskunskapläxan och svenska np häfte och massor av tjöt :) Sleep tight all you people

go,go,go - no time to stop

Hej vänner och andra bekanta nu har vi nyligen snackat lite med företagar tvåorna som mest av allt ville gå hem och sket i oss nästan fullständig. Underbart med en engagerad publik :) Men inte tid att tänka på det. Nu ville Holst att jag skulle med till Mariestad på någon sorts informations grejsimojs och klart man ställer upp! detta kan nog bli kul :D Aja, hoppas de inte ställer massa frågor som jag inte kan svara på bara :) Menmen got to go! :)

Later aligator! och sorry frensch, jag tar mer än gärna en fika en annan dag :)

i eat my lovers in bed


studs

I en av mina flera pauser i dagens psykologipluggande så slänger jag in en redigt snygg (vet inte om man ska kalla det väska men) väskliknande föremål med massa stor nitar från Ginatricot. För en tvåhundring får du denna och en enkrona tillbaka :D En ganska bra deal faktiskt! Kanske en tillochmed balväska, det vore lite coolt, katigt och kaxigt måste jag säga :) Aja, nu är det slutspurten av psykologin innan sägen lockar något extremt, speciellt alla dessa kuddar ♥ Later dudels.


knuckles

Cravings i massor och ännu mer! :) Jag vill verkligen ha två sorters ringar. Den ena är knuckles ring som är en ring som går över två ringar eller mer. Det är alltså typ två eller tre hål i, så snyggt! Och det andra är en lång ring om man nu kan säga så. Jag vill att den ska gå över större delen av fingret och inte vara stel utan böja sig om man böjer fingret. Har endast hittat en sådan ring men det är sjuk snyggt. Nu är bara frågan vart man hittar detta i närheten av mig.. Jadu, kan bli svårt må jag säga :)

 


Nu vill jag ju inte ha dessa som är typ 18 karat och kostar miljoner. Eller ja, är dyra utan det skulle vara smidigt om de fanns billigt :D typ på H&M eller varför inte secondhand :) Nu, back again to my books!

you are my inspiration

Och här har vi det vackra, oroliga och mest fantastiska handsmycke som jag berättade om :) Helt okej faktisk. Upptäckte dock att det var lite komplicerat tillsammans med vantar men problem är till för att lösas :) Jag är super peppad på att fortsätta på min talangstig och göra mer, mer, mer! Men det får vänta tills en annan dag men jag hittade lite inspiration till mina kommande projekt :) Back to my favourite book!

 
slängde in en outfit bild också, jeanstights - cubus, spetstopp - lindex, linne - gina :)




coming up; graduation

Har provat, provat, provat och nu beställt studentmössan! Hej och hå va tiden går. Här går det undan ska ni veta vänner! Beställningen blev en vanlig studentmössa men Carolina och Ekonomi ifram och sen Västerhöjd och 2010 i bak :) Helt orginell samhällsmössa! Sen fick de bli en typ klassbok eller årsbok, som en Mina Vänner bok som man hade när man va 8 bast :) Men tänkte att det kan ju vara kul att ha bilder från klassfester, bilder på alla i klassen och små berättelser i så att man kommer ihåg allt och alla! :D Så det blir nog bra de dära!

Känns lite overkligt men jag både längtar och bävar inför studenten! Kommer bli sjukligt roligt men det är tiden efter som oroar mig men det är långt kvar :) Nu blir det pepparkakor med kall mjölk och psykologianteckningar :) yey!


inside wants out

Jag har ikväll tillverkat ett handsmycke, så coolt! :D Plus att det var super enkelt att göra. Får nog pröva mig på en svårare variant i helgen eller på lovet. Bilder på mitt lilla underverk kommer imorgon, eller senare idag rättare sagt.. ojsan, klockan är mycket. Bara en sak att göra - krypa till kojs! Imorgon väntar mer psykologiplugg och aa inte mycket mer än det :P

Slepp tight and let go of everything for just a moment.

watch this

Fick nyligen ett mail från de som har csn kortet och de har ett erbjudande just nu i sammarbete med hemsidan Nelly. Du får ju alltid 10% rabatt om du har ett csn-kort men nu är det FRI FRAKT fram tills 1 november så skynda in och fynda!

Kolla in här: erbjudandet och Nellys hemsida


have yourself an early merry christmas

Måste säga att det är nog aldrig för tidigt för julsånger, iallafall inte om du frågar mig och Tove som gladerligen tog ton idag i matsalen. Helt plötsligt förvandlas Tove till någon Julsångs jukebox och bara häller ur sig jullåtar :) Blev en riktigt mysig julkänsla om det inte skulle vara för alla tråkiga och ojuliga människor som gav oss vad-håller-ni-på-med blickar. Visst vi kan erkänna att det inte alltid lät som Carola eller Peter Jöback men vi försökte så gott vi kunde. Och många skratt och både klara och oklara toner bjöd vi på :D

Så på med spotify och hitta julmedley och massor av julmusik som passar utmärkt då pappa inhandlar andra burken pepparkakor eftersom den första var slut innan den öppnades :) Känner att det som saknas nu är lov (men det är på ingång), julmust (kommer att behöva köpa det denna veckan) och lite snö men det kan man aldrig garanteras i detta landet, så jag är nöjd! :)

Nu tillbaka till min (l)ju(v)liga psykologibok, tända ljus, raggisar och pepparkakor :) Later Christmaslovers!


unclear sky







- Starwars t-shirt -H&M
- Svart jätte tunika - Monki
- Nitväska - Gina
- Svart väska - H&M
- Klockor - Ur&Penn
- Päls... - Lindex*
- Leopardsjal - Sisters
- Vit tröja "NEW" - Weekday (se inlägg nedan)

* Den päls grejen är tänkt som en krage eller halsduk men jag kommer använda den som pannband! Fast det ser ut som en mössa, ojojoj jag känner mina fixar&trixar talanger kommer fram igen :) smart hu?

isn't it obvious

Vad har jag gjort idag? Ja du, jag har städat (hör och häpna!), Pluggat för lite psykologi, gjort lite ändringar i mina rums inredning, slappat och sprängt högtalarna flera gånger om. En ganska skön söndag måste jag säga :D justde, tog en övningskörnings tur med pappa och träffade "kändisen" i familjen, mamma! :) Men nae, annars har det inte hänt mycket mer än så..

Tänkte lägga upp lite låtar som har gått på repeat och sjungits med till idag :) Erik Hassle är favoriten att sjunga med till, Ke$ha att dansa till och Joshua Radin att slappa till :) M-m-mm.

Erik

Hassle

Ke$ha

Joshua


Nu, ska jag snart fota det jag har inhadlat så ska ni få se :)


style from the week


Knåpade ihop ett kollage på en outfit från veckan :) ett av plaggen som jag inhandlade i gbg i onsdags :)
Har finally lagt in bilderna på kameran, bland annat från klassfesten.. Eftersom de inte var så mycket super kul så tar vi de på facebook. Min kamera lyckades ju försvinna under de mest händelserika tillfällena :P Aja, ska krypa ner mes hus&hem tidning (lite middleage varning men skit samma)
Sleep as a child before christmas and you will wake upp to a better day.

Tröja - Weekday (new)
Byxor - H&M
Tjockare kofta - Bikbok
Kavaj - Lindex
Halsduk - Gina

better then best

IT WAS UN-BE-LIEVABLE!

Jag är fortfarande lite chokad över hur bra det var och hur grym min mamma var och är! Hon hade en mycket mycket större roll och var med mycket mer än vad jag trodde från vad hon har berättat! :) Alla var verkligen jätte grymma! Jag är så imponerad. Grattis till er alla för en lyckad föreställning och hoppas att det går lika bra på alla de andra! :)

Men Mamma, jag kan inte släppa det! Jag visste att hon var grym men så här! Det var som en helt ny sida av henne, hennes sätt att prata, aggera och vara! Det såg så proffsigt ut och det var precis var det var! Ojojoj säger jag bara! :) Det är nästan så att man sträcker på sig lite extra för att man har en sån otrolig mamma! :D

Så, Grease i Skövde borde alla se och missa inte min mamma som är läraren! :) det är Min mamma!




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

grease lightning

Ikväll blir det att se när mamma har premiär för Grease :D Ska blir jätte kul och hoppas att allting funkar för dom och att det blir bra :) Så nu är det dags att göra mig iordning och sen bär det iväg :) Det är heeeeelg! Åker nog tilllbaka till Gbg imorgon med frida för att kolla läget. Jag verkligen älskar den staden, älskar! :) Inget jobb i helgen som gynnar! Men nu har jag bråttom! :) See you later and mum break a leg!


oh dear bananas

Jag har precis skrivit en krönika på 638 ord på ungefär 35 minuter. Jag hade en krönika som jag skull lämna in men den var så dålig så jag valde att radera den och bara skriva en ny! När jag kom fram till detta så var det ca 35 min kvar tills deadline men jag lyckades och jag är nöjd. Gud det är kul att jobba under press :) Vi får se vad resultatet blir om det var rätt eller fel beslut..

Men nu ska jag ner till H&M för de hade tydligen hittat min kalender där.. Har verkligen ingen aning om hur den kan ha landat där. Lite av ett mirakel.. Menmen det viktiga i situationen, den är återfunnen och jag är lycklig! :D Så det ska jag göra nu sen blir det rättskunskap för hela kvällen :) great!

Later hippos!

(hahaha! jag googlade precis översättning på flodhäst för att se så att det verkligen är så enkelt som hippo men jag kunde inte vara mer fel. Det fullständiga namnet är: hippopotamus!  hahaha!) Så korrekt avslutning skulle ha varit Later hippopotamuses!

breakfast at tiffanys

Rostade mackor med lemoncurd och jordgubbste - en enorm favorit numera :) Det mesta utav den adrenalinkicken jag gick på igår har lagt sig och nu vill jag mer sitta ner med "viktiga" personer och göra förändring men jag måste fortfarande säga att min inspiration och motivation är på topp och jag vill smitta av mig och dela med mig utav det! Ett litet minus med adrenalinkicken var att man sover kasst. Jag vaknade vid 8 och tänkte gå upp för att plugga lite men det gick bara inte. Min kropp vägrade att gå upp och då tänkte jag att ibland måste man lyssna på kroppen, det går iallafall bra när man har sovmorgon till 11 :) Så nu ska jag fixa det sista innan det bär iväg till skolan :)

ska visa vad jag köpte i götet igår också! :D See you later! inspire your surroundings

Empowerment!

Snabbuppdate om dagen: Jag och Jessica åkte till Gbg för att medverka i ett seminarie för ambasadörerna för företagargymnasiet. Fick massor av information, inspiration och motivation om vad vi har för roll som ambassadörer på skolan och för att få med eleverna mer i skolan.

Min kommentar efter och nu fortfarande: !AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH! (jag skakar fortfarande inom mig, sjukt otroligt gaah, jag är i behov av ord för att förklara)

Detta har varit en sjukt bra dag, jag vet inte hur jag skulle kunna förklara det på något annat sätt. Eller det skulle vara med en liknelse: den känslan och upplevelsen jag har är så som religösa förklarar att de känner när de har haft en uppenbarelse eller "möte" med typ gud.. Det är så jag känner, jag måste sprida detta budskap så att alla kan få ta del av det. Det går nog inte och ni som inte var där förstår inte alls vad jag och jessica har för känslor i oss just nu. Jag är liksom fortfarande helt fylld med adrenalin och det enda jag vill är att prata med monika och alla andra lärare och elever för att kunna utveckla skolan och göra den till en underbar plats. För er låter det som blablabla men tro mig jag ska fanimig få er alla att ändra er. Åh guuud, jag vill börja nu nu nu! Jag älskar att vara ambasadör. Åh, gud jag kommer troligen snart att drabbas utav adrenalin-kolaps och bara dö så mot sängen nu :)

TACK ALLA NI SOM MEDVERKADE IDAG OCH HOPPAS VERKLIGEN ATT VI SES SNART IGEN! :D

so long my friends, so long

i can not belive it

Jag höll precis på att "förbereda" lite inför imorgon när jag hittar mig själv gåendes i cirklar för att försöka hitta min kalender men den är inte här! DEN ÄR INTE HÄR! Vissa av er kanske inte förstår men "hela" mitt minne ligger i den satans boken. Så en nödlösning var tvungen att fixas så får bli att ta med min fd "bibel"/kalender :) Jag kallar denna händelse dagens i-lansproblem. och jag hoppas verkerligen att den ligger i skåpet!..

Shoop shoop, got to go to sleep. Tåget går ändå halv 8 imorgon :) pigg som ett bi! oja.

Sleep tight and remember, dreams are wishes your heart makes.

afternoon with waffles

Eftermiddagar måste vara den tråkigaste tiden på dygnet. Jag finner mig själv alltid trött, lat och i extremt behov av saker att äta :) Denna eftermiddag så blev det våfflor med micrade hallon! ♥ Nu blir det att ligga ner i soffan en stund och uggla tv innan man tar tag i sitt liv och läser rättskunskap och skriver på svenska inlämningen. Imorgon tar jag och Jessica det tidiga tåget till Göteborg för att medverka på företagsams seminarie. På schemat så står lära känna varandra övningar, aggressionsgympa och problemlösning + fika :D Detta ser vi fram emot! :) Kanske råkar dröja sig kvar (eller missa tåget hem) så att man får vara kvar i Götet lite längre och kanske göra lite shopping :) Men det är imorgon nu fortsätter jag med att slappa :) See you.


okey or not?

Nu är tydligen Miss Plastikoperation krönt.. Jag känner att detta är väl ändå att gå lite för långt. Jag trodde att hela syftet med Miss tävlingarna var att visa naturlig skönhet och vara en förebild, de kanske inte lyckas alltid men det är ju ändå tanken. Aja, här kan ni kolla på dessa naturliga skönheter. Nu, roast på berns! later dudes.

Miss Plastikoperation krönt
Miss Plastikoperation krönt

i'm in



Hittade en tävling om en sjukligt snygg skinnjacka så jag tänkte chansa och hoppas på det bästa! Kolla in tävlingshavarens blogg här!

only by the night

Godmorgon! Nehepp, mitt hår valde att inte lyssna på mig utan gå sin egna väg och det menas med att allt det som igår kväll var fina lockar är nu en tjock boll längst ner i håret... hm, jag har ju iallafall volym men åt fel håll. Aja, det får bli en tjock knut idag istället :) Jag tror mitt hår vill säga mig att det ska ska ska vara rakt. Aja, better get going. Ska till skolan och argumentera mig fram så att rättskunskapsprovet inte är imorgon :) Go me! later.

Morgonpigga Carro i farten. looks like a poodle


stardust

Glömde ju också att säga att jag fick ett litet hat emot mitt spikraka hår så fram med locktång och plattåg för att snurra till mig lite slarviga lockar :) Jag förstår inte varför frisyrer alltid blir bra när dom inte behöver bli det. Jag håller tummarna på att håret ser någolunda ut imorgon också :) ni får ha överseende med mitt osminkade och härligt glansiga ansikte.. och bildkvaliten är tipptopp pågrundav att min cam är älskad :)




natti-natti.


i have my own john blund

Tänkte så här på kvällen dela med mig utav den artisten som troligen har majoriteten av låtar på min godnatt-spellista, Joshua Radin :) Det är kärlek, speciellt när man ligger och tänker för sig själv innan man somnar. Man bara trillar bort i en värld med honom och ett enkelt liv utan en full kalender efter sig. Iallafall favoriterna kan ni lyssna och njuta av nedanför.


Friend like you.


Winter

Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)


Sleep tight and let your dreams do the talking.


give me soul, solider


The Killers - All these things I have done


"Idol Toves version" ♥

just make it fun



Detta gav mig kvällens glädje så tackar glädjespridaren Love :) Nu är det riktigt godnatt.

glow in the dark

Imorgon börjar helgen vilket gör Fredag till en underbar dag! Dock har man lektioner hela dagen och så prov i marknadsföring på det men oja, Älska Fredagar. I helgen händer det nog inte mycket, ska jobba på Lördag kväll och jag gissar att Söndagen går åt till att plugga Rättskunskap.. Men det finns alltid tid föt att slappa och vänner :) Hjärterum - Sjärterum :)

Nu blir det att dra en super-snabb-städning utav rummet och sen sova. Sovmorgon också - mumma!

Gnight everyone


no giving up when you're young and you want some


we are golden

Dagen: Skola,s Plugga i skolan, Ambasadörsmöte, Powernap, Övningsköra, Plugga, Mys tid med varmoboy :)

Det är ungefär detta jag har gjort idag och inte mycket annat.. Har även kommit fram till att min sidjacka är borta (?) och jag behöver köpa en enkel höst/vinterjacka! Jag funderar på att skicka in ett brev till en psyk-tant som kan säga vart jag har slarvat bort min jacka bara för att se om hon kan ha rätt.. Jag har svårt att tro att hon skulle veta det men man vet ju aldrig. Och en höstjacka var det också, jag orkar inte leta och speciellt inte när jag inte vet vilken sorts jacka jag vill ha en lite längre kappa eller kort jacka, en tjock tjock eller halvtjock.. jag vet inte alls. men det löser sig

Nu är det snart Fredag enligt mig så hoppas verkligen att resten av veckan bara rinner på :) Ge mig heeelg nu!

Back to business eller aa att slappna av med varm oboy ;)´


you just continue to shine


jimmy choo for H&M

Bilder har läckt från Jimmy Choos kollektion ifrån H&M :) Här ser ni vad vi har att förvänta oss! Dessa plagg kommer inte att vara ute förens November tror jag.. källor; aftonbladet & google

obs, Bildmaraton

Ur Damkollektionen



   

   

   

   

   

   
  

   

                  
                 



Ur Herrkollektionen




     

      

     

     

      
Vad tycks?  I love it och kan inte vänta för att hitta dessa snyggingar i butikerna.


tomorrow is the first day of the rest of you life

Ibland undrar jag hur politiker och andra viktiga personer tänkte när det gäller det svenska skolsystemet. För att bli nått här i livet så måste man ju ha bra betyg och bra meriter. För att få detta så måste man välja "pluggprogram" på gymnasiet och helst välja till några extra svåra kurser på i-valstiden. Speciellt om man vill få ett litet extra diplom när man går ut... Iallafall sen tänker då dessa stackars lärare att är bara just deras ämne som finns i våra liv. Så de tänker att de inte behöver ge så mycket tid till att göra uppgifter och sånt skräp på lektionerna, det kan dom väl göra hemma!

Sen har man kommit fram till att svenskarna rör på sig för lite och att man ska röra på sig minst en timme varje dag, så det måste man ju ta tid till sig att göra. Sen ska man ju helst ha det städat hemma, vara social med sin familj, ha ett socialt kontakt nät, försöka skaffa sig arbetslivs erfarenhet, inte vara en torrboll dvs kunna ha kul ibland och slappa, kanske kunna andras ut ibland så att man inte blir utbränd, går in i väggen eller får magsårOch jag citerar Tove "glöm inte att njuta av skoltiden, den kommer aldrig igen"

aja, en liten skriftlig avaggression på skolan och det liv det känns lite som att jag lever just nu :) Det är då bannemig tur att jag har bra vänner och andra kära personer ♥

see you mates.


how do you know that the way you have chosen it the right one?

Jobbade lite extra ikväll så har hamnat lite för långt ner i soffan just nu framför tinas cookaling med anja person och det är bodybuilders med på länk och det är det som både jag och anja är mest intresserade av ;) m-m-mm!

Nu blir det nog att ändå ta fram marknadsföringsboken och läsa några av de kapitel som man har prov på Fredag! :D Justde, dagens glada nyhet är att jag klarade mig på Matte C provet!! :) yey!

later suckers!

press the fastforward buttom please

goosh jag vill ha lov, jag vill ha snö, jag vill ha minusgrader, skidbackar och alla förutsättningar för bra skidåking :) Jag vill åka skidor nu, nu, nu men jag får marknadsförningsprov, engelska skrivuppgift, finansiering och kalkylering och svenska inlämning... men det är ju också kul..?!

drömmen..


verkligheten.
 goodnight people.


the weekend

Detta veckoslutet har ägnats till att jobba både Lördag och Söndag kväll :) I Fredags så hängde jag med Frida, kollade idol och sen Romeo and Juliet och Just like heaven ("samtidigt") :) Sen var man ju nästan tvungen att välkommna ens ny "granne" som nyligen flyttat in! Riktigt trevligt :D

Sen efter jobbet i Lördags så åkte jag till Niklas för att få varm choklad och kolla på Sunes sommar! Det var verkligen inte igår man såg den :D Tackar så mycket för en trevlig kväll/natt! :) Nile city nästa!

Nu blir det en popcornpåse och resten av bourne ultimatum innan sängen lockar :) Jag ser ju inte direkt fram emot nästa vecka om jag säger så men bara att bita ihop och tänka att det snart är helg igen!

Later dudes!


I have new neighbours



one of my favourite quote


just relax

Jag tror inte att alla förstår hur skönt det är att titta i sin kalender och se att jag behöver inte plugga någonting idag eller imorgon egentligen :D Det är u-underbart! :) Igår och idag så har jag inte gjort någonting alls och det är super skönt :) Nu är det snart dags för helg igen och för mig betyder det att jobba men hoppas att helgen bjuder på andra roligheter :)

Ikväll blir det fika med Sofia men innan det har jag fått med pappa ut på en promenad i kylan (7 grader!) Så på med skidjackan, stövlarna och mössan :)

Have a great cold day!

RSS 2.0