come on let me turn you on

ba ba baba bababa bababababa! nostalgiska toner från Missli lyssnas på just nu! kan inte riktigt placera den bara men sommar och tjejer skriker den iaf :)
Smögen äger som vanligt, trots att de blåser ibland men skönt folk och ännu skönare häng finns de gott om. Vill bara ha hit lite landkrabbor så dom från släppa loss lite också! Men hittade lite sköööna skövdebor idag och det blev både en 2A ! plats för mig på minigolf och sen fika på de legendariska coffeeroom! De känns som allt börjar ordna upp sig nu efter lite stress och krångel! Känner också att de är läge att planera lite get togethers ! :D Får se hur de blir med de. men iaf humöret är toppelitopp och nu ska jag skutta ut i mina awesome snabba dojjer innan de blir mat och sen ut och shaackar på bakdelen till Mathias som spelar på Lagergrens, eller som vissa kallar de lagerkrans ;)
SOL OCH SKEN PÅ ER! :D

Kommentarer
Postat av: Andreas

Låter som ni har fått det jäkligt gött ner nere på BästKusten! säg till ngn dag innan det bli kanon väder så kommer de några landkrabbor från Skövde och kikar läget på klipporna! :D

2011-07-12 @ 14:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0