request

Just nu känns det som att alla och jag menar alla fyller år, så fick ett tips om att tipsa om välkomstbåler vilket alltid är lika trevligt och uppskatatt. Jag är ingen expert inom detta området men det kanske finns något som kan hjälpa er!

Tips 1: Frukt är ett måste! Massor utav några utvalda färgglada frukter. Använd gärna färska och frysta då de frysta fungerar som goda isbitar :) Bra och snygga fruker är till exempel stjärnfrukt, hallor, jordgubbar, kiwi och även godisbitar kan vara roligt!

Tips 2: Glöm för all världen inte att göra en alkoholfri variant, det kan komma folk som ska köra eller inte vill dricka alkohol och om inte så fungerar den även som varannan vatten.

Tips 3: Gör alltid för mycket, folk dricker gärna mer än du tror. Det finns dock en gräns för om du gör för mycket så tar foolk waay to much..

Tips 4: Kul extra saker kan vara platsglas (helt enkelt lättare),  permanet marketpenna så kan alla skriva namn på sitt glas, extra tillbehör vid sidan av så att man kan lägga till det man gillar mest :)

Tips 5: För sig som inte vill blanda en hela skål med bål kan du alltid bara köpa massa olika ingredienser och sedan ha det som en buffé. Det finns massor av olika drinkblandare på ica till exempel sen behöver du vara slödryck och tillbehör. Även gärna accessoarer!

Tips 6: Några super bra sidor är bålrecept a-ö, systembolaget och tasteline där hittade jag några recept som lät goda :)

Lycka till på alla era fester! :D


Kommentarer
Postat av: andreas...

- tackar =) ska se om man kan göra något utav detta nu då hehe =)

2009-05-12 @ 10:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0