just ready to live life


walk on by


Melanie Fiona – The Bridge

Ny favorit just nu, speciellt bra på kvällar och nätter. Det är precis lagom och ganska skönt! Får tacka pappa för tipset :) blir att somna till denna stämma inatt.

I will turn this ship around on my own

Hejhej träningverk! Är bara en början på vad jag känner. Har traskat och trillat runt hela dagen idag som i och för sig har varit riktigt rolig och skön. Hjälpt mamma med familj att packa så lite som möjligt inför deras färd mot ett lite varmare land, lite för länge för att jag ska kunna säga att jag inte är avundssjuk.. Tre veckor i ett exotiskt, spännande och otroligt vackert land med massor av äventyr, fina stränder, underbara vatten att snorkla i och ton av överraskningar och upptäckter - vem vill ha de när man kan ha höst i Sverige? Kylan kommer närmare och dagarna blir både gråare, mörkare och blötare. För mig låter det sista som ett paradis! Skämt och sido, jag är dunder avis men hoppas de får världens bästa resa :) Morgondagen bjuder förhoppningsvis på en eller annan överraskning och träning ganska säkerligen! Men innan de är det en natt som kommer att börja med ett avsnitt av valfritt programm på en skärm av iphone storlek och resten är inte så osäkert men man vet aldrig. Godnatt gott folk! :)

think about it

Dina bokstäver är Latinska. Dina siffror kom från Indien, med Arabiska handelsmän. Din demokrati är Grekisk, din pizza Italiensk, din kebab Turkisk och potatisen kommer från Sydamerika. Alkohol uppfanns av en Iranier. Din favoritrappare har Afrikanskt på brå och den roliga killen på tv är Kurd. Du älskar att åka till T...hailand och din landslagskapten i fotboll är Bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan invandrare!

real and not pretending

Att börja dagen med en mil i sällskap med Hanna Mörk är ingen dålig start. Nu har dagens städning påbörjats och när det är klart blir det jobbsökande på höga höjder! Trots molnigt så känns det som medvind just nu. Hoppas den känslan håller i sig :) back to reality!


you just have to talk or realise

Igår Söndag, nästan idag har varit kanon! En tripp med far min till Ikea för att kolla på grejer tills flytten. Vi ska ju ta bort mer än vad vi ska ta med oss men en soffa behöver ju varje familj. Sedan bjöd kvällen på zumba med tove och bra musik! Sen kan ingen ha missat valvakan och den skrämmande siffran på hur många i sverige som ogillar invandringen. Jag undrar om det verkligen är så många som har nått emot invandrare och allt de som de nu står för. Frågan jag har ställt till de jag har hört ska rösta på det partiet är: tänk om du va i invandrarnas situation, skulle du vilja bli nekad inträde till ett land som kan hjälpa dig när du behöver hjälp? Ännu har jag inte fått nått bra svar utan bara lite politiskt bortprat. Men jag kan tycka att sånt här kan behövas lite som en väckarklocka för de flesta i sverige. Man måste inse att politiken måste att bli enklare att förstå för att intressera de som inte är politiskt insatta. Ett tips är ju att börja svara normalt på lätta frågor, när nån frågar en fråga där det finns två svar ja eller nej så börjar politiker snacka om nått annat som tillslut ger nått sorts obegripligt svar. Sen måste alla svenskar iaf bli lite mer intresserade och inte bara rösta på nått som låter bra på vissa punkter utan att tänka på konsekvenserna. Jag har lite svårt att förstå de som är emot andra människor. Men det är ju bara jag.

Nu ska jag kolla klart på valvakan och äta ballerina kladdkaka! :)


if you tell me and i will let you know

Då är helgen kommen och i mitt fall betyder det att pappa nu helt färdigt har köpt hus och det är dags för oss att flytta i slutet av året. Kvällen till ära så är det skaldjur som står på menyn, eller aa räkor och krabba iaf. Kvällen kommer sedan att bjuda på en stund av Hanna Lindström o co. Vilka co är återstår att se :)

Imorgon ska jag, Mörk och Edvin (minimörken) besöka skövdes stjärnskott äventyrsbadet! Det invigdes för nästan ett år sedan men nu ska vi bada som ingen har badat förrut. Hejhå!


in my best dress


when you lear how to fly

Efter stan och promenad så blir det mat och sen iväg till powerstrip med ljushuvet Mörk! Jag gillar slappa torsdagar. Speciellt med nya favoritlåtar som grädden på moset :)

come along for the ride

Idag har jag för första gången sett de radhus som min smått spontana pappa har gått och köpt. Han va på en visning och sen pang bom så har han köpt radhus. Men han sa att spontanköp brukar bli bra och måste säga att han verkligen har lyckats denna gången! Så snart blir det för oss att ta vårt pick-o-pack och dra oss bort till Norrmalm åter igen. Efter några år borta i vasastan längtar vi tillbaka, haha! Nemen det va riktigt kul att få se de och jag tror att det kommer att bli kanonbra när vi väl får flytta in.

Zumba bjöd även dagen på, med ny instruktör. Hon va galet rolig, att den kroppen kunde röra sig så kunde ingen ana. Men kul som vanlig, fast vi saknar dig Mathilda! Imorgon blir det nog lite sensuellare när jag och Hanna åter igen ger oss på powerstripen.

Men nu tror jag banne mig att det är dags för kvällsfika! :)

this summer in a red car


I want you to do me with a tommy-gun baby
With a tommy-gun baby do me, gun-tommy
If you have to kill me use a tommy-gun baby
Use a tommy-gun baby do me, gun-tommy



there she goes

Nu är världens bästa Sofia Lundh utanför Sveriges gränser för att påbörja hennes år i USA. Jag kommer sakna människan till tusen! Men jag hoppas att allt blir kanon och ha ett underbart år! :D Tycker om dig Soffi! ♥



Update

img_0517 (MMS)

Update. Vi skulle visst ta en sväng till Kvarn också vilket ledde till ett litet älgsafari! Det är ju alltid kul runt 00:45 en söndagnatt! :) Här är en enkel karta över hur trippen har sett ut än så länge. Grön = start Blå = stopp på vägen Röd = Skövde :)


better late then never

Sisåja då börjar andra försöket att ta sig från Norrköping till Skövde. Samma destination, annat fordon :)


involuntary back to reality

Nuså har helgen passerat och jag skulle ta mig tillbaka till Skövde. Men det skulle bli en lite längre och lite intressantare resa än vad jag hade räknat med. Först är första tåget försenat men tillslut får jag åka med ett annat tåg till Katrineholm. Väl där så skulle de egentligen gå ett X2000 tåg till Gbg, via Skövde. Men de sista hade ju gått för länge sen. Det skulle då finnas bussar 073-839 03 19istället som skulle ta oss neråt i landet och efter en stund va dessa på plats men då va det ett satans meck med vart bussen skulle åka och stanna men tillslut får vi höra att bussen ska åka följande väg: Norrköping, Linköping, Skövde och Skara. Så yippie-kay-ey! Vi ska åka tillbaka till Norrköping och Linköping för att sen åka ner mot Skövde.. Inte riktigt samma sak som X2000... Så nu när klockan är 23 skulle jag egentligen ha varit hemma för ca en timme sen men nu har jag istället precis påbörjat nattens roadtripp! :) allt detta stök och bök för att ett tåg från Sthlm lyckades krocka ordentligt med en traktor eller liknande fordon utanför Norrköping. Tur i oturen att man inte va med på de tåget iaf. Men way to go SJ!


on time one time

För en gångs skull är jag i fruktansvärt bra tid på tågstationen. Grymt imponerande att jag är framme på resecentrum 09:33 och tåget ska gå 09:47 men jag anar att det är försenat. Helgen kommer att spenderas uppåt i landet, närmare bestämt i Norrköping! Får se vad den staden har att bjuda på :) Men nu först är det dags att leta upp en viss Hanna Mörk som ska vara min resekompanjon en bit av vägen. Hej hopp!


if life was i lightbulb

img_5872 (MMS)

En sol. En hund. En landskamp. En mamma. En bror och ett par förstora gamla Levis. Inte mycket kan gå fel ikväll.


shut the lights and move closer

Att sitta på en balkong i 9,6 grader i en soffa med massvis av kuddar och ett stort täcke sjutton minuter över mitt i natten och det är stjärnklart är grejer det. Det är nästan så att man blir kriminell för det jag vill helst just nu är att slå sönder gatlamporna så det blir riktigt mörkt och sen kidnappa nån att ha nära.

a bowl of opportunities

Efter en dag med inte göra mycket och inte känna för att göra något. Har dock börjat projekt "rensa garderoben" vilket i mitt och min systers fall är ett helt rum... Men de ska nog bli bra!

Rastlösheten har börjat komme till mig, speciellt på eftermiddagar och kvällar när man kommer fram till att man inte har gjort så mycket under dagen men jag ska bannemig komma på nått att göra, förutom att lulla runt och träna. Inte för att det är nått fel med de men vill ha lite mer utmaningar. Undra vad de blir ;)

Men nu för att avsluta dagen på topp så blir det en skål med chokladflingor med mjölk och antingen en film eller om det är nått bra på tv :) take care lovers!

stars shine tonight

Jag ska inte säga att jag inte trivs med att vara arbetslös, för det gör jag till viss del. Det tar bara tid att vänja sig vid att inte ha ett schema, lunchtid eller att automatiskt träffa alla runt omkring. Nu får man ha tur om de runt omkring ens är i skövde :) haha

För att komma ur arbetslösdeppen så väntar jag bara just nu på att få ett elektroniskt brev från de skiråkande stjärnorna, Skistar för beslutet om jag får jobba uppe i det riktiga vinterlandet, up north. Har dock redan fått en förkylning som har attakerat min hals och vill inte omlokaliseras. Men jag kämpar med mitt hemliga vapen, tee och vitlök :) det kommer att funka! Och jag tror allt att det är dags for another cup of tea :) vanilj och jordgubbs tee!

jag vill förresten se en film :i rymden finns inga känslor. med ica-tjejen! :) gonatt

RSS 2.0