when the sky is white

Det är lite smått otroligt hur tråkigt skolarbete är. Filmanalyser, uppsatser, ord, meningar och tankar som ska resultera i en, två eller, tre bokstäver på ett papper. När man ändå är på den tanken så är det otroligt hur små i vanliga fall ganska obetydliga bokstäver får stor inverkan. Men för att kommentera de sista kommande veckorna i skolan så kan jag inte förklara det bättre än att böcker, stenciler och anteckningar kommer att vara mina närmaste vänner och fritid kommer vara ett ord som är svårt att förklara. Men inte hänga huvud för lärdom. Se det positivt! efter fjärde juni slipper vi skiten och allt vad kurser, prov, inlämning och lärare betyder hur länge du känner för. Back to work with a taste of positivity in the air :)


truth believe


this is Alf

img_6807 (MMS)

En trollande och gestikulerande geografi och naturkunskapslärare. Konstnärens namn är Tove Thorold och hennes blogg kan man gå till vid menyraden till höger. Fortsatt trevlig torsdag! :)


word

ståndpunkt.
Det som slår en när man upplever att en av de personer som ska ha som mål att utbilda dig och som ska underlätta för dig under inlärninsprocessen bara vill motsatsen är frustration i den renaste form. Dessa som vissa väljer att kalla människor har varken liv eller känslor utan lever på att förstöra för de personer som det fortfarande finns hopp för. Man kan känna igen dem genom att de konstant väljer inte den svåra vägen utan helvetets egna stig. De får orgasm av att se elevers planer och planeringar sjunka likt titanic. Klimax för dessa nås av att få se elevers kalendrar innehålla mer bläck än vad som troddes möjligt och då tillägga ett muntligt förhör, läxtest eller en annan pinsamt dålig synonym på prov. Enklare kännetecken är vanligtvis: uråldriga namn - som gärna går att lägga till ord relaterade till könsorgan framför och bakom, hållning och utseende - som får ringaren i nottredam att likna en calvin klein underklädesmodell och attityd - värre än en fjortonårig tjej med pms, mensverk och dålig hårdag som inte hittar idominläppglanset precis som drinken på energidryck och rysk vodka tar slut. Anledningen till deras yrkesval grundar sig i egna misslyckanden under utbildningstiden och tar nu tillfället i akt att göra en osmakligt långsökt payback. Man kan konstatera att den människoliknande gestalten framför dig är en av dessa då de trots bedjande elever och med full vetskap om att majoriteten av de på klasslistan inte kommer vara närvarande på grund av nöje väljer att lägga kursens mest betydelsefulla prov just under denna period och inte själv kommer att vara närvarande. För att tolka väljer personen av ren ondska att ge så gott som hela klassen ett lågt betyg som inte grundar sig i elevernas kunskap utan att inte ha fått samma möjligheten att få demonstrera sin kunskap i ord som resterande del av klassen. Ren ondska är orden som klingar bäst med personen jag valt att inte nämna vid namn då den en dag ska betygsätta mig i en kurs där jag blivit begränsad att visa upp min kunskap och denna ärliga beskrivning inte skulle gynna mig. Ett stort tack till dig, du okrönte djävulslärare för att mörda mina framtidsplaner på att bli en internationell ekonom för ditt eget välmående. Mitt löfte till dig - jag kommer aldrig glömma dig, aldrig sluta ansky dig och jag kommer skicka min kalender till dig då jag fått mina orättvist satta slutbetyg.


gravity is not responsible for falling in love


maybe one day

Måndag med sovmorgon är avklarad med bravur! När skoldagen var slut så var det hemåt fötterna bar och sen har det varit lite plugg, matlagning, tvtittande och renbäddning. Nu befinner jag mig på Calles golv medans han disskuterar vilka spelare han ska värva på fifa, vet dock inte säkert om han snackar med mig eller sig själv. Vet inte ens om det kan kallas ord eller mest ljud..

Vuxenpoäng till mig då nu har deklarerat för första gången. Fruktansvärt enkelt var det :) och sen blir det pengar på kontot!

Nu ska jag kolla på resor mot värmen :) sov gott sverige!

blackbook

H&M kör nu en kampanj med t-shirts och linnen med olika tryck på. Har hört att iallafall vissa tryck om inte alla ska vara inskickade av vanliga personer. Hittade några bilder men vissa var redan slutsålda på hemsidan.. Ingen överdrivet snygg utan mer medelmåtta. Men en kul idé!


sundaymorning

Dessa söndagar kommer för tidigt. Helgen hinner inte börja förens den är slut igen, som om fredag och måndag håller på att smälta samman. American pancakes fick bli dagens fiberrika frukost och efter att ha dansat med till Americas best dancecrew hela förmiddagen är det nu dags att fixa lunchen innan det bär av till pizzajobbet för sista gången på ett bra tag :)

Nu - lunchietime!


osminkad och morgonseg = söndagsstandard


nude nerds


Två smygfoton på de små fifanördarna blev det. Urusel kvalité men det är lite för deras egna skull också ;) enjoy!

back right be

Nuså känner jag att det återligen är dags för att ta tag i bloggen igen. Har haft massa massa saker att göra men nu känns det iallafall som det börjar lätta men så är inte fallet. Iallafall så är jag tillbaka i bloggvärden och älskart! Idag lämnades vårt slutgiltiga projektarbete in och det var med mixande känslor, känns så sjukt skönt samtidigt som jag tror det skulle ha kunnat bli bättre... Aja, nu är det inne så vi får se hur det slutar.

At the moment sitter jag hemma hos min kära granne lill-B tillsammans med Max, Andreas och Erdem. De spelar fifa med alla deras sinnen och aa jag tittar på dem. Underbara disskusioner och kommentarer är garanterat när man sitter i min position, så även gapskrik och hopp i soffan. I'm diggin these boys! Jag skulle gärna visa kort men skulle nästa säga att det är censurerat ;) smygfoto på g ändå kanske!

Ha en underbar fredag och helg gott folk!


break

Jag tar en paus från detta med bloggandet. Jag har sinnessjukt mycket att göra så bloggen blir nerlagd för ett tag.

See you later :)

RSS 2.0