Lets get...

0-5da4587f5876f5a227fbc69a450599af.png

Lets get it started
Jag diggar Amelia nyårs glasögon starkt! Både förrätt och varmrätt är nu avklarad :) have a great time!


2010!


i am in this life to live

0-300227c8af32b2d79d28fc83fbc9830b.png 4bc627f75a6eee606f8cd72b3a083535.png
Just nu sitter jag hos en ny duschad Hanna och känner att det kanske är dags att börja göra sig iordning snart. Mitt hår ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig och sen är det alltid kläder, smink och naglar som måste fixas :) Hej och hå, nu ska det fin fixas!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!


hate on me

Nu är nog det mesta klart inför firandet av det nya året som är på ingång. Kläderna är idag färdig (om)sydda och fixade. Bilder på detta kommer att ploppa upp under morgondagen men nyckelorden är prickar, svart, silver och sen vet jag inte om det blir läder eller inte än men de får vi se... Nu blir det att slå igen ögonlocken för en stund och mentalt förbereda sig på vad morgondagen, kvällen och natten har att bjuda på. Fingers crossed på att min hals, näsa och öron har blivit bättre :)

Sov så gott sverige! 2010 coming up

a normal fool


Så klockren! Älskar ICA-Ulf- chacha!

over and out

Min uppdatering har varit skamligt dålig men det enda jag har gjort är att jobba och vara sjuk.. Vilket verkligen inte är en bra kombo. Så nu blir det massor med sömn så att jag är någolunda frisk inför firandet av det nya året! Året då vi 91or tar studenten och kommer ut i det fria livet! :) Wiho. Sista terminen på gymnasiet kommer att bli awesome. Hittade lite ny favoriter från Modekungen under min genomgång av favorit websidor :) likelikey!





diggar klacken sjukligt massor! inspiration tills nyår ;)


what did you say?


Just nu ligger jag hemma och är täppt i hela huvudet! :) Har jobbar ikväll så är hela kvällen så hela kroppen är slut körd... Hittade ett sjukt fint paraflax som ser ut som ett hjärta :) likey likey! Nu blir det nässpray och alvedon resten av kvällen :)

just pack it up

Nu är då julen slut för detta året. Alla klappar är öppnade och det enda som står i kylen är rester från julbordet. mumma! Så idag blir det att packa upp alla gåvar man har fått och sen städa iordning lite innan det är dags att peppa inför kvällens utgång någonstans i Skövde :) det sägs och verkar som om det kommer att vara endel människor ute så vi får hoppas på en kanonkväll!

Nu åter dags för städa dvs slappa :) Hoppas ni har haft en underbar jul! :D


red it is

Nu är alla klappar inslagna vissa även egengjorda), granen är klädd och julmusten mustad. Dagen före julafton är alltid lite små seg för man vet vad som kommer att hända imorgon med alla paket och godis osv men man måste vänta en hel dag på det :) japp imorgon så smäller det släkten! Tomtar, Klappar och julmat i alla hörn är det enda som gäller :D

God Jul till eder alla!
Ska även säga stort grattis till Anton som fixat körkort idag! grattisgrattis.

what can I say

Nu känns det faktiskt som om julen början närma sig :) Det är för en gång skull snö på marken, det är inget mer plugg att göra och de första julklapparna är inhandlade och inslagna. Imorgon är det julavslutningen och därmet paketbyte :) sen ska det shoppas julklappar för hela slanten.

Just de jag har även fixat coolaste julhalsbandet som också kommer att användas som prydnad på klapparna :) ni får se imorgon hur allt ser ut. Nu blir det att falla djupare ner till drömmarnas värld och hoppas man inte behöver sluta drömma. gnight!

please just let me



hittade inpirationsbilder inför de kommande jul ch nyårsfesterna. Och det bästa med bilderna är att alla kläder kommer ifrån klädkejdor som finns i så gott som varje stad, såsom h&m, mq, gina osv :) likeylikey!

she is just a girl

Helgen är genomförd och veckan har börjat på nytt men denna veckan kommer inte att vara långvarig alls, det är en Måndag med vanliga lektioner och sedan julavslutning på Tisdagen och sedan mina damer och herrar så är det JULLOV! Inte en dag för tidigt kommer detta underbara men ändå sorgligen sista jullov. Njuta är vad jag ger som förslag till speciellt alla treor. njut bara :)

Kom även ikväll fram till att plugga vid en dator resulterar i att man hittar mycket annat som är mycket roligare, även att jag äter mycket godis och sötsaker när jag pluggar men det är nästan ett måste. Ikväll var det mini godis hjärtan och oreos med mjölk som stog på menyn. Oreos måste vara bland det bästa som finns. Thank you Mr.Oreos 

there are no words


I love them! Hittade en pytteoytte men mycket givande sneak peak från Dior Hommes vårkollektion och där inkluderas dessa ursnugga sneakers med hela-vägen-runt snörning ocg dragkedja i hälen :) Jag gillart enormt! Det är väl egentligen ett tips för killarna till våren men jag skulle gärna glida runt i ett par liknande pjux :)

Sen, bilden kan bara beskrivas med ett ord, Inspitarion! och på hög nivå. det är inte mycket som är fel med den kavajen! Älskar axlarna och sen brocher och egengjórd medalj. Applåder, mycket stiligt. och den mittitärgröna färgen fick precis en ny betydelse för mig, den kan faktiskt vara snygg! :)
blir nog att fixa ihop nått liknande i min egen lilla fixa&trixa hörna...

it is a magical feeling


Japp nu har jag det, känns som om det var på tiden sisådär 19 dagar efter 18års dagen :) I'm so HAPPY!


in this cold cold night


Fika på Pims i vinterkyla med varm choklad och kladdkaka, det är ett måste då medelteperaturen på dygnet är - 10 :) riktigt mysigt! Underhållande dag i skolan med en eget arbeta/sitta på facebook lektion och sen redovisning för att sedan traska ner till stan och fika, vissa dagar gillar man mer än andra. Nu blir det att få julmusiken att gala ut ur högtalarna och skriva lite inlämning :) Underbart med sovmorgon även imorgon. like it, like it!

gobal warming - yeah right

Måste påpeka att det är troligen en av sveriges bästa dagar idag om man ser till vädret. Det är några minusgrader, det är vitt über alles och solen lyser. Det var verkligen riktigt mysigt att cykla till studeringshuset denna morgon. Helt livsfarligt men ändå så fint. Med tjockjacka, halduk, tumvantar och pälsmössa bar det av mot ett skåp som vissa hade haft det mycket roligt med att byta plats på min grejer... Så nu vet jag inte vart mina böcker finns men jag har ju alltid någon annans. Kul kompisar, kul!

Redovisning sen, luck will be needed!

never to walk alone

 
Keds med animaliska mönster - hot! Skulle gärna ha alla tre paren på skohyllan när det i framtiden nalkas vår. Känns som en ordentlig bit dit med tanke på att snön precis har fallit men planering är a och o. Fothusen finns på en sida som heter Opening Cermony och har hydskydd för både gubbslurkar och körringskator :)

Vid upptäckten av dessa snyggingar hittade jag även en redigt snygg tröja från weekday! I svartgenomskinligt (det är ett ord!) tyg kan det inte bli mycket annat än dunder snyggt!


got to go to Gbg, sick and tired of this city

pure power

Min förståelse för män, speciellt unga mäns klädstil eller kanske mer korrekt klädväl excisterar ibland inte. Speciellt inte då jag åter igen finner exempel på att det är så enkelt att vara så snygg. Denna gång är det Zara som bevisar detta uppenbara fenomen. Även de faktum att kavaj är ett underskattat plagg i en mans garderob visar sig också vara uppenbart. Jag har förståelse för att inte klä upp sig på en vanlig vardag men ibland kan det vara mer än uppskattat att se om ni har mer än ett par jeans i garderoben eller om det finns andra tröjor i byrån.

Nyårsafton, Julafton, suit yourself och vilken dag i veckan det än är, dress yourself.




färgskala; Svart, Vitt, Grått. Utseende; Välvårdat, Sexigt, Självsäkert.


it is all given


on the spot

4131eee04fd368df5e0b2f2f81d8f917.png

 

Lady & Lufsen

Även kända som Hanna och Emil men är det "lady och lufsen meal" i skolan så ska man göra det ordentligt

 


the truth came out


Sjukligt, Oerhört, Otroligt snyggt är vad det är! Shit, jag ska ha en sånn vägg i min lägenhet när jag flyttar hemifrån. Enormt coolt. Jag är helt såld i mönster från den där testbilden som kom upp på tv när jag var liten, ingen aning om den fortfarande excisterar men snygg är den i alla fall.

helst av allt skulle jag vilja ha klockan från D&G med just testbildsmotivet på med inte helt säker på om jag känner för att lägga ut massa pengar, där kommer en nyfunnen kärlek in i bilden Tradera. Börje fick mig att börja och när det inte är så mycket i skolan så kommer jag gå wild and crazy på den sidan :) Massa finns det ju!

hallo lover!

what comes around goes around

Då var helgen officiellt slut och vardagen kommer okontrollerbart närmare. Det är sista hel-veckan innan jullovet finally börjar, inte en dag för tidigt. Helgen var de ja, jag har jobbat och pluggat mestadels men efter jobbet i Lördags var det nermot staden som skorna styrde. Möte Hanna och Elina på Voda, sekunden eller stunden senare så var vi många flera. Bland de människorna fanns Sofia, Lill-B (katarn), idol-niklas, födelsedagsbarnet pepel med flera :) Bland människorna på voda befann sig även Niklas, Dallas och Anna, det är inte varje dag men får se de stollarna men det är alltid lika trevligt!

Resten av helgen är inte jätte intressant utan har bestått av word, excell och rättskunskapsboken. digg it!

Veckans bästa; jag har fått tillbaka min kära (eller aa en ny kärlek men likadan) Iphone igen :) Funkar som den ska så här ska de iphonas för hela slanten, appikationer ska bara regna ner i den där fyrkantiga snöbollen.

good night, sleep tight
in the night you'll find the reasons why

time in space

Nu har jag precis kommit hem och lagt mig i sängen för jörnspikar va kallt det är ute nu... Kvällen började på jobbet, inte mycket att göra så helt okejs kväll med endel riktigt trevliga männskor :) efter detta så blev att springa ner till stan :) Träffade Hanna och Elina på voda och inte alls länge efter det så var vi fler än tre... Det lilla hörnet som först var ganska rymligt blev trångt och mysigt ;) aha, efter mycket väntade, letande och tittande utanför så blev det att käka nattamat för att sen hamna på ett riktigt random plats där de skulle vara efterfest men blev mest hets som vissa ägnade större delen av kvällen till :D Men nu efter en ordentlig natt-promenad så är jag nu hemma och tänkte sova bort några timmar... Ska ju ändå jobba om 12 ungefär :P men tack alla för en trevlig kväll! :) Sleep right

here we go again

Men de va sjukt va de ska vara lång paus då :) det får användas till att leta kläder och lyssna på de bästa från årets idol, typ jon på auditions. Hans låt är verkligen helt otroligt bra! love it :) Iallafall så hittade jag lite nice stuff från gins tricot men so what idol börjar ju! :) later



i wanna get high

Idolfinalen måste jag ju säga är awesome! Hos mig var Erik lite av en favorit inför finalen men just nu är de redigt jämt måste jag säga :) Båda är sjukligt bra! Oh, en underbar kväll men underbar musik och godis :) Skulle ju helst vilja att finallåten är rockig också men är väl en ballad den också... jaja, back to great music.


just be yourself

1660d1f24be2dd33017ea84ecf559814.png

having a great time, better late then never!


don't be silly

"Dance like nobody's watching;

love like you've never been hurt.

Sing like nobody's listening;

live like it's heaven on earth."

with studies comes candy

Sitter just nu med massor att göra i Finansiering & kalkylering, prov imorgon och projekt inlämning på Fredag... Men då finns det glödlampor eller ljusstakar till människor här i världen. När man helt spontant får en megastor godispåse så stiger inte bara humöret utan motivationen till topp! TACK I MASSOR TILL NIKLAS! :D så nu blir det fart igen, lets räkna ut kassaflöden, soliditet, balansräkning, kapitalbehov osv. :D



 hey-ho, let's go!

there is music on the radio

Pluggandet är ett måste, så nu har jag skrivit en "Plugg att göra"-lista.. så det är dagt att börja bocka av :) Jag förstår inte hur lärarna kan stå och predika om att vi ska planera när de inte kan göra det själva. Alla ska lägga proven innan loven. Hur fan ska vi kunna prestera då? Gah! über aggresiv mot lärare..

Jaja, get back to it. here we go!¨

 


huge bump

ja tack till den klänningen (och kroppen) på nyår! :) Vore verkligen inte fel.. kanske skulle ta tag i sig själv och plugga lite för att sova tidigare än tidigast ikväll :) Have a good one!


bring me to bed

Efter en lång plugg natt och en skoldag mellan 8-16 så är jag trött, inte bara trött fysiskt utan typ uttröttad men går man plugglinje så gör man och det är ju en rätt stor bunt som klarat av de innan så visst ska detta gå vägen någon gång :) Så nu sitt/ligger jag i sängen och slappar, fick även besök av kisse-katten precis! Blir att ta lite av tårtresterna sen i helgen och sen kaaanske kanske göra lite FiKa :)


hon tyckte inte att det var lika roligt att ta kort.. tråkmåns

endless love

Jag är tvungen och verkligen tvungen att lägga upp denna underbara musik till er som kan ha missat den! Jag älskar den hur mycket som helst just nu :) allt är från serien Glee som går på tv just nu! Lyssna på dessa låtar och checka serien! It's so great, you will fall in love :) ♥








i have been dancing with everybody

Helgen börjar nu komma mot ett slut och det ska både blir skönt men samtidigt tragiskt. Jag har haft en otroligt, fantastiskt rolig helg och hoppas verkligen på fler av samma sort framöver. Det lilla minus som fanns var de höga förväntningar jag hade för club milk, enligt rykten så skulle musiken vara så bra och draget underbart men det föll inte mig i saken alls.. Jag vill dansa till musik där det är text någongång i låten så att man ska "sjunga" lite samtidigt som man dansar. Dedär med baara ljud kan man väl kalla det hela tiden blir lätt uttjötat men gör det bästa av situationen och dansa på fick det bli igår :) Hade en mycket trevlig kväll iallafall.

Idag har jag sovit mer än troligen någon gång innan, det var nästan 12 timmar, inte riktigt men inte långt ifrån. Sen har en del av släkten varit här idag och fikat :) trevligt-trevligt! Nu blir det en kort stund plugg innan det bär av till pizzakväll men lillB :)

från torsdagen på bogrens

från lördagen på vatra, club milk

just dance, don't ask questions


just sing it

Nu är det dags att börja peppa för nu ska de festas, dansas och ha så jävla roligt :D För tillfället så spelas det wii at my place men om en stund blir det ner till stan ;D Here we gooo! :D


when you need a friend

Jag förstår inte hur lång denna helgen är eller iaf känns det som den är mega lång :) Men smygbörjade helgen i Tordags med utgång sen afterwork igår och utgång ikväll igen så det är inte jätte konstigt om helgen känns lång :) Men otroligt rolig så här långt! Gårdagskvällen var skit kul verkligen, speciellt tack till Niklas! :D

Nu blir det pepp-pepp-pepparkaka inför ikväll då det är club milk på vatra! Hejohå nu är det bara rakt fram som gäller, kör bara! :D Nu måste det städas, fixar och göras iordning inför ikväll :)

Have a great night, you only live once!


make it go on forever


Erik - Run to the hills
Var det någon som missade detta igår! Det var sjukligt, sanslöst bra! ♥♥♥♥♥

say tonight

Peppa peppa hallonsnäcka! :D Känner att det kommer ett större och större sug efter att gå ut ikväll :) Har massor att göra innan ens förfesten (preparty enligt pappa) startar men ändå :D Nu blir det powernap innan jag drar igång med talskrivning/övning, städning och senare övningskörning :)

It's gonna be a good night

aint is silly

Sitter i skolan på första lektionen och känner ett enormt behov av kaffe. Jag är trött och jag tror ändå att jag blir tröttare om jag sover för mycket fast tror inte att det är så denna gången, snarare tvärtom. Idag blir det skola till klockan 4 (!), färga håret på frida, ha körlektion och sen utgång! ska bli redigt kul att få gå ut nu ! :D såå hoppas jag att jag kan slänga in en powernap någongång under dagen också! :)

Nu blir det att kanske göra nått på lektionen :) Eller iaf se ut som man jobbar, det är det viktigaste :P
My eyes are burning, bring me coffee

just some pieces

Lite nattpyssel är aldrig fel, nu kom kreativa-carro fram igen och ikväll har vi sytt...  örhängen :) de ni! Inte så klurigt faktiskt :) fick inspirationen från en experia reklam där tjejen hade örhängen som såg ut som gardintoffsar och då gjorde jag mina egna :) Här har vi resultatet!

Have a great nights sleep and make tomorrow the most awesome day ever




just take a pure look


put a ring on it

Jag vill ha nu nu nu! Det kommer att komma en sjukt snygg ring till H&M och jag hoppas verkligen att den kommer till Skövde :) Även priset är kanoners! :D Blir att häcka runt H&M 24/7 så man kan få sitt exemplar :)


give me my robotfinger.


i'm digging your way


GRATTIS GRATTIS GRATTIS LILL-BUBBEN! SEBBEMOJJEN SOM ÄR 9 BAST IDAG! :D

whats your name?

Jag börjar med att säga att gårdgen var kanon bra! Tack alla som uppvaktade mig :D speciellt tack till bland annat niklas som hade bakat tårta och fixat presener :) jätte fint var det! Och alla som sa grattis blev jag jätte glad av. Tack tack tack! Just nu sitter jag på marknadsföring med skolans elitgrupp! Snackar hur man ska nå kunderna på olika sätt :) myt interesante! :) men dagen till ära så säger jag stort GRATTIS till min lillebror som blir 9 år idag!! :) lillskiten börjar ju bli stor helt plötsligt :D grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis!! Back to school!

RSS 2.0