closetnews

Missat att visa vad jag har köpt senaste tiden så här kommer de mesta ifrån Maj månad som numera pryder mina garderobshyllor :) Riktiga kap allting faktiskt!
Men nu gott folk så blir det kvällsfika med te och tv :) sedan ska jag nog på med bra chill musik, myskläder och två tidningar :) Mm, låter som ett riktigt lovande slut på kvällen :) sov så gott! ♥


vit klänning med spets ifrån åhlens, linne med färg ord (jag kallar det anti-rasism linnet) från H&M, vit tunn t-shirt men tryck av NY ♥ ifrån ginatricot och korall/rosa linne med ficka från H&M




halsband med pistol händefrån JC, halsband med glasögonformat hänge även de ifrån JC, guldiga örhängen också från JC och favoriten guld ring med nitar från glitter




klicka på bilderna för att de dem större


quote of the day


A dream is a wish your heart makes.

freeday

Tänkte lägga upp lite bilder ifrån fredagskvällen då en viss Tove påstår att jag skulle vara långsam! Tidsoptimist kan jag gå med på men inte långsam :) I alla fall så grillade jag, Tove och senare även Hanna på vasakullen vilket är en liten park/lekplats mitt i vasastan, riktigt trevligt! Jag agerade både grillmästare och sedan eldvaktare då jag raggade grenar och liknande och byggde en eldplats då vår engångsgrill höll på att dö ut :) Det blev riktigt härliga sommar bilder när solen var på väg ner så tack för en trevlig kväll!










yester-me, yester-you, Yesterday


Gårdagskvällen efter jobbet spenderades med Tove, Ahlander, Bischoff, Hellman med flera på en terass mitt i staden. För alla där så var det förfest men för mig var det mer umgänge. Då man inte är 18 år slagna ännu så kan man inte följa med och ha kul på krogen utan det bli hem och kolla repriser av bosse bildoktorn eller liknande, Svinkul!

Jag hoppas i alla fall att ni som gick ut hade det riktigt roligt! Kollade på bogrens hemsida och hittade några bakdelar som jag kände igen. Plus att jag fortfarande lite i chock att Tove hade på sig en lila tunika på igår och inte svart.. mycket annorlunda :)

Idag blir det lite mera jobb och sen morsdag firande :) jag har ju ändå bakat muffins åt min mammsibumsing :) Ni får inte glömma av av att gratta era mödrar på hennes dag idag! ♥


papaya cocoo nut

How cute are they!? Det finns helt otroligt roliga och söta smycken nu på cocoos hemsida. Jag har för er samlat mina bakelsefavoriter vilken jag inte skulle tacka nej till. Så somrigt och roligt det  kan bli. Alla ser även super goda ut så man vill baka smaka på dem. =)

             

Sedan fanns det ju massor massor massor av andra super snygga smycken och nästan alla är till mycket behagliga priser :) Ta en titt på deras hemsida vettja, kolla även mina favoriter nedanför!

Halsband
     
     
Ringar
   
Armband
    

looking good

Jag har satt ihop en av flera drömoutfits till den kommande skolavslutningen. Tråkigt nog så bör man inte bära vitt då alla studenter kommer att ha det. Jag hittade en liten dröm som går i pastellfärger och vill verkligen bo i min garderob!



Och sedan hittade jag ett riktigt kap på ett par riktigt underbara skor. Höga klackar med platå nitar och dragkedja vid hälen, kan det bli bättre? :)


hey ho, let's go

jag och familjen till IKEA för att köpa resten av sakerna till garderobrummet :)

jag drar även rakt ner i backen med mitt mattebetyg efter provet idag..

Men med lite shopping så mår jag bättre :) ♥

aahh!

FYYYYYYYYYYYRAAAAAAAAA TIMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAR!

hur ska detta gå? herregud jag har panik över imorgon! shitshitshit.

four favourites from

GinaTricot. jag hittade precis fyra stycken sommar favoriter och jag är inte själv förvånad att två av dom är korallfärgade :) Men favoriten nummer ett är ändå den svarta klänningen med den indianinspirarad pärlkanten högst upp!dagen som sådan har handlat om projektarbete och matte provet imorgon.. vetisjutton hur det kommer att gå, det är ju ändå fyyyraaa timmar som man ska sitta och försöka samla ihop poäng. Jag har i alla fall inhandlar lite prov-snask så att man kan maximera upp energin lite, det blev dumlesnacks, vindruvor och fanta. en riktig favorit! :D

nu ska jag och pappa ta kvällsfika med grapefrukt, tee och vaniljglass med oboy ovanpå :) smarrigt värre! ♥





good music loves my ears

Jag bara älskar musiken och texten i IQ reklamen som har börjat sändats igen på TV. den när de är på bröllop nu vet! För er där det inte ringer en klocka eller tänds en lampa så lyssna här:) Tack Peps! 


quote of the day

Dröm
om morgondagen

Minns
gårdagen

Lev
idag

changes

yes, you are right! jag har ändrat uteseendet på min blogg. Kände att den var lite tråkig och höstig så nu är den lite mera matchande till årstiden. Bilden som headern är tagen på utkiksplatsen i Lysekil. Det är nog bland de vackraste platserna på jorden. vid solnedgången är hela himmelen i rosa nyanser och man kan se hur långt som helst :) Under hela sommarmånaderna är den platsen helt underbar :) så det kan jag verkligen rekomendera! :D

Nu ska jag ordagrant krypa i sängs för jag har så ont i fötterna efter att ha jobbat :) men vad gör man inte för lite cash! nightynighty! ♥

asos, bikini and shoes

       

     


summary of this weekend

Nu är då ledigheten slut och tillbaka till skolan och allt vad det innebär. Helgen har bjudit på en hel del roliga och andra mindre roliga upptäkter :) Samma dag som ledigheten började så kidnappade vi Hanna och firade henne lite smått :) Sedan på Torsdagen så var det dags för hard workwork för min del. Efter jobbet så försökte jag hitta folk som ville umgås men då alla har fyllt 18 (det känns iaf som om alla) och ska ut på krogen så får vi unga och friska softa framför tvn med godis :) Träffade Hanna Lindström och co. när de var på väg ner mot krogen och då va jag sur som satan för att jag inte ens har möjligheten att gå med.. menmen.

Fredagen var min helt lediga dga på länge, jag varken jobbade eller gick i skolan :) så då blev det frukostfika med Lindström tills det började regna :) Lite senare på kvällen så for jag vidare till Fanny Berggren för att käka grillat och kolla på 27 dresses :) riktigt trevlig kväll! dock en nära-döden-upplevelse när vi fick skjuts av denise.. ojojoj!

Lördag och Söndag har tillbringats på jobbet. efter jobbet i Lördags så kände jag mig riktigt hurtig då jag var ute och sprang vilket inte har skett på ett bra tag.. När sedan Sofia kom hit så skulle vi gå och handla ingredienser till att taga tacos men då var det stängt och vi gick på till riviera för att dela på en pizza och det var den absolut flötigaste pizzan ja någonsin sett! Det var små sjöar med fett mellan såsen.. uschuschsuch va illa vi mådde efter den! Men för att förbränna den så var vi ute och gick i ca 1,5 timme och pratade ut om allt och ingenting :) Sedan var det sleepover då båda två var helt dödströtta! :)

Så nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och ska antingen slappa eller ta mig ut på en löprunda idag igen, får se vad vädret tillåter :) ska jobba lite med projektarbete och måste plugga matte :S aja, trevlig helg har det varit iaf :D ha det skönt allihop och hoppas ni har haft en bra helg! :)



more from H&M to love

Hittade ännu fler favoriter ifrån H&Ms höstkollektion och det är verkligen inte "h&m-stil" på kläderna. Det mesta är riktigt snyggt så här får ni några av mina favoriter! Ni kan se resten här :)

           
 
 
  


and I quote

"They say you're always lookinng for a job, a boyfriend or an apartment. So let's say you have two out of three .. and they're fabulous plus, you have great friends. Why do we let the one thing we don't have affest how we feel about all the things we do have?" Carrie Bradshaw



what a lookbook!

Kollade precis in bikboks lookbook för sommaren 2009 och jag är kääär! Vilken inspirationskälla och massor av härliga sommar bilder som göra att jag bara längtar ännu mer till värme :) måste också erkänna att jag nu igen längtar efter långt och sommrigt hår.. menmen. Här har ni lookbooken och några av mina favoriter ifrån sommarkollektionen som fanns på deras hemsida. Älskar älskar älskar bilderna!

     
    


favoriter ♥
    
     
   


the snatch

Eftersom vi hade ett födelsedagsbarn så var vi ju tvugna att försöka fixa nått, tyvärr så var inte vädret riktigt på vår sida.. och inte alla personer heller men men. Kvällen började med kidnappning av huvudpersonen Hanna Mörk, vilket utfördes utav mig och Tove maskerade :) Sen vidare i bilen för en helt ovärd runda runt Skövde :) sen tillbaka till stan för att köpa hamburgare till Tove och låta hanna sträcka på benen på stadens gator. Sedan dit vi hade planerat och bett folk att komma och stort tack till ni som var där =) efter skönsång och en omgång kubb så avslutades kvällen med Hitta Nemo hemma hos Lindström :) Trevlig kväll i Hannas ära!


Tove är redo! "nu kör vi"

en kidnappad körk!

underbar sång ifrån födelsedagsbarnet på Mcdonalds

på plats :)

avslutande filmkväll :)



interested




what i would die for right now

Idag har jag en bad hair day, jag och mitt hår kom helt enkelt inte överent imorse. Just nu sitter jag med Oscar och skriver projektarbete, dock har vi en liten paus just nu men det behövs ibland :) Så just nu sitter jag och verkligen trånat och önskar att jag hade långt hår! Jag trivs oftast med mitt men jag tycker det är så snyggt och enkelt att göra snyggt. Åh! jag vill ha långt hår nu nu nu!

Kolla bara in dessa bilder på Nicole
snyggt,snyggt,snyggt



Hanna Körk 18!

Dagen till ära så hyllar vi vår egen HANNA MÖRK! Denna underbara människa har tro det eller ej kommit upp i denna underbara ålder vilket man inte skulle gissa :) Vi säger bara GRAAAAATTIIIIIS!




feet in pain

efter att ha sprungit om inte kutat omkring inne på jobbet mellan 17-23 ikväll så är man ganska så trött och har ganska ont i fötterna. Den enda tanken jag hade under timmarna på jobbet var "vem fan går ut och käkar på en tisdagkväll?"  och svaret är massor! men som sagt pengar är pengar och de kommer att behövas i sommar :)

Jag sänder även ett extra Grattis till hanna min vän som spikade hennes teoriprov idag, de är rätta takter! GRATTIS!

Jag måste säga att det är Nu precis nu som man som singel vill ha ett par varma mans armar att krypa upp i. Men om man som jag inte har det får man göra det bästa av situationen och njuta av att få ha hela sängen och allt täcke för sig själv istället :) Sov nu så gott allihop, godnatt kramar från mig :) ♥


morning sunshine

Jag sitter på dagens egentligen andra lektion men när jag kommer hit 07:55 så säger läraren att nej, vi ska inte ha lektion idag så för mig var det bara att traska hem och ta en powernap :) alltid skönt med lite extra sömn! Nu sitter jag och ska leta information om hitler, kanonkul! Efter skolan blir det direkt till jobbet för att tjäna pengar :)

Imorgon är denna skolveckan slut, helt underbart så det blir lååång helg! Ska jobba största delen av helgen men hoppas på bra väder så att man kan vara ute lite :) Måste göra projektarbete och inlämning men inte idag :)

Ha en bra dag!





hot or..?

Modellsaijten models.com har en lista över de 58 snyggaste modellerna varav tre är svenskar :) Enligt mig så är största delen av grabbarna inte så super heta, de ser bra ut men inte shit-wow-herregud snygga :) För att se hela listan så klicka bara på vinnaren av tävlingen Baptiste Giabiconi och glo igenom dem. kna inte påstå att det är vrålsnyggt..



lookbook autumn/winter by H&M

Ja, jag vet det är snart sommar och jag snackar höstkollektion ifrån H&M men det är endast i förebyggande syfte :) Så för er som vill planera inför hösten vilket inte låter så lockande så hoppas ni hittar inspiration här :)

Women

     
   
    

Men
    
    
    

Så här ska vi se ut i höst om H&M får bestämma, jag älskar orkesterjackorna som på första herr bilden :) vad tycker ni?


music makes the world go around

Har dunkat Spotify hela dagen efter jobbet, jag verkligen älskar det! Man söker på en gammal goding så kommer det massor av låter ifrån minnernastider :) Det som har dunkat högst idag har varit En jävel på kärlek och John Mayer, det har varit max volym och skönsång till grannarna :D Sen ut och vandra med Hanna och tidsoptimist som jag är så fick jag lite bråttom och då kom en riktig goding låt med gruppen Säkert! som heter Sanningsdan, jag diggar den i alla fall :) Här är den om du vill lyssna på den, nu ska jag sova och ladda inför kommande vecka! ha det underbart





fairytale

Norge är vinnare av årets schlagermästare och söt-nöten och Windolf kopian Alexander Ryback var landets representant. Festivalen sågs men Frida, Jimmie, Julia, Mattias och Hanna och det kändes som om den aldrig skulle ta slut.. herregud va långsamt det var ibland.. men men för att sammanfatta festivalen så Sverige är inte speciellt bra medans Norge imponerar både i musikväg och utseendemässigt :)

Morgondagen bjuder på arbete och sedan fika med Lindströmerskan. Kanske blir att man slänger in en powernap mellan det :)
Nu har jag kollat klart på kvalitets filmen Hot Shots 2, helt värdelös film som alltid funkar på ensam-hemma-nätter :) Sov sött Sverige ♥














dubble music crash

När man behöver lite glädje musik helt plötsligt så ska youtube och spotify krascha samtidigt! arrh! aja ska nu iväg till frida med flera för att kolla på Malena i Eurovisionsfestivalen i Ryssland :) Glöm inte Ettan klockan Nio! 

Ha en bra kväll allihop!






dancing cop

Hittade ett klipp på en trafikpolis i Usa som gör jobbet en aning roligare genom att dansa! Han har hållt på att dansa fram trafiken sedan1984 men det är först nu som han har blivit riktigt känd genom youtube :) Helt underbar kille!
Alla älskar den dansande polisen
Idag har jag slappat i skolan med projektarbete sen stan med tove för att fika på skolgården (skolan i våra hjärtan) och sen hem och fira min syster, dock blev det inte så mycket firade av mig då jag helt och hållet sten somnade i två timmar efter att vi hade käkat :) aja, imorgon blir det jobb och sen mer firande tror jag.. Sov så gott!


Alla älskar den dansande polisen


week 20 - done

Sista dagen på vardagsveckan imorgon och det kan nog vara en av de segaste på länge.. Jag har varit upp och ner och lektionerna har tillägnats projektarbete. Det blir intervju på Måndag med vår kära Björne :) Helgen, jaa vad händer i helgen? jag ska jobba 12-17 lördag och söndag men sen då. Det är nog bland de första helgerna som jag inte har en enda plan men det kommer väl alltid upp något :)

Under mitt letande efter present till systern min så hittade jag en flashig t-shirt och grymt coola solisar på ginatricot, de får nog bli stekar brillorna till smögen och kommande utomlandsresorna :) 59 kr endast!



I'll shine up the old brown shoes

Det var någon i korridoren som sjöng på låten ifrån 10 orsaker att hata dig och nu kan jag inte sluta sjunga på den! Det är verkligen en låt som sätter sig på hjärnan och när jag tänker på filmen så vill jag ha en egen Heath Ledger.. Så snygg, så talangfull och inte levande men en liknanade honom iaf :) Nu är det projektarbete som gäller! wie :)




happy birthday to

min syster Pernilla som officiellt blir fjortis så nu börjar hennes år då det är okej att slänga in massor av zzz och h överallt i meningarna och varenda person man träffar älskar man mest av allt, men ska man vara fjorton så ska man leva fjortis! :) Puzzzzah




i had one more thing to say

jag glömde säga att jag har köpt ny telefon nu! Har fixat min nya vit/silver färgade sony ericsson så jag är super nöjd!  Måste också göra er lite avundsjuka då vi har påbörjat vår renovering/skapande av min nästan walk-in-closet. Det är inte en riktig men nära nog för min del! Det kommer att bli super-duper när det är klart! Då ska ni få se bilder på den :) Nu, sov så gott och ha en bra tisdag imorgon! :)


gladiators

Hittade URSNYGGA gladiatorsandaler på dinsko idag så tänkte dela med mig utav dessa godingar innan jag somnar :) nightie nightie





request

Just nu känns det som att alla och jag menar alla fyller år, så fick ett tips om att tipsa om välkomstbåler vilket alltid är lika trevligt och uppskatatt. Jag är ingen expert inom detta området men det kanske finns något som kan hjälpa er!

Tips 1: Frukt är ett måste! Massor utav några utvalda färgglada frukter. Använd gärna färska och frysta då de frysta fungerar som goda isbitar :) Bra och snygga fruker är till exempel stjärnfrukt, hallor, jordgubbar, kiwi och även godisbitar kan vara roligt!

Tips 2: Glöm för all världen inte att göra en alkoholfri variant, det kan komma folk som ska köra eller inte vill dricka alkohol och om inte så fungerar den även som varannan vatten.

Tips 3: Gör alltid för mycket, folk dricker gärna mer än du tror. Det finns dock en gräns för om du gör för mycket så tar foolk waay to much..

Tips 4: Kul extra saker kan vara platsglas (helt enkelt lättare),  permanet marketpenna så kan alla skriva namn på sitt glas, extra tillbehör vid sidan av så att man kan lägga till det man gillar mest :)

Tips 5: För sig som inte vill blanda en hela skål med bål kan du alltid bara köpa massa olika ingredienser och sedan ha det som en buffé. Det finns massor av olika drinkblandare på ica till exempel sen behöver du vara slödryck och tillbehör. Även gärna accessoarer!

Tips 6: Några super bra sidor är bålrecept a-ö, systembolaget och tasteline där hittade jag några recept som lät goda :)

Lycka till på alla era fester! :D


let us go somewere sunny!

Efter skolan var det ner till stadens resebyråer för att hitta tips till en resa. Jag, Tove, Emelie, Johan, Anna och Annika tänkte dra iväg sista veckan då skolan börjar så sitter nu och letar resor som bara den. Just nu har jag och Tove hittat en resa till Turkiet, Alanya och en till Bulgarien, Sunny beach som verkar toppen så får se vad det blir av ett :) Tips och ideér mottages gärna :)



H&M categories

Fick reda på att H&M kommer att köra en exclusive kampanj på divided avdelningen med snygga kläder och sen kommer kändisar-mot-aids-kampanjen i år igen med massa snygga t-shirts! Var innne på hemsidan och kollade och hittade små gobitar som inte skulle vara helt fel :)  Exclusive kläderna kommer att komma i butik i september så tills dess är det bara att vänta och dregla. Däremot kommer fashion agains aids kläderna ut i butik redan den 28 maj så då är det försten dit som gäller!

från H&Ms vanliga utbud:


lite ifrån exclusive kampanjen:

från kommande aids kampanjen:
love
K
ändisar som har designat detta året är följande: Dita von Teese, Katy Perry, Róisín Murphy, Estelle, Cyndi Lauper, N.E.R.D, Robyn, Yoko Ono, Yelle, Kathrarine Hamnett, Dangerous Muse och Tokio Hotel. 



HANNA

Av någon hemsk andledning så missade jag att göra ett grattis inlägg när  världen bästa Hanna Tinglöv  fyllde 18 s¨du får ett nu då du har fått körkort! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Detta firades med pizza i lidköping och hurtiga som vi är förbrände vi pizzan snabbt genom parkeringsdans, för er som inte förstår så finns förklaringen på facebook! :) Men igen Grattis Hanna!
ps: tack cash* för en förträffligt underbar roadtripp!




let's make the sun appear




by bought bought

Stan med mamma är alltid lika givande och roligt. Efter idag kom jag hem med en vit spetsklänning, ett par blommiga balleriana skor och en skinnjacka :) är fortfarande inte heeelt säker så jackan men det är ju öppet köp så får se hur det blir, den är trots allt svart vilket jag helst inte ville ha men men.. bilder kommer

Imorgon är det inga lektioner utan projektdag hela dagen, vi ska lyssna på treornas projektredovisningar.. Min grupp ska gå på Tjejer i Fokus  Vem gömmer sig bakom svarta kappan, Modevining Modet genom tiderna, kanske inte de roligaste men modevisningar är alltid trevligt :D vi hoppas på goodiebags :) efter skolan blir det träning med Sofian och det är välbehövligt för det var banne mig ett tag sen..

Nu blir det lite tv och te innan det är dags att sova, sov sött!



go mustasch!



Mustaschkampen har dragit igång så nu är det upp till bevis grabbar och gubbar! Genom att deltaga och tävla så bidrar du till forskningen av prostatacanser och uppmärksammar problemet.

Tävlingsregler och annan information hittar du på hemsidan :) så på med muschen!



watch it.

Nu finns i alla fall en video ifrån valborg upplagt på facebook. Ni som syns i videon är Jimmie, Ricard och Anders men det är fler av er som var där som hörs då ni tar i för kung och fosterland när ni ska avsluta låten När vi två blir en. Jag tackar för er medverkande och för er som vill ha fler videor ifrån denna dag får ta kontakt :) Have it!



shut up and drive


Hittade volvos hemsida där man kan designa sin egen C30, min drömbil :) Jag satte ihop en svart med snyggt mönster och lite annat smått och gott så som en stor diesel motor, nästan all utrustning osv och med allt detta så kostade den 346.100 kronor.. Det blir lite svårt att ha råd med den med min lilla servitrislön :P Om du vill göra din version så gå in här!

Nu blir det tillbaka till Spanska och Historia böckerna och sen kanske man ska släpa sig ut på en spring tur eller iväg till gymmet, vi får se :)

love to you all!










summer in the old days




Jag vill ha SOMMAR nu nu nu!!



varlborg pictures



och johodå bergström video kommer att komma på facebook varesig du vill eller inte.


hard work work

Det är så min helg har sett ut i det stora hela. Har haft små inslag av mina kära vänner där i mellan :) Idag gjorde jag en tråkig svenska inlämning både innan och efter jobbet. Fick finfrämmat utav amanda och sofia idag på Benidrom, alltid lika trevligt med lite glada miner :D reunion snart tycker jag!

Aja, imorgon är det måndag igen och denna veckan bjuder på start av projektarbete, spanskaprov och religionsprov vilket alltid är lika roligt. Onsdagen ska dock ägnas åt att lyssna och titta på treornas projektredovisningar så det är slappt.

För er som sitter hemma och bara väntar på att bilderna ifrån valborg ska komma så kommer dom så fort som möjligt, håller på att lägga in bilderna nu och eftersom jag har massor av överskottsenergi nu av någon konstig anledning så kommer de på en gång :) Puss&Kram


i need technology

Jag är riktigt sugen på att köpa nya tekninksaker, draget efter teknikprylar är nått som går i familjen och nu har det börjat i mina fingrar! Jag har hittat lite saker som jag skulle vilja köpa eller få..

Minidator, jag börjar bli riktigt trött på min jätte till dator och skulle gärna vilja ha en minidator som är så inne nu. Just för att den är så liten och smidig så skulle man kunna ha med sig den mer, behöver helst ett bärbart bredband då också..

Är det någon som har tips på någon bra?




Ny mobil,
jag har sagt det tidigare att jag vill byta ut min telefon. Just nu har jag fortfarande min systers telefon som nu vill ha tillbaka den och jag vill inte ha tillbaka min LG klump. Tänkte därför införskaffa en sonyericsson w320, se bild. Vet inte om jag vill ha den i svart eller vitt men det lutar åt det vita hållet, vad tycker ni?





Ipod, joo jag har redan en stor ipod av den gamla modellen som fungerar super men jag är lite sugen på att köpa den lilla nu. Den är mindre med samma funktioner och även bättre. jag skulle helst vilja ha en hel vit, det vore så snyggt men har inte hittat de ännu, sen är det pengafrågan som är problemet..





Epilator, som en rakapparat som nopprar bort håren. Jag är så trött på att behöva raka benen hela tiden så funderar på om en epilator funkar. Är det någon som vet om det fungerar bra? Eller om det gör ont? Tycker att det vore en bra investering om det verkligen funkar, och vill man vara fin så får man lida pin.





swim in the moonlight

Efter jobbet så stack jag till hanna för att grilla eller för min del pizza :) Efter studsmattahoppande, dubbel vinst i kubb och några koppar kaffe så packade vi in oss i bilarna och styrde mot skultorp och sjötorpasjön för att hanna, tove och ljung skulle bada! Ljung var först i men snabbt efter var hanna och tove som faktiskt inte tyckte att det var såå kallt, jo just de! Men bra jobbat i alla fall! Bilder ifrån denna trevliga kväll kommer självklart! :)



the day of today

Idag har jag mest varit ute och sugit in all sol jag kan få. Sedan till jobbet klockan fem för att servera pizza fram tills tio/elva så nu har jag landat i soffan hemma his mamma och funderar starkt på att dra mig till sängen. Men tänkte först presentera min nya slappar favorit låt av kate perry. Ni hittar videon här så nu är det bara för er att lyssna och säga vad ni tycker om den. När jag själv lyssnar och sjunger med så byter jag ut with him mot alone i refrängen, se nedan. men det är bara vad jag gör ;)

Så nu hoppar jag till kojs! Sov så gott nu allihop ♥

Cause when I'm with (alone) him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes



valborg,

är precis avklarad. Alla har gått hem efter att ha grillat och chillat hemma hos mig i skultorop. Jag har inte mycket bilder ifrån denna händelse men det kommer. Det kommer även att finnas filmer på folk på Facebook men även det kommer senare. Jag måste säga att det var en lyckad kväll men roligt och trevligt folk på många sätt ;) så tack så mycket!

Imorgon eller snarare senare idag så blir det jobb för min del, 17-21 med pizzabagarna! Men som alltid pengar är pengar i slutändan. men nu blir det nog sängen iaf, trött som bara den! Ha det underbart och njut av långhelgen :)



RSS 2.0