when you fall, get up


saying good night with some great music ;)

this is where you should start to live


det är ungefär såhär som dagarna har spenderats, med vänner och sommarlandsfolk på olika äventyr. Sen en spontan roadtripp med två Göteborgsstollar och sova i bilen. Men mestadels njuta av sommaren men underbara människor! :)

rain like a mirror on the ground

Jag måste nog vara bland de mest ojämna bloggarna någonsin. Jag får mina små ryck när jag känner att jag inte har skrivit på länge och säger då till mig själv att jag ska ta tag i de och börja blogga mer men det lyckas alltid rinna ut i sanden tills nästa ryck kommer :) så jag får se hur länge det varar denna gången.

Tänkte slänga in lite bilder på datorn och sen upp här. så back in a minute or two :)

no sunshine in my bed

good day at work men imorgon blir de ännu bättre, tydligen ska de spelas in nån ny tv-serie där imorgon. Ändå lite spänning på jobbet :D haha tänkte bara skryta lite om mitt flashiga jobb! men nu blir det en kopp tee, lite bra musik och sängen som lukar underbart :) natti!


hittade the most awesome brillsen ever, solisar med keps ;)


a simple kind of freedom

Som tydligt kan ses så går miyy bloggande i omgångar men det är mest beroende på att det är sommar och jag både jobbar och har roligare saker för mig än att sitta framför datorn. Men ska väl försöka uppdatera lite bättre och ta lite mer bilder på vad jag gör också. Bli lite mer som en bloggare helt enkelt :) Men på senaste tiden så har jag hängt mycket i älskade Göteborg. Var åskådare av partille cup och njöt av ledighet och trevligt sällskap. Sen idag var jag där igen för att besöka Liseberg för första gången på flera år och vi hade riktigt roligt! Men annars är det på Skara sommarland som jag snurrar omkring mest, det är även dit det bär av imorgon. Men innan ska jag få lite sömn och hoppas på att det blir bra väder imorgon så jag slipper jobba i regn :) Men god fortsättning och på återseende! Godnatt


clarity


just give it to me


dancing on my own


white touch of summer

Att ha balkongdörren vidöppen utan att frysa, ligga upp-och-ner i sängen med underbar musik spelandes och tankarna snurrandes i hela rummet är de lugna sommarnätternas melodi. ville bara tala om det och påminna er om att just nu, varje dag är den bästa tiden i livet.

cracker


Efter att ha jobbat hela helgen i värmen så är det dags med lite ordentlig sömn, skulle dock vilja jobba början av veckan också för att samla ihop lite slantar :) men nu ett avsnitt av how i met your mother och sen hoppas på att sommarland behöver en trogen arbetare imorgon :D night, baby!

RSS 2.0