mr.sun and mrs.sunshine

Dagen: Sol, sommarland i värmen, vila, baguette med gurka, jordgubbar och mjölk, pimpim och fotbolls Vm

Kommentar: En underbar dag med massa skratt på jobbet i solen. Sen bara slappa hemma i soffan med pappsen. Fick jordgubbar med mjölk och pimpim för att förgylla kvällen lite extra framför argentina-mexico matchen. Måste bara tillägga att jag älskar vädret men inte jobb-solbrännan/bonnabrännan som jag kommer få.. :)

Peace&Love

you are, but not as much as me


in the middle of summer


Så här såg min midsommar ut med amanda, största delen av kvällen bestod av att laga och äta mat, fika och snacka småskit :) En riktigt trevlig kväll med fruktansvärt trevligt sällskap :D Sen en riktigt varm dag på jobbet idag med massvis av sol :) Imorgon hoppas jag på samma väder, gnight!

sun, wind and supermarket


Glad midsommar! Nu drar jag till ICA :D

sunlight all day long

Nu är det midsommarafton, det är alltså mitt på sommaren.. det är oroande om det skulle vara så att halva sommaren redan har gått när jag känner att den precis har börjat :) Men iallafall nu är det midsommar och om en stund blir det upp till amanda vid simsjön och fira :) Imorgon blir det ut till sommarland och sprida glädje igen ;) Men glad midsommar till er alla! :)


touch the ground again

Det är väl ungefär nu, iallafall snart som jag kan landa igen efter allt som hade med studentfirandet att göra. Det var de mest fartfyllda, händelserika och enegriska dagarna någonsin. Så roligt som vi hade det och bara stämningen med alla studenter den ena mer laddad än den andra! Ojojoj jag får högre puls bara av att tänka tillbaka på det. Men det är inte konstigt med alla olika känslor som bubblar upp! All den kärlek som man haft och fortfarande har till alla studenter är obeskrivlig. Över förmågan att kunna beskriva med ord. Jag känner fortfarande visst rus efter studenten och glädjer mig över att saknaden av allt och alla inte har kommit över mig än. Men samtidigt vet jag att det kommer att komma någon gång så nu är det en väntan på någonting oönskat. Dock väljer jag att fokusera på den glädje som fortfarande finns kvar och hur kul jag har på sommarland. Positivitet är och gör allt så mycket bättre, roligare och härligare.

Vill bara ännu en gång tacka alla studenter för att ni gjorde studenten så underbar och oförglömlig! ♥

RSS 2.0