Fe B


Nu sitter jag och min underbara klass och ska jobba med Winkonto eller Visma men det är bara "smartisarna" Hanna och Tove som försöker sig på de tråkiga programmen. Det är bara massa företagsekonomi och det är tråkigt om nått. Vi andra sitter vid bilddagboken, spelar eller bloggar. Men det är ju ändå sista lektionen på fredag eftermiddag och klockan är 15:13..

Det som har hänt i veckan är inte mycket alls, har inte haft mycket läxor men vi hade matteprov i tisdags och jag kan bara säga Hej IG! det gick piss. Men jag har förträngt det nu och ser positivt framåt! En rolig sak är att Världens Bästa Tove Thorold fyller 18 idag! ska ladda upp lite underbara bilder senare på födelsedagsungen :)
Vi har även haft besök av en kille, Thomas, som kanske ska börja samhäll och ville kolla hur det var. Riktigt trevlig kille de där! :D

Men imorgon så blir det kommentarer om vad som nu händer idag och bilder till de!
Ha en bra helg nu allihopa!
<3


todaysoutfit


Då var det måndag igen, för min del så är måndagar en riktigt slapp dag i skolan. Jag har tre lektioner innan lunch och sen slutar jag 12.15! Men på något konstigt sätt så lyckas jag alltid vara kvar i skolan till halv tre tiden.. aja, nu ska jag sätta mig och plugga matte, prov imorgon! Men tänkte visa vad jag hade på mig idag

♥ svart kofta, Lager 157
♥ svart-vit tröja, Mammas
♥ svart linne under, gina tricot
♥ svarta strumpbyxor, lindex
♥ sjal, Lager 157
  Puss! <3


250109.


Denna söndagen har spenderats vid mina matteböcker och jag har fått ganska bra koll på det jag behöver kunna tills på tisdag :) Sen har jag städat och organiserat mitt smink, räknade ut att jag har 88 ögonskuggor och typ 10 rouge. Det kan alltid vara bra att ha! :D

Jag funderar starkt på att klippa mig nu som jag hade för ungefär ett år sen. Kollade på bilder ifrån förra julen då jag tog kort på mig för att prova min då nya mobil. Och tro det eller ej men mitt hår var kort och jag menar kort, det nuddade inte ens axlarna. Och nu ett år senare så är mitt hår nästan dubbelt så långt och då har jag ändå klippt mig två gånger eller nått sånt. Men iallafall så vad tycker ni, ska jag klippa mig eller inte? :D
      

Så här såg jag och mitt hår ut för ett år sen. Och idag är det längre än så här men hittade ingen bättre bild.

Så, vad ska jag göra? Klippa eller Behålla?

göteborg.


Igår så var jag med favoriterna Hanna och Tove i Götoborg och shoppade och jag måste säga att vi åkte dit i precis rätt tid. Det vara slutrea överallt! Och det betydde halva reapriset och det gillar vi.
Det jobbiga med när det är rea är att jag alltid lyckas hitta någonting som jag vill ha som inte är på rea, och igår var inget undantag.. trots rean så köpte jag ingenting på rean. Hanna fyndade däremot en skit snygg väska på åhlens för endast 50 kronor! 

Det jag köpte var ett långt linne/klänning ifrån HM och en underbar väska ifrån Bianco


  

Tack Hanna och Tove för en Super dag! ♥


icequeen - not

Jag och skridskoåkning är inte som mjölk och oboy, mer som olja och vatten, det är en helt livsfarligt! Och idag så blev jag så gott som tvingad att åka skridskor fast än att jag sa att jag är sämst i Sverige..
Om man ser logiskt på skridskoåkning så är det, små, små stål skenor som jag, en obalanserad, 170 cm lång klump ska balansera på, och det är inte på en kudde utan en svin hal och stenhård is! Fick känna en del på isen då jag kom hem med nästintill knäckta anklar och mörbultad kropp :)
Så skridskor är ingenting för mig kan jag meddela :D

Annars har dagen haft ett skönt flow, och imorgon är det fredag och det tackar man för, det bästa med veckorna är ju helgerna :) Hoppas att alla får en underbara helg!

                                                         


i love right now..


Idag har jag haft en speciell kärlek till en beyonce låt, Singel Ladies (put a ring on it) . Jag har nog lyssnat på den 20 gånger bara nu på eftermiddagen och kvällen. Så jag tänkte dela med mig av min kärlek, här har ni min "dagens låt"! Min andra dagens är en underbar hemsida med sjukt snygga tapeter och väggklistermärken, jag vill ha allt därifrån i min blivande lägenhet!

            



I confess


Hej!

Jag vill medge att jag kanske överdrev en aning när jag beskrev mitt nästa schema för nu när jag har sett det så är det inte helt fel. Efter att man har hört att vårterminen i tvåan är så gott som döden så är det nästan, och jag säger nästan, att jag ser fram emot den. Jag citerar Hanna Mörk "När man ligger hemma och är sjuk så kommer man på att det är ganska skönt att gå i skolan ändå, med alla kompisar och allt folk." Det är bara proven som är det jobbiga". Jag håller med, skolan i sig är ju inte tråkig med kompisar och liknanade. Det är därför som jag ser fram emot kommande tider med ljus och värme!

Men för att vara lite negativ ibland så måste jag säga att information på gymnasiet till elever är helt ofungerande. Nu inför vårterminen så har jag valt Organisation och Ledarskap som ett I-val när jag idag frågade vilka kurser jag kommer att ha tillsammans med de andra som går företagargymnasiet så tror ni inte att jag ska ha just den kursen fast i trean. Och dett kommer inte någon fram till förens en vecka innan kursen startar.. Aja, jag får, om jag vill slippa att läsa I-val överhuvudtaget nu om jag vill och spara 200 poäng till min Matte C och Engelska C i trean och så kommer ju mitt schema att förbättra sig ännu mer! Men jag har inte bestämmt mig ännu om jag ska läsa en extra kurs nu ändå, typ en rolig kurs som kan liva upp stämningen i vardagen. Men det är fortfarande en olöst gåta :)

 
Först är mitt nuvarande schema och det andra är mitt nya schema och de med en gul ring runt omring är de lektionerna som jag isåfall får ta bort. Man ser inte vad det står men man ser lektionerna iallafall.

Kramar!


Information&Layout


Nu sitter jag och mina goda företagar vänner Malin, Julia, Oscar och Jens och har Information och Layout med den Underbara läraren Natacha-Manhacha! Idag har vi lärt oss att koppla brev, verkligen inte jätte svårt men det har tagit hela lektionen. Och eftersom vi är den klassen som är lite efter i denna kursen så slappar alla och sitter vid bilddagboken, facebook mm och om Natacha-Manhacha bryr sig, nope!
Har idag även tagit reda på att jag är så gott som körd i Matte B kursen. Efter ett ynka jullov så är allt borta.. PQ formler, alla termer och allt annat som är viktigt att kunna till provet som  vi har vecka FYRA! ojojoj, härlig planering jag har. Jag hade ju med mig böckerna och allt hem och även med min upp till sälen, men gjorde jag nått? Nej inte ett smack, jar har inte ens öppnat boken och det ångrar man nu. Så resten av veckan kommer att gå åt till att studa matte och göra spanska, vilket jag är helt otroligt dålig i, jag fattar inte att den kvinnan till lärare kunde ge mig mvg i mitt-terminsbetyg. Men jag är inte den som är den utan jag tackar och tar emot.

Meen, de va en annan grej också. Mitt kommande schema! Jag har inte sett det ännu så jag ska inte säga nått men vad jag ahr hört så kommer det bli värre än det jag har nu.. så nu är det upp till kamp emot Birgitta Johansson aka Storken för att försöka få mitt blivande schema en liten ynka bättre. Men jag gissar att hon kommer att säga att jag får skylla mig själv, jag går Samhäll Ekonomi med Företagargymnasiet och jag går i fel klass och jag går i tvåan vilket någon har bestämmt ska vara skolans största pina.. aja nu ska jag hem och göra chokladbollar och städa :) pusshej!


slowly


Min dag kan sammanfattas men tre ord, SLAPP, SLAPPARE, SLAPPAST! Jag har verkligen inte gjort någonting på hela dagen men jag hissar att resten av sverige har gjort underfär samma sak. Har dock lite lite lite panik över vår sälenresa! Vi har inte köpt någon mat överhuvudtaget, jag har absolut inte packat någonting och vi åker på Söndag!! Det är jätte snart verkligen ! Jag längtar vrål mycket men är fortfarande lika stressad över maten för Ingen av dom som ska med tänker på saker som detta, det är bara vi tjejer som har hjärnor för sånt här. Så nu har jag fått ur mig mina agritioner och känner mig som ny. Men skulle fortfarande uppskatta lite mer hjärceller i arbete hos ni pojkar som ska med till Sälen! :D

Nu ska jag kolla klart på Day after Tomorrow !
Ha det bra, puss!



newyear


Hade en sjukt rolig nyårsafton, troligen bästa hittils! Tänkte lägga upp min outfit men glömsk som man är så glömde jag ju att fota.. Får se om jag kan hitta en bild från någon av de andra :)
Jag hade iallafall på mig en svart klänning från HM, en svart, långärmad spetströja från GinaTricot, svarta strumpbyxor, armband och örhängen från glitter. Hoppas att bilden kommer senare :)




RSS 2.0