a dream about what's comming

Jag drömde inatt om vår efterlängtade resa till Smögen under midsommar! Jag såg hela gänget som en tredje person och vi hade såå kul verkligen. Det jag kommer ihåg mest ifrån drömmen var att vi hade Smögen t-shirtar :) och när jag vankade upp så vill jag verkligen att vi ska fixa de =) Det vore så snyggt verkligen. Jag hittade en sida där man kunde göra sin egen t-shirt och gjorde en prototyp av så som jag kom ihåg ifrån drömmen och här är resultatet, vad säger ni smögenbrudar? :)




but but but

varför ser inte bloggens utseende likadant ut på alla datorer. På min data så är hela min wrapper vit men på min systern och mammas så är den inte det! Är det någon som vet hur man fixar det? för det är verkligen jätte fult när det inte är rätt!

hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp    hjälp



i have to

Jag måste börja träna! Herregud, jag ser ju ut som en kvarglömd deghög med armar och huvud.. uschianna! Så får ta tag i det, troligen efter helgen för det känns som om sommaren kom tidigare än väntat i år. Dock så är det inte sommar ännu egentligen men det känns verkligen så.. när jag ifrågasätter och sedan struntar i att ta jacka så är det sommarfeelings in the air! :)

Imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan, tyvärr så går bara jag i min klass kvar till 4 men vad gör man inte om man går företagargymnasiet :) det är ju även valborgsmässoafton (oj, långt ord!) imorgon och då är det självklart att man ska ner till sjön och elden, fick nyss veta att de kanske inte ska ha någon eld för att det har varit så torrt senaste tiden men det måste man ju! Man får väl vattna gräset innan eller nått :s

Nu, nu, nu tillbaka till historia och svenska arbete men först citat från världens bästa lillebror:
"Carro, vad heter bil på spanska? (jag försöker verkligen komma på vad det heter) Jag svarar: vet inte, hurså? Han svarar: EL-bil" Jag diggar dig lillgrabben


fourhundreddays



w o w

Jag är ju som sagt på jakt efter en ny telefon och hittade en som tar modern teknik till en helt ny nivå! Telefonen är helt i glas, jag vet inte det mest praktiska materialet men hur coolt som helt. Orkade inre lägga upp hela artikel så läsa allt om den här.

     

Dagen och kvällen har bjudit på nationellt prov i engelska, plugga företagsekonomi och bra väder. Har mindre biverkningar efter vaccinationen med en halv förlamad arm vilket inte underlättar under prov. Imorgon så har man sovmorgon till 11 och sen Fe provet.. usch usch. Nu blir det lite tv tittande innan man kryper till kojs :) sleep tight!



you better have muscles

GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSHUUUUUUUUUUUUD!

Det är helt sinnessjukt snyggt. Så jag ber er killar, i sommar måste ni ha riktigt mycket magmuskler, ryggmuskler och armmuskler! Ny favorit, Robert Buckley från lipstick jungle! ;) Jag håller på att dö framför dator för tillfället men tillbaka till företagsekonomin nu ;)






quotes of the month

Jag dömmer inte men ibland undrar man vad vissa personer tänker på innan de säger något.. vi gillar er ändå!

Tove om kåtast i kungsängen

"Kungängen, det är väl ett ställe i Hentorp?"

Anton till att Rikard kommenterar att Anton är långsam
"Men bara för att jag är lite känslosam! Bergström, du är så känslokall!"

Philips svar på vad hyllsorna vad bra för i katastrofen i Ukraina
"Hyllsor e bra, för då har judarna nått att äta"


shopping

Under Skövdes gigantiska shoppinghelg så slank jag förbi stan med mammsingen och hamnade på MQ och hittade ett uunderbart linne i korall/rosa! Min vår favoritfärg och blev kär direkt, som tur var blev mamma det också så nu hänger det i min graderob. Tack mammsibumsingen ♥

Idag så var jag, syster-yster och pappa på vaccination men svängde påväg ifrån mediamarkt förbi skokanonen som har öppnat på stallsiken. Dock tyckte jag att det var en flopp då det bara var "tantiga" skor och nästan allt kändes plastigt. Men systern min fyndade ett par fina, vanliga svart skor för 150 kr.

Nu blir det att se klart på sex and the city och sen sova :) natti!





Zac.

Jag fick en smärre chock när jag såg denna bilden på Zac från High school musical på en annans blogg. Jag lite svårt att tro att det är han på riktigt men man vet ju aldrig, kan ju inte säga att jag är något stort fan va denna människa men alltid kul men konstigt skaller ;) Så, amanda jag skulle ha koll på john om jag var du! man vet ju aldrig.











Vaccination

Nu sitter jag, min syster, pappa och en massa andra folk på vaccinationscentret för att ta vaccin mot fästingar. Så vi sitter på rehabmaskiner med nummer 45 och nummer 21 blev precis inkallat, kul! Vi har precis varit och käkat på riviera efter att ha varit på mediamarkt och kollat på ny mobil, blir troligen en sony ericsson igen.. Aja, nu blev massagebänken ledig och den är min! Puss&kram


modekungen ♥

Var inne på modekungen och hittade massor och jag menar verkligen massor av nya favoriter! Här kommer några stycken av dom :) Nu är det snart dags att börja med ny vecka som bjuder på företagsekonomiprov och massor av inlämningar men det är ju även valborg som ska firas! Aja, nu ska jag sova och ladda upp inför veckan. Sov gott och dröm sött :)

   


the smögenpeople

Det är vi som ska till Smögen under Midsommar veckan! 
Med världens bästa tjejer blir det världens bästa vecka! :)


bild tagen från Toves blogg


01:37

Nyss hemkommen ifrån Jessica Hellbergs boning efter att ha deltagit i en träff mellan människor, vissa mer påverkade än andra :) Så nu blir det kylskåpskall pizza ifrån jobbet och avslagen fanta, en Carolina special ♥ innan sängen inbjuder.


Tove och jag representerar kvällen med denna underbara bild, sov gott Sverige!


today i'm wearing this

Idag så har jag strosat runt på stan med Sofia, det är nämligen shopping helg i skövde denna helgen och vädret är underbart! Men vem ska jobba? joo jag inomhus hela kvällen.. aja, pengar är ändå pengar! :) Här kommer lite smått galna bilder på vad jag har på mig idag.


jeans - gamla och trasiga Replay
tröja - mammas
gladiatorsandaler - förra årets från dinsko
ring - h&m
solisar - lindex



westcoast














nostalgi som bara den, ännu bättre detta året? ♥


H&M styleguide

För att få inspiration ifrån H&M finns nu dessa style guider på deras hemsida där även mina bilder är tagna ifrån :)

För henne:
   

För honom:
   


google earth

Har precis läst en artikel om google earths streetview som är en tjänt då du kan se mitt på en gata som du söker på. Dokc har dessa personer som tar korten eller filmerna har inga hämningar! Nu har nämligen en australienare som däckat i vägkanten på väg hem ifrån taxin kommit med på bild på google earths streetwiew, inte så jätte kul att hamna över hela världen med den bilden. Så alla ni som inte vill hamna på google earth, håll er inomhus eller nyktra :)
Se hela artikeln här.




All Single Ladies Real

Som hyllning till Beyonce när hon kommer till London i November så dansade 100 tjejer till hennes single ladies låt mitt i piccadilly cirkus. Jag har en lätt förkärlek till danser då alla göra samma sak sammtidigt så fick rysningar när jag såg detta.. Shit jag skulle ju gå och lägga mig, skit också! Men kolla in detta, hittade det här! God natt :)





as good as dead

Efter nu snart fyra timmar av pluggande av och till med pauser så har jag studat Svenska och Histora och det är bara segt. Jag känner mig lite stolt över att ha gjort 17 av instuderingsfrågorna vilket resulterade i lite mer än fyra skrivna a4 papper.. känner mih inte så jätte pepp inför varken imorgon eller fredag i skolan, usch usch usch!

I alla fall så var jag med pappa på Skövdes nya handelsplats Elins esplanad även kännt som Maxi och där hittade jag lite grejer och det blev inte alls dyrt i slutändan! Nu blir det en kvällsmacka och sen sova och förebereda för imorgon!
Sov gott Sverige ♥


Inhandlat från vänster:
jeans, gina tricot 399kr

randig tröja, gina tricot 149 kr
ljusa jeans med hög midja, cubus 199 kr



psstt!

En liten kommentar till alla ni tvåor som tar studenten 2010, det är bara en vecka kvar tills det är 400 dagar kvar! Jag vet att jag är lite besatt men man ska börja i tid! så se till att fira det ordentligt ;) alla ni som tar studenten detta året får ha så kul på 50 dagars idag! :D


lectures sucks


Hela dagen har spenderats i hörsal A för att lyssna på två jääätte lååånga föreläsningarna, i alla fall kändes de som år och dar.. Den första föreläsningen var av en kristen och en muslim som snackade om deras religionen och den andra var av en farbror som var med under hungerstrejken i Ukraina som tydligen hade hänt.. Kände mig otroligt allmänbildad!


Under denna dödenstid så fanns det någon/några som livade upp stämningen genom att sova i alla möjliga och omöjliga positioner. Speciellt lärare, det är inte en bra förebild att sova 95% av en föreläsning! Nu är det ulta-hydra-super plugg som gäller! Svenska prov imorgon och sen mega Historia prov på fredag men som sagt så är det party då också!

Se och njut av dessa bilder och alla ni som vet vem Birgitta Johansson aka storken är njut och pay back är att vänta!



school

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i skolan och har spanska :) fick sms ifrån telenor och då hade jag fritt surf i 2 månader så passar på nu att prova lite! Så idag provar jag att blogga med mobilen :D aja, nu ska jag plugga matte.. Prov efter denna lektionen! Ha en bra dag, Puss!


every girls dream

Har övertalat min syster och pappa och jag ska göra om ett av mina rum till en walk-in-closet. Jag och min syster ska dela men jag är fortfarande överlycklig! Jag skissar som attan och idéerna bara springer omkring i huvudet. På de underbara bilderna nedanför så ser ni den första skissen på hur två av väggarna troligen kommer att se ut, möbelväg.. Sen är jag riktigt sugen på att ha skohyllor och krokar på väggen för att hänga väskor på! aja, nu måste jag sova.
Puss ♥
                



i want you so

JAG HAR HITTAT DEN! har varit på jakt efter en ljusbrun skinnjacka som inte har muddar för jag tycker det känns så höstigt och nu, nu har jag hittat en super snygg! Den har en rockig design med snygga nitar och dragkedjor :) funderar starkt på att klicka hem den ifrån chicy! ;) vad tycker ni?



the week from hell

Kommande veckan kommer att vara en av de värsta i skolan någonsin och då har jag ändå kommit lindrigare undan än andra i min klass :) Och för att klara av denna veckan så lyssnar jag på denna refrängen! Aja, veckan avslutas iaf på topp med födelsedagsparty på volvo för att gratta Hanna och Ida! Det ser vi fram emot ;) Nu blir det te och sen sägen! Hoppas ni får en bättre vecka än mig ♥




outfit

Dagens outfit med resten av gårdagens hår som står åt alla håll, är stelt, torrt och svart.. Ska duacha innan jobbet och då blir håret sitt vanliga igen:) Nu är det tillbaka till pluggandet inför trion av prov nästa vecka.
Dagens plugg outfit: T-shirt - Heidi Klum från Salt, Jeans från min systers garderob och svarta tånaglar. Have it ♥




all dressed out


Igår var det som sagt maskerad hos självaste Sanni-boy! Hon har ju fyllt 18 och det måste firas på ett speciellt sätt :) Och och Sofia var (för er som inte ser de) Danny och Sandy Grease! och med den fantastiska utklädnad så fick vi också priset för bästa utklädnad. För er som vill se vad de andra var utklädda till och mer bilder ifrån kvällen kolla Igbales facebook :) En riktigt lyckad och rolig kväll, tack alla som var med och Grattis igen Sanna!






equal

Under Stockholmsvistelsen har jag starkt märkt två saker. Det första är hur olika samma sak bemöts och betyder för olika kön. Om en kille och en tjej gör samma sak så blir de inte bemötta på samma sätt av andra. Killen kommer att hamna i centrum och få cred för det medans tjejen kommer att ses som slampig, horig eller liknande. Det är iaf mer negativt för tjejen än var det är för killen, det är vi som får ta konsekvenserna.

Detta gör mig arg och irriterad. Jag fattar inte varför tjejer får en stämpel medans killen får en stjärna i kanten.

Det andra är hur vissa personer inte kan sluta lägga sig i och hitta på rykten för att förstora och sprida. Om du inte vet fakta så bör du inte säga nått och inte heller sprida nått som inte är sant till andra. För om ni läser ovanstående så blir man bemött olika beroende på vad ryktena säger.

- vad ni än tror hände i Stockholm, hände inte. inget av de!


home sweet home


Nu har jag faktiskt varit hemma ifrån Stockholm i över att dygn men men.. Jag hann inte blogga igår och sen har denna dagen varit full fart medvetslös! Dagen beståd av Stan, Jobb 12-17, Maskerad  vara där 18 och nu hemma! Jag är super trött men har varit en kul dag och mer om maskeraden kommer, måste bara få bilder ifrån folket :)

Nu om Stockholm,
Dag 1: Vi kom dit och träffade Ulrica Carlsson (c) för att bli guidade genom riksdagen där vi även såg k-g bergström, maud olofsson, elisabeth höglund. Vi var även med under en frågestund som var riktigt intressant. aja sen bar det vidare till moskén bär vi tjejer var tvugna att ha på oss liknanade morgonrockar och se allmänt idiotiska ut, (se bilder nedan) Sedan bar det av till vandrarhemmet och vidare för att se fullbokat med morgan alling, riktigt roligt! :)


Dag 2: Iväg tidigt för att gå på museum om förintelsen i Ukraina för sen ledig tid för Shopping! Jag fick med mig en randig tröja och ett blå/lila linne ifrån Zara och en heidi klum t-shirt från Salt :) sedan följde en seg färd tillbaka till Skövde i buss :) Men sammanfattningsvis tycker jag att resan var riktigt kul! :)


hittade också ett älskvärt citat i Stockholm: "att älska är att giva, giv!"

the capital

Imorgon åker Sp2es och Sp2e till Stockholm


På schemat väntar riksdagen, mosken, teater och museum men även shopping och spaning ;)





ben&jerry news

Jag har länge länge länge suktat efter ben and jerry glassarna men snål som jag är och mina olika försök till att vara nyttig har gjort att jag har avstått men efter nyheter smo jag ahr fått så tror jag inte att det går. Det har nämligen kommit två nya smaker som är sorbet!

Mango Berry Swirl - Mango Sorbet with Chunks of Mango Swirled with Mixed Berry Sorbet.

Jamaican me crazy - Chunky pineapple sorbet with a passion fruit swirl.

Cant wait to taste it!



digg it, love it, want it


Urban outfitters i mitt hjärta! Hittade massor av snyggingar som jag tänkte dela med mig av :) Deras hemsida är helt underbar med damkläder, herrkläder och helt otroliga inredningsprylar på en och samma sida :D så här är mina super favoriter! Ha det underbart ♥

               


aladdin

A whole new world
Don't you dare close your eyes
A hundred thousand things to see
Hold your breath - it gets better
I'm like a shooting star
I've come so far
I can't go back to where I used to be

A whole new world
Every turn a surprise
With new horizons to pursue
Every moment red-letter
I'll chase them anywhere
There's time to spare
Let me share this whole new world with you
(klicka på bilden för att komma till låten)


try not to cry

Jag fick ett mail av Tove med en historia med en video, så läs följande historia och se sedan videon. Jag satt och stor lipade första gången jag såg de så ta fram någon att krama och servetter..

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".
En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här är videon till denna historia

 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

panic - I need help

God kväll!

Efter att ha jobbat i nio timmar idag så kom jag på att jag måste komma på någonting att klä ut mig till på Lördag :) Jag ber om alla förslag jag kan få! Hjälp, hjälp, hjälp. Då bär det i alla fall av hem till Sanna för att fira att även denna tös blivit 18 :D Kommer att bli super kul, det är jag säker på! :) bjuder på en riktigt gammal bild på mig och sanna, ifrån gothia!


Denna veckan så drar även vår underbara klass till Stockholm och gör gatorna osäkra! Sen är inlämning i idrott och spanska läxa det som står på schemat, måste även plugga lite annat för nästa vecka bjuder på tre hemska prov.. Usch usch men det är smällar man får ta :)

Nu så ska jag dricka te och sen sova!
ha det bra, puss ♥



forever and ever you'll be in my heart


Här är några av mina favoriter ifrån Forever 21, om du inte redan har så kolla in deras hemsida genast! ♥



ice ice baby




Kolla nya trailern på Svenska

På bio i Juli, måste ses!



quote

Dansa som om ingen ser dig
Älska som om du blivit sårad
Sjung som om ingen kan höra dig
Lev som om himlen fanns på jorden


01:35


 

Imorgon-Gbg . Nu-Sängen . Godnatt-♥ .






just don't get it


Ibland blir man rädd när man inte förstår sig själv. När man ser sig själv som tredjeperson och undrar vad man håller på med. När man undrar vad man ska lyssna på, hjärta eller hjärna? När man skulle vilja veta och läsa andras tankar, där känns det som jag är nu och jag tycker inte om de..

"Be careful what you wish for, cuz you just might get it or you will ruin everything"



the wind in my hair and the sunlight on my face


Godmorgon! Även idag är det underbar väder, en anning blåsigt men det är småsaker :) har precis käkat frukost/fika i "parken" utanför vårat hus med min syster :) Så nu ska jag göra mig iordning för att möta tove, frida och julia på stan, ha det bra och njut av vädret! ♥


SATC 2


Läste precis nu på en annan blogg att det kommer en tvåa! Sex And The City gänget ska spela in en till film, och eftersom den första var super så kommer väl säkert att denna bli det också :D åh, det är ungefär ett år kvar tills filmen kommer men ändå! :) Kul, Kul, Kul!




oops..

Sitter och ska skriva engelska uppsats men fick se en artikel om Britney Spears nya kropp och tänkte täsa vad hon hade gjort för att trimma sig. Tänkte ta lite tips, det är ju ändå beach 09 som gäller snart.. Men när jag läste artikeln och fick se bilderna så är det redigerade i Photoshop till tusen. Man jämförde de bilderna hon har tagit för ett företag som modell för redas kläder och hur hon såg ut på hennes senaste konsert och bilerna talar för sig själv. Vad ger detta för krav och tankar på tjejer?


Här finns hela artikeln


emil!


Idag är dagen så Sp2es bonne kommer ut på krogen, får köpa cigg/snus och skaffa körkort, han fyller helt enkelt 18!
GRATTIS!



RSS 2.0