rain is falling down down down


det skulle inte sitta helt fel med lite sommar, sol och lov just nu men det jag får nöja mig med är regn, ruggigt och lov. Ett av tre uppfyllda, alltid något ju! :) nightie nightie!

skipped a p and changed the word


stop and stay

Hemma igen och helt slut i hela kroppen. Fryser nått så fruktansvärt gör jag också trots att jag har hela mysoutfitten med tofflor på mig, jag älskar att vara småsjuk! Det kanske viore en bra idé att lägga sig tidigt men varför göra det när man har lov och ingen skola imorgon? haha

Nu blir det te med honung och ingefära :)

back and back

Nu satans är det påsklov och time to ta tag i sitt liv :) slappa, plugga och inte minst tillfriskna.. halsont och allmänt krasslig är ingen favorit i min värld. Men vad gör man? Joo man går och jobbar :s men sen är det fullt ös på ledigheten som gäller! yippie :D får se vad man hitta på under sitt (sista) påsklov :) Men nu är det dags att göra sig iordning för att servera pizzas! :) Have it!


bjuder på ett av toves uuunderbara mästerverk från paint i iphonen, nice work!


give me a break

Skoltrött just nu är en unerdrift som heter duga! har miljoner saker som jag måster göra men när det är massa så gör jag inget. Det funkar ju det också då mitt motto är att det löser sig men det kanske inte är bästa iden för att få bra betyg. Men är man trött så är man! Tur som skrutt att det är påsklov nästa vecka så att jag kan slappa plugga :) nu, filosofi YEEY!


pure inspiration


nitade converse, nitade shorts, stora och märkliga ringar och handsmycken, smyckade flipflop ♥ och djurmöster, färgen svart och möster på kläderna och smycken i massor och coola brillor! vill vill vill ha ;)

put your name on it

Glömde att visa att mitt halsband nu finally har kommit och jag är super nöjd! Det kanske är lite egoistisk att vara nöjd med ett halsband med sitt eget namn.. Bilden är askass men jag har glömt att ta tillbaka min kamera från jimmie sen sälen, måste komma ihåg de :) Men nu blir det att slappa i soffan efter träning och sket stark thaimat!

it is here

När jag kommer hem så kommer systera mi med ett paket och i det låg min efterlängtade kopia av D&G snyggingen. Klockan med testbildsurtavla har varit en dröm länge och nu har jag den (kopian men iaf) Skillanden, förutom kvaliten är att det inte står D&G utan jialilei... aa och sen är det lite missvisande färgen men jag är nöjd!


oj, min handled ser ... konstig ut :s

big city life

Nu har jag precis lämnat av Calle vid tåget och satt mig med läxböckerna för att fördriva lite tid till Jessica kommer upp hit. Det har varit en riktigt trevlig helg med snö (!), shopping och god mat :) Skulle nog vilja påstå att helgens fynd är min nya skinnjacka från h&m för endast 299 riksdaler, inte illa :) kanske blir att jag slänger på några nitar eller så på den :P Justde, jag sa att jag skulle mobilblogga mer under helgen men det va för kallt för att göra det utomhus och inne var jag social istället :) så vi har inte tagit några bilder heller... Menmen. Nu blir det tillbacka ner böckerna och vänta på Jessica. Önskar att de kunde dra upp värmen lite eller massor här inne! :/

time machine


jag måste lida av nått klockryck just nu för det enda jag är riktigt intresserad av att kolla på är klockor. Men det är ju så snyggt och det finns ju så många roliga som jag vill ha :)

free ride

Studentmössan har kommit! Imorse fick man det efterlängtade paketet med studentmössan och champangeglaset i. Det börjar verkligen pirra lite efter att få ta studenten! Men det är ju ca 77 dagar kvar eller nått innan den dagen kommer och det är mycket som måste fixas inför de. Jaja kul att det börjar närma sig nu iallafall :)

Imorgon bär det av till Stockholm för både nytta och nöje. Helgen blir nöje och sen på Måndag ska jag och Jessica på seminarie och jag hoppas verkligen att det blir lika kul som förra gången :)


good night mornings

Dagens höjdpunkter: Vakna upp bredvid favoriten, slapp dag i skolan, bestämde stockholmsresa till helgen, hämtade ut 2 av 3 beställda klockor, fixa tågbiljetter av skönaste gubben (som inte kunde stava mitt efternamn), träna, mammamys, snickra smycken och dricka te. Man skulle kunna sammanfatta dagen som en ganska stor höjdpunkt hela den :) Imorgon, Fredag blir det kort skoldag, på stan med Niklas, dansa zumba och sen packa inför helgens äventyr :) mobilbloggning lär ske! Men nu ska jag sova och hoppas att morgondagen eller fortsättningen på den dagen som börjat blir lika bra som idag/igår eller iallafall i närheten. Natti :)

no more snow

Kikar omkring lite på det så kallade inter-nätet och hamnade på convers hemsida och kände hur vårkänslorna kom över mig. Dock var det inte samma sak imorse när pappa ropar "det har ju snöat inatt". Tanken som kommer då är fuck och sen måste man ut i kylan till råga på allt. Men nu blir det att köpa lite tröstgodis och sen traska hem för att sova lite då jag knappt fick en blund inatt. ciao


words by emma

Jag vill sitta ute och njuta av solen. Jag vill dansa till gryningen. Jag vill använda mina nya solglasögon och se cool ut. Jag vill bli kär. Jag vill sprinhga flera mil tills fötterna blöder. Jag vill titta på massa bra hockey. Jag vill bliallergisk mot nyblommad Björk. Jag vill skratta tills tårarna sprutar och jag får kramp i magen. Jag vill, jag vill, jag vill! Och vad gör jag? Räknar matte och lär mig engelska ord som miserable och depressed. Det passar ju bra...

to the ones i love


puss på
calle, världens bästa kompisar, h&m katalogen, minidatorn, studiedagar och kuddar.

my heart wants you

Studiedagar måste vara bland de skönaste som finns speciellt när den man sover med måste gå upp på morgonen och man själv kan ligga kvar och dra sig länge :) Sen fick man vara snäll och hoppa in extra och jobba några timmar men det blev mest att snacka med Erdem och Lill-B :) Men imorgon blir det tillbaka till skolan och det kanske är bra för jag har endel att göra...

nu blir det att läsa h&m katalogen och en kopp te :)

sunny sunday

Då är jag tillbaka mer levande än någonsin, tro det eller ej! Har lagt bloggen lite i andra hand när det finns roligare saker att göra så som att umgås med pojkvännen, kompisar, träna och annat roligt :) Men jag hade ju som nyårslöfte att blogga mer så det är väl bara och blogga vidare :)

Det som har hänt på senaste tiden, jaadu inte mycket egentligen. Jag har fått en lårkaka och gått som en kråka några dagar men efter en timme på löpbandet så blev det tillslut bättre och sen har jag gått i skolan, tränat, umgåtts med vänner osv. Ganska vanliga sysslor :)

Nu blir det en kopp te i soffan med pappa.


make the best of it

Glädje på hög nivå just nu - fick igång min ipod så har spelat igenom massa gamla godingar, pojkvännen kom precis nytränad innanför dörren och jag har beställt tre assnygga klockor! En av dom är en dröm som går i uppfyllelse (nästan iaf) en kopia av d&g klockan med testbild som urtavla! Och inte nog med detta så var klockorna otroooligt billiga. Allt gick på under 500 lappen, jag erkänner att det kanske inte var högsta kvaliten men snygga var dom och nu längtar jag bara efter att jag ska få hem dom. Det påminner mig om att jag måste gå och snacka med dom på guldsmeden om min namnhalsband som fortfarande inte har kommit!!! arg. Men det ska va på väg så det löser sig :) Nu blir det mys/kvalitetstid med världens bästa innan drömmarnas land åter kallar.


dessa tre dimper förhoppningsvis ner i brevlådan snart :)


don't bring around a cloud

Geografi med alfalfie. Inget att rekomendera at all och verkligen inte vad jag vill spendera min måndagskväll till att göra. Kände mig i behov av socker så det blev att slänga ihop lite chokladbollssmet! Det med mjölk är i en kategofi för sig. Troligen i samma som mcdonalds pommes med deras glass på sommaren. Det livar upp sinnet för några ögonblick, iallafall tills man sen sen hemska gröna boken som man borde gräva ner dig i. Better get on with it. det är ju ändå prov imorgon om jag inte misstar mig. uääck!


det är studer liike this som man saknar amandas-hallonpaj-och-cider-fika i kyrkoparken med världens bästa töser, take me back och ge mig värme! :D

i say hallo

Jag säger hej, hej! vilken underbar dag det e när man kan vara som man e och ändå leva tillsammans. Du måste lystna på dig själv göra vad du vill. Följa med musiken inte sitta still Öppna dina ögon öppna dina öron Samla dina syskon och päron och ha det kul ändå Det är en enkel regel och den kommer innifrån. Tro på dig själv, för det är vad det handlar om! Jag säger hej, hej! vilken underbar dag det e när man kan vara som man e och ändå leva tillsammans"

continue in bed

Nu när min iphone är back on track så funderar jag på att skaffa ett skydd till den och hittade då några coola variater. Det måste ju vara snyggt också, lite inne på djurmöster! Sen hittade jag skyddsfilm med mönster, också ascoolt, men letandet fortsätter :) nattinatti!

   

kiss out

När man är hemma ensam och kroppen verkligen inte vill röra sig alls och man är sötsugen. Jag tog mig till köket men då familjen ska bli nyttig så är allt som bark. Det ändå förutom rent strösocker var light vaniljglass, oboy och silverkulor. Blanda de två första så blir det chokladglass och sen silverkulor går att äta precis som dom är. Desperate times needs desperate actions

hold my hand

Efter att ha tvingat mig till skolan och plågat mig där igår blev det att stanna i sängen idag. Jätte skönt tills man vaknar och inte vet vad man ska göra och de man skulle behöva göra orkar man verkligen inte med. Men nu blir det att hämta glass och kolla på sex and the city :)

temptations


there are so many things in life you want but you really should not want. controll yourself.


words, books and hate

Hej Onsdag! Började dagen med att snora och nysa ner hela mitt matteprov så vi får väl se hur resultatet blir av de. Sen två lugna lektioner och nu, jag har slutat för en timme sen men är fasthållen (nästan mot min vilja) i skolan för att skriva ett äckligt marknadsföringsprov. Kul! har ingen att skylla på heller, vilket gör det hela ännu värre. Valet att gå en plugglinje eller studieförberedande är inte en lika bra idé längre men kan väl hoppas att det lönar sig i längden :) Nu fram med böckerna så köör vi!


cheer up america

En av de snyggaste tröjorna what so ever! Jag skulle inte säga nej till att smyga omkring i den en sommarkväll med jeansshort. Åh ge mig sommar nu! iallafall vår. hallå.


peace and faith

Hej och hallå, skulle gärna vilja att denna snö och små kyla försvann nu och tillsammans med det min förkylning. Hela skallen känns som en schlem klump. Jag är seg, snuvig och tappt plus halsont. Inte tipptopp! Dock fixade jag mig själv två armband igårkväll och jag gillar dem skarpt, enkla men nice!


how was it again

Sitter och har holehour med frida, mallan, hanna, tove och jessie. Tanken var att jag skulle plugga inför proven imorgon men det blir att sitta vid datorn istället. Much more fun! Hittade precis lite sniciga t-tröjor från somewear.se, ge mig pengar så jag kan kööpa!


RSS 2.0